Darpiot 27.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 [quote name="idkam Napiszcie, gdzie będą "rosły" Libry? M&M[/quote] Jak Bóg da i urzędnik pozwoli to w Krośnie (podkarpackie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 27.09.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Darpiot, to w sumie rzut beretem z Lublina, w lecie można będzie się wybrać na rekonesansik M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 27.09.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 No ja tak jak pisalam wyzej - Pegow k. Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 27.09.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Darpiot, to w sumie rzut beretem z Lublina, w lecie można będzie się wybrać na rekonesansik M&M To chyba prędzej ja do Ciebie, jak Ty do mnie bo coś czarno widzę załatwienie wszystkich kwitów przed czerwcem, lipcem przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 27.09.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Moja Libra powinna powstawać na wiosnę w Radwanicach koło Wrocławia.W niedziele oglądałam Manuelę z pracowni Archipelag , podobny projekt , przód domu prawie identyczny-baaardzo mi się podobała, utwierdziła mnie w przekonaniu że Libra to jest ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 29.09.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm... fajna ta Libra podobała mi sie ale przed wakacjami prawie nikt jeszcze o niej nie pisał, teraz patrzę a tu tylu chętnych ja sie przymierzam do budowy w przyszłym roku i póki co jestem z moja małżowinka w rozterce czy budować APS 75 czy może właśnie Librę. będę budować w lubelskiem - Puławy. Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze uwagi i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 29.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm... fajna ta Libra podobała mi sie ale przed wakacjami prawie nikt jeszcze o niej nie pisał, teraz patrzę a tu tylu chętnych ja sie przymierzam do budowy w przyszłym roku i póki co jestem z moja małżowinka w rozterce czy budować APS 75 czy może właśnie Librę. będę budować w lubelskiem - Puławy. Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze uwagi i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 29.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm... fajna ta Libra podobała mi sie ale przed wakacjami prawie nikt jeszcze o niej nie pisał, teraz patrzę a tu tylu chętnych ja sie przymierzam do budowy w przyszłym roku i póki co jestem z moja małżowinka w rozterce czy budować APS 75 czy może właśnie Librę. będę budować w lubelskiem - Puławy. Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze uwagi i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 29.09.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm... fajna ta Libra podobała mi sie ale przed wakacjami prawie nikt jeszcze o niej nie pisał, teraz patrzę a tu tylu chętnych ja sie przymierzam do budowy w przyszłym roku i póki co jestem z moja małżowinka w rozterce czy budować APS 75 czy może właśnie Librę. będę budować w lubelskiem - Puławy. Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze uwagi i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.09.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm... fajna ta Libra podobała mi sie ale przed wakacjami prawie nikt jeszcze o niej nie pisał, teraz patrzę a tu tylu chętnych ja sie przymierzam do budowy w przyszłym roku i póki co jestem z moja małżowinka w rozterce czy budować APS 75 czy może właśnie Librę. będę budować w lubelskiem - Puławy. Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze uwagi i informacje. To wybieraj Librę !!!! Ja w Lublinie. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 29.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 o kurde mój OE chyba dostał czkawki... Wszystkich przepraszam. Idkam : nio pomyślę nad tym , moja żona byłaby bardzo zaaaa. oczywiście sporo zależy od tego jakie będą koszty budowy. APS 75 jest chyba prostszy i pewnie tańszy, choć po Twoim wstępnym kosztorysie, jak widzę, nie jest tak źle. My prawie się zdecydowaliśmy na APS no ale chyba jeszcze raz trzeba będzie (ku uciesze mojej "Żabci") przeanalizować wszytsko od początku, bo Libra jest baardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 29.09.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Violka napisz co dowiedziałaś się u architekta, jakie proponuje Ci zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 29.09.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Będzie nas więcej Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 29.09.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hej, duzo spraw na glowie i nie mialam kiedy odpisac . Wiec rozmawialam z pania architekt o tym projekcie. Pokazalam jej rzuty ktore dostalam od Darpiot-a (za co bardzo mu dziekuje ).Generalnie to wyrazala sie pochlebnie o projekcie chociaz powiedziala od razu, ze tanio to nie bedzie . Przede wszystkim troche skomplikowany konstrukcyjnie. W projekcie sa podciagi, ktore moga troszke kosztowac. Daloby sie z nich czesciowo zrezygnowac (sciana zamiast podciagu w miedzy gabinetem i wiatrolapem oraz miedzy schodami a kominkiem). Troche mnie zmartwila, ze nie za bardzo dom ten pasuje do mojej dzialki jesli chodzi o rozmieszczenie wzgledem stron swiata. Musze pojechac koniecznie po dokladny wyrys do geodezji. No to generalnie wszystko. Ja sie jak narazie wstrzymalam z decyzjami do momentu dostania mapki w swoje rece . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 30.09.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Hej, duzo spraw na glowie i nie mialam kiedy odpisac . Wiec rozmawialam z pania architekt o tym projekcie. Pozdrawiam violka: szkoda że Ci nie pasuje do działki bo domek ładny. Ale pomyśl, że jak postawisz jakąś "stodółkę", która rzecz jasna będzie tańsza od Libry, to będziesz musiała na nią patrzeć chyba do końca żywota swego. Ja wychodzę z założenia że patrzenie na mój dom ma mi sprawiać przyjemność i dlatego min. decyduję się na ten projekt. Co do kosztów, to tak jak Ci architekt powiedział pewnych kosztów można uniknąć robiąc zmiany konstrukcyjne zgodnie ze sztuką budowlaną. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 30.09.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witam Projekt, który zamirzamy wybrać z mężem to Manuela. Projekt Ten wypatrzyłam w Internecie może ze trzy lata temu i cały czas siedział w mojej głowie. Projekt LIBERA jest zewnętrznie bardzo podobny do Manueli. Zaletą tego projektu jest lepsze rozwiązanie schodów (tak mi się wydaje) w Manueli są to niestety schody jednokierunkowe . Czy ktoś z Was widział projekt Manuela i co o nim sądzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ewo, to w takim układzie dlaczego nie Libra?? Wg nas, jest bardziej przemyślana: - większy gabinet - mniej okien połaciowych - wg nas lepsze rozmieszczenie - SCHODY Byłem w Manueli i ... nie bardzo (ale proszę Cię nie bierz sobie tego do serca). Duże okno w salonie nie bardzo nam sie podobało, za duża ubikacja na dole, wejście do pomieszczenia gospodarczego, kuchnia, schody. Jak chcesz to mogę Ci podesłać na priva jakieś info o Librze, bo projekt już mamy. Wybór i tak należy do Ciebie Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 01.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Idkam napisz co architekt zmieniał w Twoim projekcie. a tak z innej półki, ile płaciłeś za mapki do celów projektowych, ile ich potrzeba, do jakich instytucji będą nam jeszcze potrzebne.Ciągle okazuje się że czegoś nie mam, formalności zaczynają mnie przerastać a chcę zdążyć do wiosny i wystartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 01.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 idkam; napisz coś o zapotrzebowaniu materiałowym (z kosztorysu) lile drzewa, stali itp. Albo odezwij się wieczorkiem na gadulcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.10.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Oki, będę. Ale pod innym nr GG. Wyjeżdżam i zabiorę laptopa. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts