RAIDER12 01.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Jest gość który rozwiązuje takie problemy a załatwiłem to na tym skladzie w którym kupowalem dachówke,robi czwornik z czterech gąsiorow trzeba tylko podać dokładne wymiary bo to nie taka prosta sprawa żeby dokladnie przylegał do dachu,ten facet robi także różne inne akcesoria które w RUPPIE oryginalne są piekielnie drogie,pytalem o koguta na dach to poinformowano mnie na składzie że kosztuje między 300 a 400 euro aż mi sie w to nie chcialo wierzyć i mam takiego koguta za 170 zł jest identyczny jak moja dachówka,może to obciach taki kogut na dachu ale mnie sie podoba a o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 01.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Wielkie dzięki!! A co do obciachów to mnie się też taki gatunek obciachu podoba. Czy mógłbyś wkleic jakieś fotki tego wynalazku. Z góry dzięki, bardzo mnie interesuje jak to wygląda na naszym dachu, bo też o tym myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 01.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Zdjęć nie wklejam bo nie potrafię ale jak będę miał dom juz w miarę wykonczony to sie nauczę i pochwale efektem moich robót a to już we wrześniu jeśli wszystko będzie tak jak dotychczas to wtedy jest termin wprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 01.01.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 no dobrze, ale ja się wprowadzam w czerwcu....więc już nie skorzystam. W związku z czym mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia....ja też nie umiem wklejac zdjęc więc...może przyślesz mi je na adres : [email protected] zwyczajnie jako złącznik do poczty? bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gecaip 02.01.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Poszukuję kontaktu z inwestorami którzy budują bądź wybudowali LIBRĘ z województw opolskiego i śląskiego POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 02.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witamy Wszystkich Librowiczów Na wiosnę zaczynamy budowę Libry w odbiciu lustrzanym, mamy już prawie wszystkie papiery, czyli pozwolenie na budowę itp... Umowa z ekipą budowlaną podpisana, kierownik budowy umówiony, mamy nadzieję, że do dwóch - trzech tygodni złożymy papiery o rozpoczęcie budowy. A jak się ociepli to ruszamy z fundamentami. Będziemy pewnie stałymi bywalcami tego wątku Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 03.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 no to witaj w klubie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatomek 04.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wszystkich w Nowy Roku i od razu zycze wszystkiego najlepszego!! O librze czytam juz od paru tygodni i praktycznie jestesmy juz zdecydowani co do projektu bo jest przepiekny tyle ze moj maz ma pewne watpliwosci co do wielkosci pomieszczen na gorze!!!Iw zwiazku z tym moglabym prosic o jakies zdjecia z wewnatrz!!!moj adres [email protected]!!!!Z Gory bardzo dzieki!! ale piekne te Wasze Libry!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 04.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 na razie mogę Ci wysłac tylko zdjęcia góry bez ścin działowych... bo jeszcze ich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatomek 04.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dzieki sliczne za szybka odpowiedz!!!biore wszystko co dotyczy Libry!!! Jestesmy dopiero na etapie wybierania projektu (dzialeczka juz jest)!!Strasznie nastawilam sie na ten projekt!!!!!Jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatomek 04.01.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 kurcze sorki podalam zly adres tzn jedna litereczka zle sie napisala!! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek470 07.01.2008 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam wszystkich - trafilem tu juz po zakonczeniu budowy a szkoda. Od lipca br mieszkam.Pochwale sie swoja Libra http://images30.fotosik.pl/137/c41072b767371a31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 07.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Sosna, cena producenta za 9 okien, zrezygnowalem z 1 wyjscia na taras na dole z tego co pamietam to okna na balkonie z lukami po 2100 okragle 70 przy wejsciu - 700 w biurze 150x150 - 800 Pozdrawiam witaj, widzę ze jesteś z mazowieckiego, mógłbyś dać namiary na te okna,chętnie bym je obejrzała, mi wycenili w oknoplus i w oknoplast na 16 tys pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 11.01.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Miałem wycenę drewnianych Stollar mahoń meranti na 16500,- ale to było w grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 13.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 no i znowu cisza...a ja gotuję się do skoku...na wiosnę i w związku z tym mam pytanie: jak zaplanowaliście rozmieszczenie armatury w łazience na górze? Co postawiliście za kominem? My chcemy palnąc tam bidet i "nocnik" ale nie wiem czy to się zmieści oparte stelażem o komin. Proszę o rad e tych co już mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wójciki Trzy 13.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 My palnęliśmy tam prysznic: http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04015.jpg Widok od strony sypialni: http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04011.jpg http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04013.jpg inne ważne sprzęty na ścianie pod oknem: http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04231.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvka 14.01.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich librowiczów:) Poszukuję zdjecia górnej łazienki w Librze z Domusa. Obejrzałam wszystkie mozliwe galerie i mam mętlik w głowie, a za 3 tygodnie wchodzi glazurnik.... pomocy! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 14.01.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 o dzięki Ci dobry człowieku, niech CI Bozia w dobrych i mądrych dzieciach wynagrodzi. Ale TY mi powiedz jeszcze czy masz wannę u góry i gdzie umieściłeś zlewy ? Czyżby na ścianie kominowej? I jeszcze jedno: u Was łazienka łączy się z sypialnią przez garderobę czy mi się zdaje? W związku z tym, że za ścianą kominową macie natrysk, zrezygnowaliście z okna? Przepraszam, że tyle pytam, ale muszę za tydzień dac odpowiedź co gdzie ma byc. Marzy mi się wanna okrągła, ale nie widzę tego - mam słabą wyobraźnię przestrzenną więc każde spostrzeżenie będzie pomocne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wójciki Trzy 14.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wanna jest tam gdzie narysowali ją w projekcie, umywalka jest na kominie, łazienka łączy się z sypialnią bezpośrednio nie przez garderobę, pod prysznicem nie ma okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 15.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 jeszcze raz wielkie dzięki dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts