aldebaran 03.08.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 my też tak mamy, ale nie poszerzaliśmy domku. sprzęt będzie stał na środku ściany w salonie pomiędzy aneksem kuchennym a drzwiami balkonowymi bo dochodzi kino domowe.w przyszłym tygodniu wprowadzam się, niestety bez schodów. okazało się że schody drewniane nie mogą być nad kominkiem bo rozeschną się. Wykonawca znalazł firmę która robi schody metalowe ale z drewnianymi stopnicami. W razie czego można wymienić cały stopień. pod koniec sierpnia mają mi zamontować.teraz jestem na etapie szukania taniego wykonawcy garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 04.08.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 my też tak mamy, ale nie poszerzaliśmy domku. sprzęt będzie stał na środku ściany w salonie pomiędzy aneksem kuchennym a drzwiami balkonowymi bo dochodzi kino domowe. w przyszłym tygodniu wprowadzam się, niestety bez schodów. okazało się że schody drewniane nie mogą być nad kominkiem bo rozeschną się. Wykonawca znalazł firmę która robi schody metalowe ale z drewnianymi stopnicami. W razie czego można wymienić cały stopień. pod koniec sierpnia mają mi zamontować. teraz jestem na etapie szukania taniego wykonawcy garażu. OOO! To ślij foooty jak wyglada na gotowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 07.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Robia nam tynki cementowo-wapienne- maja byc na gladko juz pod malowanie. 18.08 posadzki wyleja a potem niech schnie bo we wrzesniu wchodza chłopy od wykonczeniowki Moze do zimy sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 08.08.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Djanya , a gdzie te obiecane foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 08.08.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Djanya , a gdzie te obiecane foty ? Nie bywam teraz w miescie gdzie mam szybki internet i jak mam to robic na blueconnekcie to mi rece opadaja. Ale prosze- tak wyglada domek z podniesiona scianka kolankowa i orginalnym daszkiem (tu jeszcze domek bez okien) http://images38.fotosik.pl/173/423a2390355d4c98m.jpg http://images44.fotosik.pl/177/a9ec1701c532656em.jpg Mysle, ze daszek zabudujemy - tzn zabijemy dechami i damy jais ciemny kolorek na te dechy- to go obnizy. No i jeszcze schody dojda i teren sie podniesie. Mam juz czesc tynkow- boskie sa! Gładzi juz na to nie dam. Jak ktos chce cos jeszcze zobaczyc to prosze pisac- wrzuce fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 09.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale piękną macie lokalizację!!! Tyle drzew! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 10.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie ma to jak męska siła perswazji :) A lokalizacja rzeczywiście godna pozazdroszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 20.08.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Właśnie stawiam kominek... Wczoraj robiłem próbne rozpalenie samego wkładu.. Powiem wam kochani że ... piękny widok!! Przy zgaszonym świetle , ogień w kominku oświetla caly salon na tyle że czlowiek się o nic nie potknie.. Polecam wkład z szybą boczną, fajnie widać płomienie od samego wejścia do domku. Piszcie co wy tam teraz robicie...Nio chyba że wszyscy wyjechali do egiptu czy na inne bahamas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 20.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 E tam egipt, na budowie sie siedzi My w ostatniej chwili zdecydowalismy sie na kominek z plaszczem i rozprowadzamy c.o. i podłogówke. Walczymy ze styropianem - co to za glupia robota W poniedzialek maja zalac posadzki. Tynki juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszn7 21.08.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 u mnie 31 ciesla wchodzi potem dekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 21.