violka 07.10.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dzięki za szybką odpowiedz. Które zmiany musieliście nanieść na projekt ,a które wpiszecie w dziennik budowy? Pozdrawiam Praktycznie wsztystkie te zmiany moga byc wpisane w dziennik ale my skladajac projekt o pozwolenie na budowe nanieslismy je juz wczesniej zeby nie bylo duzo pisania . Zapomnielismy tylko o podwyzszeniu scianki i to trzeba bedzie dopisac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pela 13.10.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Pozdrowienia chcielibyśmy zacząć jeszcze w tym roku budowę ale nie wiem czy się wyrobimy ,mam pytanie ile budowaliście z bloczków ja mam zamiar zrobić ścianę z 7 bloczkow a ile trwało ocieplenie i zasypanie. Czekam na szybką odpowiedz,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOBOAX 13.10.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Budujący się chyba nie mają czasu pisać Wczoraj zamówiłem projekt,dzisiaj pani Ela z Domusu potwierdziła ,ze otrzymam go w przyszłym tygodniu. pozdrawiam WOBOAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 14.10.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Pozdrowienia chcielibyśmy zacząć jeszcze w tym roku budowę ale nie wiem czy się wyrobimy ,mam pytanie ile budowaliście z bloczków ja mam zamiar zrobić ścianę z 7 bloczkow a ile trwało ocieplenie i zasypanie. Czekam na szybką odpowiedz,dzięki Nie pamietam ile warstw bloczkow poszlo na sciane, jako kobiety nie bardzo trzymaja sie mnie takie informacje . Jesli chodzi o ocieplenie i zasypanie to jeszcze nie robilismy. Jak narazie to koncza zbrojenie stropu i beda zalewac. Mamy nadzieje, ze pogoda sie dobra utrzyma i zdazymy zadaszyc jeszcze w tym sezonie a pozniej to juz czekanie na wiosne i zbieranie funduszy na nastepny etap . Napisz gdzie sie budujecie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willyfog 18.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Tak aby poinformowac - 2 miesiace budowy za mna. Jezeli chcecie to zapraszam zobaczyc zdjecia - troche sie zdezaktualizowaly ale niedlugo wrzyuce nowe z instalacji pompy ciepla i rekuperatora. podrawiamPiotr naszdomek.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 18.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Włąśnie rozpoczełem budowę i jestem na etapie kończenia ścianki fundamentowej. Moją LIBRĘ buduję w Połczynie Zdroju - stare woj. Koszalińskie. Chętnie wymienię się uwagami z osobami wzoszącymi takie obiekty w pobliżu / do 200 km/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 18.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Włšnie rozpoczełem budowę i jestem na etapie kończenia cianki fundamentowej. Mojš LIBRĘ buduję w Połczynie Zdroju - stare woj. Koszalińskie. Chętnie wymienię się uwagami z osobami wzoszšcymi takie obiekty w pobliżu / do 200 km/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam!!! zapraszam do naszego albumu i zadawania pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witek Sebastian 21.10.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jeszcze raz dziękuję za otwarcie i wczeniejsze wskazówki.Zamierzam ciany budować zgodnie z projektem z gazobetonu 400 firmy SOLBET, bez docieplenia, czy Wy również idzieciwe tš drogš. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOBOAX 21.10.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Od wtorku mam projekt.Obecnie finalizuje zakup działki.Z budową mam zamiar ruszyć latem.Chce budować z porothermu 44 lub 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giemzowka 24.10.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 a niepodoba wam sie bardziej prometeusz jest bardzo podobny tylko ma schowany garaz ja jestem bardziej za prometeuszem tymbardziej ze mozna przedłuzyc garaz i ztyłu wygospodarowac na kotłownie (opał stały) i powiekszy to rowniez lazienke bo jest nad garazem jak myslicie . a gadałem z domusem i wyraza zgode na takie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 25.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 a niepodoba wam sie bardziej prometeusz jest bardzo podobny tylko ma schowany garaz ja jestem bardziej za prometeuszem tymbardziej ze mozna przedłuzyc garaz i ztyłu wygospodarowac na kotłownie (opał stały) i powiekszy to rowniez lazienke bo jest nad garazem jak myslicie . a gadałem z domusem i wyraza zgode na takie zmiany Witam, Prometeusz bardzo ladny dom, jednak 1. o 10 m2 wiekszy od Libry, jesli przedluzy sie garaz to powierzchnia jeszcze sie zwiekszy 2. bardziej skomplikowany dach - wiec wydaje mi sie wieksze koszty budowy dachu. Wszystko zalezy od finansow budujacego ). A u mnie w Libruni wylany strop i za chwileczke "zaczapkuje" domek ). Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giemzowka 27.10.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 moze ktos przesle mi swoje zdjecia libry najlepiej juz z dachem , abyc moze ktos buduje w wrocławiu czestochowie łodzi lub okolicach i zaprosi mnie na ogledziny chciałbym ja zobaczyc i przekonac sie ze to jest topozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOBOAX 27.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 giemzowka zobacz:Witam!!! zapraszam do naszego albumu i zadawania pytań _________________ Pozdrawiamy M&M Album: http://mariusz-379wirski.magix.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 28.10.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 moze ktos przesle mi swoje zdjecia libry najlepiej juz z dachem , abyc moze ktos buduje w wrocławiu czestochowie łodzi lub okolicach i zaprosi mnie na ogledziny chciałbym ja zobaczyc i przekonac sie ze to jest to pozdrowionka Zapraszam serdecznie na oględziny. Pęgów k. Wrocławia (kierunek Oborniki Śląskie). W tej chwili wylany jest strop i za tydzień rusza góra czyli dach. Mam nadzieje, że zdążą przed świetami , ale uspokajają - "szefowo, się zrobi" . Zdjęć też już trochę mam i mogę podesłać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rollka 28.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Witam wszystkichOd niedawna razem z żonką przymierzamy się do realizacji naszego marzenia czyli... przecież wszyscy się domyślają - własnego domku. Po przewertowaniu tomów katalogów i przejrzeniu już nie wiem ilu projektów w Internecie wybór padł oczywiście na Librę (to moja żonka wyszukała ten projekt). Mam tu pytanko czy ma ktoś jakieś materiały dotyczące tego projektu (nie mówię o zdjęciach bo oglądałem zdjęcia z Waszych budów – ale Wam zazdroszczę). Wiem że na początku tego wątku Darpiot wysyłał jakieś zwymiarowane rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 28.10.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Rollka - rzuty wyslalam Ci na maila. Milego "ustawiania" mebelkow . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rollka 28.10.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Dzięki serdeczne. Miałem dawno dawno temu w odległej galaktyce rysunek techniczny ale przyznam ze ta plątanina kresek troszkę mnie przytłoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giemzowka 31.10.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 violka jak mozesz to przesli mi te zdjecia bardzo chetnie je obejrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 31.10.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 cześc. jestem na forum po raz pierwszy, ale zapewne nie ostatni. Łączy mnie z wami magiczny projrkt LIbra! napiszcie z czego zbudowac ściany, aby dom był ciepły i w jakiej technologi. interesuje mnie także ogrzewanie. czy koniecznie trzeba przerabiac pomieszczenie gospodarcze, żeby zmieścic w nim kotłownię - jakąkolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts