kochan99 13.01.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 My rozpoczęliśmy w lipcu 2008r i do zdjęcia 286 budowa kosztowała nas już 130 000 zł A budujemy systemem gospodarczym! Na wiosnę zaczynamy podmurówkę i dach http://kochan99.fotosik.pl/albumy/393036.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROAT1 14.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Problem w tym, że w naszym lesie nie ma takich drzew... Uuuaaa, to pozostaje podlewanie drzewek jakimis sterydami Krokwie to jeszcze nic, lepsze sa wymiary płatwi 20x30, lub krokwi narożnych 18x26. Ja do krowki narożnych musiałem zamówić cieslom dźwig na 2 godziy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 14.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Problem w tym, że w naszym lesie nie ma takich drzew... Uuuaaa, to pozostaje podlewanie drzewek jakimis sterydami Krokwie to jeszcze nic, lepsze sa wymiary płatwi 20x30, lub krokwi narożnych 18x26. Ja do krowki narożnych musiałem zamówić cieslom dźwig na 2 godziy. Masz rację u mnie było to samo. Bez dźwigu nie ma szans na wciągnięcie tego kolosa na górę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gecaip 14.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 15.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}. witam wkleiłem kilka zdjęć z balustradami na mojej stronie w przyszłym tygodniu powklejam środek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 15.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}. witam wkleiłem kilka zdjęć z balustradami na mojej stronie w przyszłym tygodniu powklejam środek pozdrawiam Dzięki za fotki ! Balustrady wyszły super ! Jeśli możesz napisz ile płaciłeś za 1 mb jak to oczywiście nie tajemnica No i czekamy na kolejne fotki. Pozdrawiam Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 15.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 rzeczywiście piękne!!!! Przyłączam sie do pytania - ile za metr??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taleja 15.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Pięknie! Już się nie mogę doczekać pozostałych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 15.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Pięknie! Już się nie mogę doczekać pozostałych zdjęć Cieszę się ze wam się podoba Nie ma co robić tajemnicy . 350 zł za metr bieżący cena zawiera ocynkowanie i malowanie proszkowe no i oczywiście montaż . Suma 21 mb czyli 7350 złotych cholernie drogo no ale trzeba to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 15.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Pięknie! Już się nie mogę doczekać pozostałych zdjęć Cieszę się ze wam się podoba Nie ma co robić tajemnicy . 350 zł za metr bieżący cena zawiera ocynkowanie i malowanie proszkowe no i oczywiście montaż . Suma 21 mb czyli 7350 złotych cholernie drogo no ale trzeba to zrobić Szczerze - myślałem, że więcej będzie kosztować....... Ale efekt jest Extra - wart tych pieniędzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo114 17.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A u mnie krokwie narożne w jeden dzień ustawili w pięciu chłopa.Bez jakiegokolwiek sprzętu.Sam nie wiem jak to zrobili. A tak przy okazji ile wyszło wam wełny na ocieplenie dachu (ściana kolankowa podniesiona o jeden pustak}. 180 m ,+ 20 m jeśli chcesz ocieplić szczyt/stryszek (ja ociepliłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gecaip 20.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzięki pablo za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 21.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich!!! Czy ktoś może buduje dom HG A6/PDJ- 2272 http://www.e-projektydomow.pl/projekt/dom_wolnostojacy/z_poddaszem_mieszkalnym/HG-A6/PDJ-2272_technologia.html Bardzo byłabym wdzięczna o jakieś opinie na temat tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_com 21.01.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich!!! Czy ktoś może buduje dom HG A6/PDJ- 2272 http://www.e-projektydomow.pl/projekt/dom_wolnostojacy/z_poddaszem_mieszkalnym/HG-A6/PDJ-2272_technologia.html Bardzo byłabym wdzięczna o jakieś opinie na temat tego projektu Ja buduje ja!! Albo moze nie? Moze to jednak Libra... Sory za sarkazm ale to forum projektu LIbra i tylko Libra Proponuje wpisac nazwe projektu w wyszukiwarce Forum Muratora, napewno sie ktoś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodyjar 21.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich.Czy ktoś w swojej librze robił w kuchni wykusz? Jak tak to bardzo proszę o zdjęcia z wewnątrz. Chciałbym podejrzeć jak jest wykończony taki wykusz[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaRafał 24.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam!Mam pytanie dotyczące okna okrągłego fi 70. Czy może ktoś podać firmę która zrobi takie okno z PCV. Jak ktoś wstawił okno o większej średnicy to prosiłbym o zdjęcie ponieważ kilka firm proponuje wstawienie okna o większej średnicy. Twierdzą że nie mogą wyprodukować okna o średnicy 70 cm. Dodam że interesuje mnie okno na stałe lecz w ramie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek0204 25.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja miałem ten sam problem.Skończyło się na powiększeniu średnicy otworu do 76cm.Myślę że te 6cm. nie zmieniło uroku ładnej Libry.Okna kupowałem w Oknoplast Kraków.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaRafał 25.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WitamTo bardzo ciekawe ponieważ ja też pytałem się w Oknoplascie Kraków i powiedzieli mi że minimum 84 cm. Czy masz może zdjęcie twojego okienka jak ono prezentuje się w naszej Librze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek0204 26.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Moje okrągłe okno jest bez możliwości otwierania i co może istotne przy zamówieniu tego wymiaru jednostronny kolor czyli od wewnątrz białe. A co do zdjęć to mogę podesłać mailem bo tu nie umiem ich wkleić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaRafał 26.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 WitamJak można to prosiłbym o te zdjęcia na adres [email protected].Z góry serdecznie dzięki!Jeszcze jedno pytanie - czy masz okno w ramie (przypomina normalnie otwierane okno)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts