Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jest gość który rozwiązuje takie problemy a załatwiłem to na tym skladzie w którym kupowalem dachówke,robi czwornik z czterech gąsiorow trzeba tylko podać dokładne wymiary bo to nie taka prosta sprawa żeby dokladnie przylegał do dachu,ten facet robi także różne inne akcesoria które w RUPPIE oryginalne są piekielnie drogie,pytalem o koguta na dach to poinformowano mnie na składzie że kosztuje między 300 a 400 euro aż mi sie w to nie chcialo wierzyć i mam takiego koguta za 170 zł jest identyczny jak moja dachówka,może to obciach taki kogut na dachu ale mnie sie podoba a o gustach sie nie dyskutuje.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witamy Wszystkich Librowiczów

Na wiosnę zaczynamy budowę Libry w odbiciu lustrzanym, mamy już prawie wszystkie papiery, czyli pozwolenie na budowę itp... Umowa z ekipą budowlaną podpisana, kierownik budowy umówiony, mamy nadzieję, że do dwóch - trzech tygodni złożymy papiery o rozpoczęcie budowy.

A jak się ociepli to ruszamy z fundamentami.

Będziemy pewnie stałymi bywalcami tego wątku :)

Pozdrawiamy

Witam wszystkich w Nowy Roku i od razu zycze wszystkiego najlepszego!! :D :D :D O librze czytam juz od paru tygodni i praktycznie jestesmy juz zdecydowani co do projektu bo jest przepiekny tyle ze moj maz ma pewne watpliwosci co do wielkosci pomieszczen na gorze!!!Iw zwiazku z tym moglabym prosic o jakies zdjecia z wewnatrz!!!moj adres [email protected]!!!!Z Gory bardzo dzieki!!

ale piekne te Wasze Libry!!!!!!

Sosna, cena producenta za 9 okien,

zrezygnowalem z 1 wyjscia na taras na dole

z tego co pamietam to

okna na balkonie z lukami po 2100

okragle 70 przy wejsciu - 700

w biurze 150x150 - 800

Pozdrawiam

witaj, widzę ze jesteś z mazowieckiego, mógłbyś dać namiary na te okna,chętnie bym je obejrzała, mi wycenili w oknoplus i w oknoplast na 16 tys

pozdrawiam

no i znowu cisza...a ja gotuję się do skoku...na wiosnę i w związku z tym mam pytanie: jak zaplanowaliście rozmieszczenie armatury w łazience na górze? Co postawiliście za kominem? My chcemy palnąc tam bidet i "nocnik" ale nie wiem czy to się zmieści oparte stelażem o komin. Proszę o rad e tych co już mają... :lol:

My palnęliśmy tam prysznic:

http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04015.jpg

Widok od strony sypialni:

http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04011.jpg

http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04013.jpg

inne ważne sprzęty :) na ścianie pod oknem:

http://bezbolesny.republika.pl/Lazienka/DSC04231.jpg

o dzięki Ci dobry człowieku, niech CI Bozia w dobrych i mądrych dzieciach wynagrodzi. Ale TY mi powiedz jeszcze czy masz wannę u góry i gdzie umieściłeś zlewy ? Czyżby na ścianie kominowej? I jeszcze jedno: u Was łazienka łączy się z sypialnią przez garderobę czy mi się zdaje? W związku z tym, że za ścianą kominową macie natrysk, zrezygnowaliście z okna? Przepraszam, że tyle pytam, ale muszę za tydzień dac odpowiedź co gdzie ma byc. Marzy mi się wanna okrągła, ale nie widzę tego - mam słabą wyobraźnię przestrzenną więc każde spostrzeżenie będzie pomocne. pozdrawiam