Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam pytanie odnośnie dużej łazienki na górze.wiem,ze sa tam skosy jednak chciałabym wiedzieć czy wejdzie wanna i kabina przysznicowa?

Myslimy z mężem zrezygnowac z łazienki przy sypialni i zrobić tam pralnio-suszarnie.

Niestety obawiam się,że jednak kabina tam nie wejdzie i łazienka przy sypialni zostanie.Zatem prosze Was o opinie.pozdrawiam.

a drenaż nie wchodzi w grę?

Drenaż pewnie i tak będzie nas czekał. Natomiast z tego co się dowiadywaliśmy to musielibyśmy jeszcze wynieść budynek sporo ponad teren a to już nam się za bardzo nie uśmiechało.

Swimmer Ty serio?- muszę chyba więcej poczytać bo na razie pompę ciepła odrzuciliśmy :lol:

Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia.

Chciałbym podpatrzeć jak leci budowa i w ogóle popatrzeć na dom na żywo:)

Pozdrawiam

My się budujemy pod Bydgoszczą. W zasadzie robimy wykończeniówkę. Jakby co to zapraszamy :D

Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia.

Pozdrawiam

czesc donwojto

widzę że jestesmy na takim samym etapie, umnie dziś zalewali ławy :D

pozdrawiam

Pozdrawiam

czesc donwojto

widzę że jestesmy na takim samym etapie, umnie dziś zalewali ławy :D

pozdrawiam

JA TO narazie nie mam szczęścia, mój kierownik kazał robic fundament na chudziaku a mój majster niestety powiedział mi że z betoniarki to on nie będzie kręcił bo mu sie nie chce i w ogóle to on nie lubi chudzika :( masakra, ja wylewam ławę chyba za tydzień.

Pozdro

Witam miłośników Libry :)

Muszę się pochwalić,że stałam się posiadaczką Libry :p .Nie,nie-jeszcze nie domu :cry: -kupiliśmy dopiero projekt Libra 2 g.

Wcześniej byliśmy zdecydowani na Opałka 2g-lecz w ostatniej chwili zamieniliśmy go na Librę....Mam nadzieję,że to dobra decyzja :wink:

Przyznam,że przeczytałam całe forum dotyczące libry-całe 21 stron-ponad 3 lata waszych rad i spostrzezen.Jestem już "prawie " ekspertem Tylko jak wiemy to "prawie" robi wielką różnićę :D .

Przedewszystkim nurtuje Nas problem wysokości ściany kolankowej-jak się doczytałam niektórzy podnosili ją o jednego pustaka w górę...Nie wpłynęło to negatywnie na wygląd budynku?

I czy podniesienie ścianki musi być ujęte w adaptacji budynku czy wystarczy wpis kierownika budowy?

Jak się doczytałam na forum-jest kilka Libr wmoim regionie-w Lublinie,Mętowie,Biłgoraju.Jeśli ktoś ze `szczęśliwych posiadaczy Libry zachciał by Nam pokazać swój domek byłabym bardzo wdzięczna :)

Pozdrawiam cieplutko

Sylwia