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witajcie! O Bahamas to możemy sobie tylko pomarzyć U nas zastój był bo ,,uczynna" sąsiadka zagrodziła nam (i nie tylko) jedyną drogę wiodącą do naszej działki. Miasto natomiast nie wywiązało się terminowo z budowy obiecanej drogi technicznej. Nie było rady na wredne babsko, Urząd Miasta rozkładał ręce i odsyłał nas do Straży Miejskiej. Straż Miejska podjęła próbę interwencji ale za wiele nie wskórali. Złożyli nam tylko serdeczne wyrazy współczucia z powodu takiego sąsiedztwa. A babsko utrzymywało, że ma zgodę właściciela tego kawałka ziemi ,,ale nie pokaże!". Właścicielem jest natomiast ogólnopolski potentat, który ma głęboko w nosie kawałek płotu gdzieś na Pomorzu. Ile nocy nie przespanych z tego powodu - szkoda gadać... Teoretycznie mogliśmy wysłać ten płot w kosmos, ale z racji wykonywanych zawodów nie chcieliśmy mieć ewentualnych kolizji z prawem. Dobra wiadomość jest taka, że od paru dni droga techniczna JEST!!! No i ruszamy z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iraaas28 22.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam po długiej przerwie:)Sorki ze sie nie odzywalem ale mam strasznie duzo na głowie.Na szczescie za tydzien bede juz po slubie i wszystko wroci do normy:)U mnie dlugo robota stala.Robilismy tylko drenaż chałupki.W miedzyczasie elektryk rozprowadzil mi kable,w poniedzialek maja przyjsc okna,a od nastepnego tygodnia bedzie robiony taras oraz tynki.Pozdrawiam i zycze wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 22.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oooooo!!! Moje gratulacje!!! Wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 22.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Oooooo!!! Moje gratulacje!!! Wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia!!! A wam wszystkiego naj na nowej drodze technicznej Iraaas nadgon szybko bo w tyle jestes Piluj aby elektryk nie zrobil Ci bruzd jak pod kanalize bo moi to jak zlapali bosza to cala chalupe podziurawili Musze Wam powiedziec, ze tynki cementowo - wapienne mam cudne- ekipa super- robili na polskim produkcie. Gładzi nie daje. Grunt i farba. W poniedzialek zaleja posadzki i bedzie mozna troszke odsapnac- do 7 wrzesnia wchodza chlopy od wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 23.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Bardzo dziękujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 25.08.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 . A babsko utrzymywało, że ma zgodę właściciela tego kawałka ziemi ,,ale nie pokaże!". Oj.. dałbym "babsku" popalić (potem to jak Kargule i Pawlaki ) Na szczęście póki co (tfu tfu za lewe ramię i odpukać w niemalowane) z sąsiadami nie mam problemów.. Wręcz przeciwnie... A reszta jak tam z sąsiadami ?? Dobrze jest ? P.S. Wstaw zdjęcie sąsiadki...A przy okazji budowy i drogi technicznej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 25.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A ja wyszłam założenia, że g...wno trzeba omijać z daleka i to szerokim łukiem. Na szczęście nie jest to nasze bezpośrednie sąsiedztwo. Natomiast bliscy sąsiedzi jak na razie super A z fotkami to ja mam pewien problem. Muszę się szeroko i promiennie uśmiechnąć do mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 25.08.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A ja wyszłam założenia, że g...wno trzeba omijać z daleka i to szerokim łukiem. Na szczęście nie jest to nasze bezpośrednie sąsiedztwo. Natomiast bliscy sąsiedzi jak na razie super A z fotkami to ja mam pewien problem. Muszę się szeroko i promiennie uśmiechnąć do mojego męża To wrzuć przy okazji promienny uśmiech, siebie i męża ... A z-tka będzie gdzieś z tyłu.. jako dobrze dobrane tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 26.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Bardzo proszę, oto uśmiech: Fotki ,,zetki" w późniejszym terminie. Obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radis 29.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam wszystkich po baaaaaaardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie Uśmiech żony zadział, wstawiam parę fotek naszego maleństwa (które trochę się rozrosło). Opisy do zdjęć zamieści moja ładniejsza połowa Pozdrawiam http://zapodaj.net/e69ba9c34fb2.jpg.html http://zapodaj.net/6687a110b3c5.jpg.html http://zapodaj.net/aca1b907dfdc.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts