jacob 28.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja również mam uchylne z oknoplast Kraków. Jedyny problem jaki mi robili to wysokość łuku. Musieliśmy ją zmniejszyć o kilkanaście cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 28.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja również mam uchylne z oknoplast Kraków. Jedyny problem jaki mi robili to wysokość łuku. Musieliśmy ją zmniejszyć o kilkanaście cm. dokładnie, najważniejsze to wysokość łuku (o ile dobrze pamiętam to do 20cm) + wyprofilowana wnęka jak w przypadku Wójciki Trzy, niestety ja już miałem belkę zalaną więc musiałem okna trochę cofnąć do wewnątrz domu i też się otwierają całe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lettka 29.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam, Ja może nie na temat, ale może ktoś z Państwa byłby zainteresowany Mam do sprzedania projekt domu LIBRA II ze strony http://www.dobredomy.pl. Kupiłam go pod koniec sierpnia 2007 i od tamtego czasu koncepcja nam się zmieniła Mozna go obejrzeć pod adresrem: dobredomy.pl/?id_project=110&infopage=1 Za kompletny architektoniczno-budowlany projekt w 4 egzemplarzach (+1 egz materiały pomocnicze) z kosztorysem zapłaciłam 2257,00 zł. Sprzedam go dużo taniej. Zainteresowanych proszę o konakt tel 602 211 266 lub [email protected] Pozdrawiam Arletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 30.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Na wiosnę zamierzam zacząć budowę domu Libra . poczyniłem kilka zmian np. w kuchni zamiast drzwi będzie okno . kotłownie przeniosłem do garażu . Zlikwidowałem spiżarnie i powiększyłem łazienkę na dole . Co o tym sadzicie . proszę przyślijcie jakieś zdjęcia , jak udało wam się wykończyć środek i jak to wygląda jestem strasznie ciekawy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 dopisz się do "Librowiczów", choć nie wiem czy to Twoja Libra [są projekty róznych pracowni]>>> http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-budowal-libre-z-firmy-domus,t33068.htm>>> http://forum.muratordom.pl/libra-ii-pracownia-domowe-klimaty,t58391.htm chcąc dopisać się do wątku musisz kliknąć "Odpowiedz" [nie "Nowy temat"] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 30.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Do WÓJCIKÓW: Zamierzam przenieść kuchnie do gabinetu i co najważniejsze z Waszej sypialni i garderoby oraz garderoby obok zrobić dwa pokoje - myślicie że to ma sens? Czy zmieszczą siętam łóżka, jakieś biurko? To mają być pokoje dla dzieci. Byłbym wdzieczny gdybyście podeslali zdjęcia wewnątrz - chciałbym zobaczyć czy salon jest obszerny - jak komponuje się kuchnia z salonem (troche mam obiekcje co do kuchni widocznej z salonu wiecie brudna szklanka niepostprzątane po obiedzie )) No i pochwalcie się ile Was wyszedł dom pod klucz. Może być na prywatnego maila. [email protected] Poza tym gratuluje wyboru projektu - ja przejrzałem ponad 2 tysiące i tylko ten mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK 1719499663 30.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jak sie kształtuje koszt robocizny za dach? U mnie miało być liczone normalnie z metra ale jak przyszło do płacenia to sobie podoliczali jakieś kalenice i zamiast 8tyś wyszło 10tyś. Dach kryty dachówką , kominy wybudowałem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 30.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 jak mogę dopisać się do librowiczów . Będę budował libre z projektu dobre domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 jak mogę dopisać się do librowiczów . Będę budował libre z projektu dobre domy to chyba Domus, czyli te wątki: największy >>> http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-budowal-libre-z-firmy-domus,t33068.htm i dwa małe >>> http://forum.muratordom.pl/projekt-libra-z-nowydom-onet-pl,t40557.htm >>> http://forum.muratordom.pl/libra-ii,t111446.htm wchodzisz w wątek, czytasz, chcąc się dopisać klikasz "Odpowiedz" [nie "Nowy temat"] i piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 30.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 witam serdecznie wszystkich librowiczów . za miesiąć zaczynam budować domek z dousa < libra < napiszcie lub prześlicie jakieś zdjęcia a dokładnie środek jak to wygląda co zmieniliście w projekcie a najlepiej wszystko co macie ponieważ strasznie jestem ciekaw jak bedzie wyglądał ten domek po wykończeniu pozdrawiam wsztstkich tomek / kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 30.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 30.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 witam serdecznie wszystkich librowiczów . za miesiąć zaczynam budować domek z dousa < libra < napiszcie lub prześlicie jakieś zdjęcia a dokładnie środek jak to wygląda co zmieniliście w projekcie a najlepiej wszystko co macie ponieważ strasznie jestem ciekaw jak bedzie wyglądał ten domek po wykończeniu pozdrawiam wsztstkich tomek / kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoa 31.01.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Wójciki Trzy czy zaproszenie jest nadal aktualne jeżeli tak to proszę o kontakt na PW Serdecznie pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 10.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 no to się pochwalę oto nasze drzwi: http://images26.fotosik.pl/156/a8b609d38240a054m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 10.02.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 no super! A za ile je i gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_com 12.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Hej , a jak tam wasze schody wewnetrzne? jakie macie pomysły na te schody? ja osobiscie myslalem nad wyborem schodów z tej strony http://www.werner.schody.pl/ ale az boje sie pomyslec o cenie... do tych co juz mieszkaja , pokażcie wasze schody wewnetrzne ! pzdr art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 12.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja mam jeszcze inne rozwiązanie schodów w Librze,wyjście będzie w innym miejscu a efektu tego sam jestem ciekaw bo z tego co mi zaprezentowano to wygląda według mnie rewelka a jak w realu to będzie wyglądać to zamieszczę zdjęcia za ok 1.5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_com 12.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 hej Raider czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 13.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 hej, jeżeli jest ktoś zainteresowany jak wyglądają w Librze schody kręcone (niewykończone) to proszę o maila - niestety nie potrafię wstawiać zdjęć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonestp 14.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam! To ja poproszę o zestaw . Mail: [email protected] Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts