adamus78 02.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Zdecydowalismy sie na budowe domu gwarny czy jest ktos kto moze juz pobudował taki domek lub jest w trakcie budowy?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena79 08.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja jestem w trakcie budowy domu Gwarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia bli 23.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 My także budujemy wg projektu "Gwarny" tyle że jako bliźniak. Czy już ma ktoś uwagi do tego projektu? Czy już ktoś go wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena79 25.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Oryginalny projekt muratora trochę zmieniliśmy. A mianowicie. W oryginalnej wersji projektu na parterze jest pokój, salon, kuchnia i lazienka. Chcieliśmy mieć duży salon w domu więc tam gdzie był pokój umieściliśmy kuchnie a reszta stała się naszym salonem (35 m2), oczywiście łazienka bez zmian. Zrezygnowaliśmy z tylnej facjatki na dachu wstawiając okno dachowe do łazienki. Na górze kosztem łazienki wygospodarowaliśmy małą garderobę (ok. 3 m2) reszta bez zmian. Poza tym podnieśliśmy o pustak poddasze aby mieszkania nie miały za niskich skosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slwi 24.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 witam, czy macie może fotki z zakończonej budowy ? Kupiłem Gwarnego ( z małymi zmianami) w stanie surowym otwartym, jestem ciekawy jak wygląda w rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony z Zielonej 13.05.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jestem w trakcie wykończeniówki domu wg projektu Gwarny.Buduję w lubuskim. Jeśli ktoś potrzebuje informacji o tym projekcie, to chętnie podpowiem, jakich błędów projektowych uniknąć i jak zmodyfikowaliśmy projekt, by dom był bardziej funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.kabala 07.12.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Gwarnego i chciałabym zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości. Bardzo proszę o kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts