Hiv 23.10.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Może ktoś z was poiwedzieć i pokazać fotki jak wyglądają te piwnice pod Librą? Ja chciałbym podpiwniczyć fragment(jakies 30m) na kotłownię i mały schowek typu rowery. ziemniaki etc. pod którą częścią domu najlepiej to wykonać i jakie to mogą być koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 23.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Może ktoś z was poiwedzieć i pokazać fotki jak wyglądają te piwnice pod Librą? Ja chciałbym podpiwniczyć fragment(jakies 30m) na kotłownię i mały schowek typu rowery. ziemniaki etc. pod którą częścią domu najlepiej to wykonać i jakie to mogą być koszta? jak ok 30m to polecałbym pod salonem i jadalnią. sam mam pod całym domem. http://images32.fotosik.pl/86/2aa800d60e35ac56m.jpg http://images32.fotosik.pl/86/c924ad4ef9ca7f19m.jpg http://images31.fotosik.pl/86/605def793dccc014m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiv 23.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Może ktoś z was poiwedzieć i pokazać fotki jak wyglądają te piwnice pod Librą? Ja chciałbym podpiwniczyć fragment(jakies 30m) na kotłownię i mały schowek typu rowery. ziemniaki etc. pod którą częścią domu najlepiej to wykonać i jakie to mogą być koszta? jak ok 30m to polecałbym pod salonem i jadalnią. sam mam pod całym domem. Super. U mnie wystarczyłaby dużo mniejsza, bez podnoszenia domu do góry. Ale wejście musi byc gdzieś z garażu. Wtedy pewnie trzeba głębiej wykopać? Jak wygląda wtedy strop nad taką piwnicą? Może ona nie mieć żadnego okna? PS. Ja planuję Librę 2G więc może pod garażem byłoby dobrze to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 24.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 = Super. U mnie wystarczyłaby dużo mniejsza, bez podnoszenia domu do góry. Ale wejście musi byc gdzieś z garażu. Wtedy pewnie trzeba głębiej wykopać? Jak wygląda wtedy strop nad taką piwnicą? Może ona nie mieć żadnego okna? PS. Ja planuję Librę 2G więc może pod garażem byłoby dobrze to zrobić?[/quote/] ja kopałem na min 1,60m tak więc nie podnosiłem domu, odmierzyłem parter do wys. drogi , a reszty jeszcze nie obsypałem ziemią do wymaganego poziomu (i pewnie już tego nie zrobię) okna nie musisz mieć jeśli nie chcesz ale jak wsypiesz opał? strop robiłem "lany" garaż jest niżej od reszty domu więc odradzam. Gore_ pomożesz panu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 25.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Może ktoś z was poiwedzieć i pokazać fotki jak wyglądają te piwnice pod Librą? sorki nie opisałem ci zdjęć 1-jest robione z pod jadalni w stronę salonu i widaś obie piwnice 2-widać część piwnicy pod salonem(a dokładnie miejsce na opał) 3-pod jadalnią i z lewej strony widać drzwi do piwnicy pod kuchnią-to tak dla orientacji. kolega właśnie tylko tak podpiwniczył i właśnie wejście zrobił w garażu takie wąskie przy kominie (nie przestawiał żadnych ścian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 26.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Hej, hej ..czy ktoś z librowiczów może pokazać wygląd okna tego górnego półokrągłego-balkonowego ...od strony pokoju.........Jak z firanami, czy roletami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 01.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 w przyszłym tygodniu bedą firany...a nareszcie koniec z balkonami..jeśli chodzi o kafle. Jeszcze " tylko" balustrdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 02.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ale cisza na forum więc zrobiłem wreszcie fotki dla zainteresowanych balkony i kotłownia http://images24.fotosik.pl/291/cf49fe17fc8e0f46m.jpg http://images33.fotosik.pl/397/d6626fbd79edd130m.jpg http://images42.fotosik.pl/26/ea90bf0a786b806fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 02.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 extra, a ile zabuliłeś za balustrady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek 02.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam probuje na szybko znalezc informacje na temat ile dekarze wam wyliczyli m2 nie moge znalezc czy ktos moze mnie poinformowac?z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gore_ 02.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam probuje na szybko znalezc informacje na temat ile dekarze wam wyliczyli m2 nie moge znalezc czy ktos moze mnie poinformowac? z gory dziekuje Witam, Mi wyliczyli 250m2 dachu – tłumacząc, że więcej niż w projekcie bo oni nie odliczają okien dachowych i kominów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 02.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 extra, a ile zabuliłeś za balustrady??? 300zł za m/2 z ocynkiem i malowaniem na czarno + pozłacanie w sumie 4300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 02.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dzieki Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek 02.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam probuje na szybko znalezc informacje na temat ile dekarze wam wyliczyli m2 nie moge znalezc czy ktos moze mnie poinformowac? z gory dziekuje Witam, Mi wyliczyli 250m2 dachu – tłumacząc, że więcej niż w projekcie bo oni nie odliczają okien dachowych i kominów. pozdrawiam dziekuje innym tez tak wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 02.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam probuje na szybko znalezc informacje na temat ile dekarze wam wyliczyli m2 nie moge znalezc czy ktos moze mnie poinformowac? z gory dziekuje 237 m2 chociaz poczatkowo twierdzili ze jest 280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 03.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam probuje na szybko znalezc informacje na temat ile dekarze wam wyliczyli m2 nie moge znalezc czy ktos moze mnie poinformowac? z gory dziekuje 237 m2 chociaz poczatkowo twierdzili ze jest 280 Mi wyliczyli 265 m2 na Librę II + dodatkowy daszek za garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek 03.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dziekuje za wszystkie odpowiedzinasza ekipa dekarzy po prostu przestala istniec.....wiec musimy znalezc szybko nowa bo chcemy jeszcze przed zima przykrycczy myslicie ze65zl za m2 to duzo?(bez przybitki)(krycie dachowka), jesli ktos placil osobno za podbitke to prosze o cene-ile was to wynioslo?i jeszcze jedno wazne pytanie: czy podbitke robiliscie gdy juz ociepliliscie dom i polozyli strukture?nasza podbitka ma byc prostopadle do sciane wiec czy sluszne jest zalozenie ze robiac podbitke teraz niei ocieplone byloby to miejsce nad podbitka????mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie w moich wywodach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gore_ 03.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi nasza ekipa dekarzy po prostu przestala istniec.....wiec musimy znalezc szybko nowa bo chcemy jeszcze przed zima przykryc czy myslicie ze65zl za m2 to duzo?(bez przybitki)(krycie dachowka), jesli ktos placil osobno za podbitke to prosze o cene-ile was to wynioslo? 60pln/m2 – komplet: zrobienie więźby, dachówka, podbitka, rynny i jeszcze jedno wazne pytanie: czy podbitke robiliscie gdy juz ociepliliscie dom i polozyli strukture? nasza podbitka ma byc prostopadle do sciane wiec czy sluszne jest zalozenie ze robiac podbitke teraz niei ocieplone byloby to miejsce nad podbitka???? mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie w moich wywodach:) W takim przypadku należy ocieplić ten fragment przed położeniem podbitki – tak było w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA1 08.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Kochani Librowicze ....jeśli możecie przekonajcie mnie do tego małego okienka w kuchnii!!! Z zewnątrz bardzo mi się podoba ....w srodku denerwuje .......jest chyba za małe??? Jak urządzić kuchnię aby nabrała extra wyglądu....może moglibyści pokazać zdjęcia!!!!??? Bardzo Was proszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacob 08.11.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 To proste. Jak wstawisz większe okno, będziesz mieć mniejszą powierzchnię do zawieszenia mebli a kuchnia przecież do wielkich nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts