tmarek 08.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 08.07.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobisz Miałem to samo wrażenie - oświetlenie daje wspaniały klimat i efekt - ale chyba będzie kosztować sporo - mimo wszystko REWELKA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 08.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobiszTo prawda że mam sporo punktów swietlnych ale mogę nimi sterować wprowadzając odpowiedni klimat a poza tym wole miec możliwosc wygaszenia niepotrzebnego w danym momencie oświetlenia niż nie mieć czym rozświetlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gore_ 08.07.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Piękna ta Twoja libra Rider12, gratuluje! Oświetlenie i cała reszta jest SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 09.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobiszTo prawda że mam sporo punktów swietlnych ale mogę nimi sterować wprowadzając odpowiedni klimat a poza tym wole miec możliwosc wygaszenia niepotrzebnego w danym momencie oświetlenia niż nie mieć czym rozświetlić. witam raider kiedy moge cię odwiedzić pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kochan99 09.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Stary gratuluje tak ładnej libry! Moja żona jak zobaczyła twoje fotki to nie może dojść do siebie My dopiero zaczynamy jesteśmy na etapie kopania dziury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 09.07.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobiszTo prawda że mam sporo punktów swietlnych ale mogę nimi sterować wprowadzając odpowiedni klimat a poza tym wole miec możliwosc wygaszenia niepotrzebnego w danym momencie oświetlenia niż nie mieć czym rozświetlić. witam raider kiedy moge cię odwiedzić pozdrowieniaWitaj,chętnie zaproszę wszystkich którzy będą chcieli zobaczyć na żywo ale we wrześniu ponieważ teraz muszę odpocząc od budowy i wyjeżdżam do Hiszpanii a czeka mnie tam wiele atrakcji bo wyjazd jest przy okazji wesela na które zostalismy zaproszeni i będę miał porownanie jak na takich imprezach bawią się południowcy a przedsmak tego mialem kiedy goscilem w Polsce ponad 40 gości z tego kraju i impreza była rewelacyjna,myślę że tym pobytem zregeneruję sie psychicznie od budowy kiedy przez 10 miesięcy byłem tam non stop żeby dopilnowac wszystkiego,przez ten czas będą robic sie meble i firany a ja odpoczywam i będę obserwować forum z tamtąd,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeginie 09.07.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Twoje zdjecia przekonuja nas,ze LIBRA to trafny wybor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianna33 09.07.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 palce lizać, ale dodałeś fotki obok siebie zamiast jedna pod drugą i rozstrzeliłeś całe forum że kiepsko się czyta ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 10.07.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Gratulacje Raider - super chatka ! super fajnie tylko na prąd chłopie to ty niezarobiszTo prawda że mam sporo punktów swietlnych ale mogę nimi sterować wprowadzając odpowiedni klimat a poza tym wole miec możliwosc wygaszenia niepotrzebnego w danym momencie oświetlenia niż nie mieć czym rozświetlić. witam raider kiedy moge cię odwiedzić pozdrowieniaWitaj,chętnie zaproszę wszystkich którzy będą chcieli zobaczyć na żywo ale we wrześniu ponieważ teraz muszę odpocząc od budowy i wyjeżdżam do Hiszpanii a czeka mnie tam wiele atrakcji bo wyjazd jest przy okazji wesela na które zostalismy zaproszeni i będę miał porownanie jak na takich imprezach bawią się południowcy a przedsmak tego mialem kiedy goscilem w Polsce ponad 40 gości z tego kraju i impreza była rewelacyjna,myślę że tym pobytem zregeneruję sie psychicznie od budowy kiedy przez 10 miesięcy byłem tam non stop żeby dopilnowac wszystkiego,przez ten czas będą robic sie meble i firany a ja odpoczywam i będę obserwować forum z tamtąd,pozdrawiam. Straszne dzięki na pewno przyjedziemy . Odpoczywaj i nabieraj sił . wszyscy co są na etapie bardziej zaawansowany wiedzą o czym mówisz ja też mam już dość a jeszcze dużo prze de mną … Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 10.07.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 To prawda że rozstrzeliłem forum i przepraszam ale poraz pierwszy wklejalem wszystkie zdjecia za jednym zamachem i sam nie sprawdziłem jak to będzie wygladac na forum a jak sie przekonałem było juz za poźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taleja 12.07.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 A u mnie nic się nie rozjechało. Super efekt RAIDER, gratuluję ładnego domu i zazdroszczę, że Wy już najgorsze macie za sobą Dzięki za dotrzymanie słowa co do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 15.07.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no to i ja się dołączam. extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dido79 17.07.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 co byście polecili bardziej Neskamp czy Roben? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonestp 17.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Raider czapki z głów Polecam Nelskampa - ma dobrą relację ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 17.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 wielkie wow!!!rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 18.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam wszystkich pewnie jak większość mam problem z schodami czy ktoś ma jakąś propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gore_ 18.07.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Potrzebuję obliczyć ile w przybliżeniu potrzeba bloczków betonowych na schody wejściowe i taras, czy może macie rozeznanie ile wam „weszło” bloczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 19.07.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 kOCHANI JA TROSZKĘ Z INNEJ BECZKI.....zakupiłąm proejekt Libry...ale zaczem zacznę zadawać konkretne pytania chciałabym abyście przesłali zdjęcia ujmując domek i działeczkę ....chodzi mi o pokazanie zagospodarowanej działeczki z domem. Jeśli macie ochotę się pochwalić ..... jestem chętna do oglądania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 20.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Potrzebuję obliczyć ile w przybliżeniu potrzeba bloczków betonowych na schody wejściowe i taras, czy może macie rozeznanie ile wam „weszło” bloczków? no właśnie...ile bloczków, jak głboko posadowionych- jak projekcie na głębokości fundamentów budynku czy nieco plyciej i co dalej - beton czy środek zasypany piachem i tylko szlichta...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts