Taleja 11.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A co jest "nie tak" z Waszą działką? Wysoki poziom wód gruntowych niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudziak.jm 11.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Poszukuje zdjęć domku i kontaktu z osobami z Krakowa żeby mozna było zobaczyć na żywo domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 11.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 mam pytanie odnośnie dużej łazienki na górze.wiem,ze sa tam skosy jednak chciałabym wiedzieć czy wejdzie wanna i kabina przysznicowa?Myslimy z mężem zrezygnowac z łazienki przy sypialni i zrobić tam pralnio-suszarnie.Niestety obawiam się,że jednak kabina tam nie wejdzie i łazienka przy sypialni zostanie.Zatem prosze Was o opinie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 12.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 A co jest "nie tak" z Waszą działką? Wysoki poziom wód gruntowych niestety a drenaż nie wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 12.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Wejdź sobie na forum librowiczow jest ich od groma a tak na marginesie ja wlasnie wykańczam ten dom a buduję w Tenczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 13.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Jak masz wysoki poziom wód to montuj pompę ciepła zamiast piwnicy na węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudziak.jm 13.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam juz wiem gdzie jest Tenczynek ,ja bede budowal w Pobiedniku Małym koło Niepołomic.Jakby była mozliwość zobaczyć Twój domek na żywo to by było super:) jeżeli można prosić o odpowiedź na maila : [email protected] Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taleja 14.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a drenaż nie wchodzi w grę? Drenaż pewnie i tak będzie nas czekał. Natomiast z tego co się dowiadywaliśmy to musielibyśmy jeszcze wynieść budynek sporo ponad teren a to już nam się za bardzo nie uśmiechało. Swimmer Ty serio?- muszę chyba więcej poczytać bo na razie pompę ciepła odrzuciliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 14.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 no jasne ja mam i to z kolektorem gruntowym, ale znajomi mają blisko rzeki to zawalili z pionowym woda-woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonestp 15.04.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Swimmer jakie macie miesięczne koszty energii elektrycznej w sezonie grzewczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 15.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 chciał bym Ci pomóc...,ale mam stan niezamieszkany jak większość z nas wprowadzam się w czerwcu jak odpale pompę w tym sezonie to się pochwalę na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donwojto 16.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia.Chciałbym podpatrzeć jak leci budowa i w ogóle popatrzeć na dom na żywo:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 16.04.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia. Chciałbym podpatrzeć jak leci budowa i w ogóle popatrzeć na dom na żywo:) Pozdrawiam My się budujemy pod Bydgoszczą. W zasadzie robimy wykończeniówkę. Jakby co to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gore_ 16.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia. Chciałbym podpatrzeć jak leci budowa i w ogóle popatrzeć na dom na żywo:) Pozdrawiam czesc donwojto widzę że jestesmy na takim samym etapie, umnie dziś zalewali ławy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donwojto 16.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mam pytanie, ktoś może stawia teraz Librę w okolicy trójmiasta, może być Kujawsko Pomorskie bo zamierzam wyjechać na chwile w rejon Torunia. Chciałbym podpatrzeć jak leci budowa i w ogóle popatrzeć na dom na żywo:) Pozdrawiam czesc donwojto widzę że jestesmy na takim samym etapie, umnie dziś zalewali ławy pozdrawiam JA TO narazie nie mam szczęścia, mój kierownik kazał robic fundament na chudziaku a mój majster niestety powiedział mi że z betoniarki to on nie będzie kręcił bo mu sie nie chce i w ogóle to on nie lubi chudzika masakra, ja wylewam ławę chyba za tydzień. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 17.04.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 witam wszystkich librowiczów wczoraj zalałem fundamenty pogoda nawet dopisała wiec jestem zadowolony ( jak to mówią najważniejsze żeby wyjśćz ziemi .) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 17.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Można spytać ile Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donwojto 17.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja dzisiaj stal kupiłem na calą chatę i wyszło mnie 6500 zł , kupiłem całość bo stal teraz podobno leci do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 17.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam miłośników Libry Muszę się pochwalić,że stałam się posiadaczką Libry .Nie,nie-jeszcze nie domu -kupiliśmy dopiero projekt Libra 2 g. Wcześniej byliśmy zdecydowani na Opałka 2g-lecz w ostatniej chwili zamieniliśmy go na Librę....Mam nadzieję,że to dobra decyzja Przyznam,że przeczytałam całe forum dotyczące libry-całe 21 stron-ponad 3 lata waszych rad i spostrzezen.Jestem już "prawie " ekspertem Tylko jak wiemy to "prawie" robi wielką różnićę . Przedewszystkim nurtuje Nas problem wysokości ściany kolankowej-jak się doczytałam niektórzy podnosili ją o jednego pustaka w górę...Nie wpłynęło to negatywnie na wygląd budynku? I czy podniesienie ścianki musi być ujęte w adaptacji budynku czy wystarczy wpis kierownika budowy? Jak się doczytałam na forum-jest kilka Libr wmoim regionie-w Lublinie,Mętowie,Biłgoraju.Jeśli ktoś ze `szczęśliwych posiadaczy Libry zachciał by Nam pokazać swój domek byłabym bardzo wdzięczna Pozdrawiam cieplutko Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 18.04.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Można spytać ile Cię kosztowały? witam koparka = 500 zł beton ziemia = 27 k = 7600 zł deski na szalunki = 1500 zł beton 20 k = 5600 zł piasek zasypowy = 50 k = 2200 zł podmurówka 10 k = 2800 zł suma 20.200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts