tmarek 09.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam wszystkich umieściłem kilka zdjęć na mojej stronie .miłego ogladania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek 09.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 tmarek gratulacje! wlasnie ogladam twoje zdjecia z wnetrza poprostu rewelacja!!!!!!!!!! a schody marzenie!!!!!!!!!!!!! jakie wykonczenia ktos naprawde sie przylozyl jesli mozesz napisac kto je robil i ile kosztowaly byslibysmy wdzieczni NAprawde sluczny domek, az che sie w nim zamieszkac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 09.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 tmarek gratulacje! wlasnie ogladam twoje zdjecia z wnetrza poprostu rewelacja!!!!!!!!!! a schody marzenie!!!!!!!!!!!!! jakie wykonczenia ktos naprawde sie przylozyl jesli mozesz napisac kto je robil i ile kosztowaly byslibysmy wdzieczni NAprawde sluczny domek, az che sie w nim zamieszkac pozdrawiam Witam Bardzo dziękuje Schody robiła mi firma Włodarczyk http://www.schody.net.pl naprawdę polecam terminowi , uczciwi , bardzo mili i bardzo dokładni . jeśli chodzi o cenę to wolał bym nie wypowiadać się na forum myślę ze powinniście sami zadzwonić do chłopaków z firmy Włodarczyk i wybrać coś dla siebie. Jest wiele wariantów materiał , balustrada, wykończenie wszystkie te czynniki maja wpływ na cenę a dodatkowo libra librze nie równa wie ilość materiału także będzie inna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 09.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no schody rzeczywiście rewelka!!!! zdradź słodką tajemnicę - ile zabuliłeś? Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 09.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no schody rzeczywiście rewelka!!!! zdradź słodką tajemnicę - ile zabuliłeś? Gratulacje!! może tak toyota avensis 2003 rok wyposażenie prestiż lub fiat punto nówka z salonu nie śmigana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 09.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no to nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ar_com 09.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no schody rzeczywiście rewelka!!!! zdradź słodką tajemnicę - ile zabuliłeś? Gratulacje!! może tak toyota avensis 2003 rok wyposażenie prestiż lub fiat punto nówka z salonu nie śmigana. pozdrawiam Tmarek - Wow ! wybrales schody marzenie piekne.... a ja za swoje zabuliłem 21 i juz teraz wszsycy na okolo mdleją jak cene usłysza gdybym wybral te co ty - bylyby pikiety ,protesty , demonstracje pod domem i transparenty z napisem "Burżujom mowimy NIE! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swimmer 13.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 cześć ludzie!! Jaw sprawie tarasów i schodów zewnętrznych - czy Wy izolowaliście fundament od murków?? wykonawca mi dziś powiedział, że bez izolacji poziomej od gruntu przejmując jego wilgoć w zimie każdy tynk i każda wykładzina z niego odpadnie. Co zrobiliście z tym tematem?? Izolować czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROAT1 15.03.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 cześć ludzie!! Jaw sprawie tarasów i schodów zewnętrznych - czy Wy izolowaliście fundament od murków?? wykonawca mi dziś powiedział, że bez izolacji poziomej od gruntu przejmując jego wilgoć w zimie każdy tynk i każda wykładzina z niego odpadnie. Co zrobiliście z tym tematem?? Izolować czy nie?? Na wszelki słuczaj zaizoluj. Koszty prawie żadne. Izolacja pod murkami tarasu standartowa czyli dysperbit + folia pozioma. Schody wejściowe mam wylane z betonu na folii budowlanej, nie wiem czy to cos da, ale tak mam juz zrobione i nic tego nie zmieni. Taras bede wykładał drzewem, a schody wejściowe docelowo rozwale i dam kostke brukową bo mam dość odpadających po zimie płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniakor 18.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mam prośbę do tych którzy ten etap już mają za sobą. Ile Wam wyszło metrów tynku wewnątrz Libry. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. U nas tynkarze wyliczyli w sumie 562m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek0204 18.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Aniakor dzięki Ci bardzo za odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brts 24.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam wszystkich Librowiczów, Czy możecie napisać ile kosztowały was te wielkie okucia więźby wraz z wieszakiem? oraz gdzie te elementy zostały wykonane? Bardzo proszę o jakieś namiary bo nawet nie wiem gdzie szukać kogoś kto zajmuje się wykonywaniem takich elementów. pozdrawiam, edit: Przejrzałem parę galerii z więźbą libry i zauważyłem, że nie wszyscy maja wykonane te okucia ... Czy zrezygnowaliście z tego za namową dekarzy? Zdjęcie elementu, o który mi chodzi można obejrzeć pod tym linkiem: http://www.naszalibra.yoyo.pl/slides/PICT7137.html Napiszcie jak rozwiązaliście ten problem u siebie, bo arkusz blachy 14-stki kosztuje 1700zł brutto a do wykonania wszystkich okuć zgodnie z projektem potrzebne są co najmniej 2 ? do tego dojdzie jeszcze robocizna za wycięcie i zespawanie tego w całość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielpio 26.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam wszyskich Librów. Ja tez planuje dołączyć do Waszego grona budujących ten domek, dlatego prosze o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów abyn mógł dokonac analizy i oceny swoich mozliwosci finansowych. Dziękuję i pozdrawiam, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 27.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam wszyskich Librów. Ja tez planuje dołączyć do Waszego grona budujących ten domek, dlatego prosze o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów abyn mógł dokonac analizy i oceny swoich mozliwosci finansowych. Dziękuję i pozdrawiam, [email protected] witaj nie ma co planować tylko działać jak zaplanujesz kwotę x to i tak będzie mało wiec nie planuj bo i tak nie przewidzisz wszystkiego a kosztorys dostałeś z projektem który moim zdaniem jest całkowicie realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor Zielona Góra 27.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam wszyskich Librów. Ja tez planuje dołączyć do Waszego grona budujących ten domek, dlatego prosze o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów abyn mógł dokonac analizy i oceny swoich mozliwosci finansowych. Dziękuję i pozdrawiam, [email protected] witaj nie ma co planować tylko działać jak zaplanujesz kwotę x to i tak będzie mało wiec nie planuj bo i tak nie przewidzisz wszystkiego a kosztorys dostałeś z projektem który moim zdaniem jest całkowicie realny Popieram słowa Tamarka i dodam, że jesli dojdziesz do kwoty "x" to dolicz jeszcze 30 % - zawsze tak jakoś mi na końcu wychodzi... Choć staram się brać tą maxymalną kwotę z wyliczenia. A w razie jak Ci zostanie to będziesz miał za co kupić nowe auto ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielpio 30.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Tak, dziękuję za rady. Moje planowanie obejmuje także zakup projektu wraz z kosztorysem dlatego prosze o jakieś pomocne materiały. A potem bedę działał. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmarek 15.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Tak, dziękuję za rady. Moje planowanie obejmuje także zakup projektu wraz z kosztorysem dlatego prosze o jakieś pomocne materiały. A potem bedę działał. Pozdr. ale cisza na naszym forum moi mili co sądzicie o Cyprysikach Kalifornijskich ktoś moze sadził moge kupić w dobrej cenie i dlatego się zastanawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kochan99 24.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Na forum cisza a my ruszamy z dachem! Nowe foty od 298zd pozdrawiam http://kochan99.fotosik.pl/albumy/393036.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PROAT1 27.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Cisza cisszą, więc wrzuce troche przedmiarów może sie komus przyda: Elewacja (ocieplenie 220 m2), 104 paczki styropianu 15, 4 paczki 2 i 1 paczka 5.Opaski wokół okien i budynku 107mbPodbbitka 57m2Wylewki wraz z garażem 196m2Ogrzewanie podłogowe w całym domu 2km rurek, 23 pętle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kochan99 05.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zamknęliśmy dom! http://kochan99.fotosik.pl/albumy/393036-351.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts