Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Problem w tym, że w naszym lesie nie ma takich drzew...

Uuuaaa, to pozostaje podlewanie drzewek jakimis sterydami :D

Krokwie to jeszcze nic, lepsze sa wymiary płatwi 20x30, lub krokwi narożnych 18x26. Ja do krowki narożnych musiałem zamówić cieslom dźwig na 2 godziy.

Masz rację u mnie było to samo. Bez dźwigu nie ma szans na wciągnięcie tego kolosa na górę...

Pozdrawiam

A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}.

witam wkleiłem kilka zdjęć z balustradami na mojej stronie

w przyszłym tygodniu powklejam środek

pozdrawiam

A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}.

witam wkleiłem kilka zdjęć z balustradami na mojej stronie

w przyszłym tygodniu powklejam środek

pozdrawiam

Dzięki za fotki ! Balustrady wyszły super ! Jeśli możesz napisz ile płaciłeś za 1 mb jak to oczywiście nie tajemnica :wink:

No i czekamy na kolejne fotki.

Pozdrawiam Gregor

Pięknie! Już się nie mogę doczekać pozostałych zdjęć :D

Cieszę się ze wam się podoba

Nie ma co robić tajemnicy . 350 zł za metr bieżący cena zawiera ocynkowanie i malowanie proszkowe no i oczywiście montaż .

Suma 21 mb czyli 7350 złotych cholernie drogo no ale trzeba to zrobić

Szczerze - myślałem, że więcej będzie kosztować....... Ale efekt jest Extra - wart tych pieniędzy

pozdrawiam

180 m ,+ 20 m jeśli chcesz ocieplić szczyt/stryszek (ja ociepliłem)

Witam wszystkich!!!

Czy ktoś może buduje dom HG A6/PDJ- 2272

http://www.e-projektydomow.pl/projekt/dom_wolnostojacy/z_poddaszem_mieszkalnym/HG-A6/PDJ-2272_technologia.html

Bardzo byłabym wdzięczna o jakieś opinie na temat tego projektu :D

Ja buduje ja!!

Albo moze nie? Moze to jednak Libra... :wink:

Sory za sarkazm ale to forum projektu LIbra i tylko Libra :D

Proponuje wpisac nazwe projektu w wyszukiwarce Forum Muratora, napewno sie ktoś znajdzie

Witam!

Mam pytanie dotyczące okna okrągłego fi 70. Czy może ktoś podać firmę która zrobi takie okno z PCV.

Jak ktoś wstawił okno o większej średnicy to prosiłbym o zdjęcie ponieważ kilka firm proponuje wstawienie okna o większej średnicy. Twierdzą że nie mogą wyprodukować okna o średnicy 70 cm. Dodam że interesuje mnie okno na stałe lecz w ramie.

Pozdrawiam