ak-77 15.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ,,jedyna rzecza ktora zepsułam to nie dalam styropianu do okoła wanny akrylowej i teraz mi szybko woda stygnie" I to są właśnie rady na wagę złota! Ja np. nie miałam o tym pojęcia... A u nas przy podniesionej ściance kolankowej ciut za krótkie krokwie. Gdybyśmy budowali po raz drugi byłyby troszkę dłuższe. Więcej grzechów na razie nie pamiętam Pozdrawiam I też już chcę mieszkać w Z-32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaene 15.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witajcie wśród Zetowców kamaene, u nas ścianka podniesiona - bardzo dobra decyzja, pod skosami zmieści się dość wysoka komoda i raczej głów sobie nie porozbijamy. Okna w ścianach szczytowych ale pokój od wschodu doświetlony też dachowym. A tak w ogóle to jestem z zach- pomorskiego i zapraszam! ak-77 dziękujemy za radę. A możesz napisać o ile cm podniosłes ściankę kolankową? I zastanawiamy się nad zmianą stropu bo drewnianego nie chcemy.Zalezy nam na murowanych ścianach działowych na piętrze I my chyba też damy okno dachowe bo mamy jeden pokój od wschodu. Ale jak na razie jest to nasze gdybanie. Zetowcy moglibyście udzielić nam informacji na temat tego ile czekaliście na projekt od chwili zamówienia?Czy jest tak jak pisza na stronce? Zależy nam na czasie bo wiosna tuż tuż a jeszcze daleka droga przed nami Pewnie będziemy mieli jeszcze wiele pytań ale "kto pyta nie błądzi" Czekamy na cenne wskazówki, ta z wanną jest niezwykle istotna czekamy na inne takie. Ps. ak-77 mógłbyś nam dokładniej dać znać o lokalizacji swojego z32? Często bywamy w Koszalinie jeśli to niedaleko to chętnie zobaczylibyśmy na "żywo" Z32 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ak-77 16.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czy mógłbym??? Hmm... Mogłabym Napisałam na priva. Na projekt czekaliśmy około 3 tygodni jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaene 16.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzięki za info. Jesteśmy mile zaskoczeni bo dzisiaj dostaliśmy projekt naszego domku i mozemy z męzem dalej działać.Czekaliśmy aż trzy dni na projekt Miła niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remo_78 20.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Pamiętam, że ktoś ma kotłownie na tyłach garażu i to zdaje się na gaz. Ja właśnie zdecydowałem się na takie rozwiązanie i jak wszystko dobrze pójdzie to tak właśnie będzie.Teraz czekam tylko na wycenę. Ile kosztowała Was instalacja CO i CWU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iraaas28 08.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam:)Ja jestem na etapie wykanczania domu mysle ze w maju bede mogl sie wprowadzac:)Wrzuce dzisiaj jakies zdjecia.Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iraaas28 08.03.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam raz jeszcze:)Podaje link na moj kominek jesli ktos chce zobaczyc:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/088eb208edfa646e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 08.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam raz jeszcze:) Podaje link na moj kominek jesli ktos chce zobaczyc:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/088eb208edfa646e.html No no fajny ten pomysł. Masz jeszcze jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 12.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Iraaas bardzo fajnie z tym kominkiem. Jest gdzie usiąść i plecki poogrzawać. Ja myślałam o jakimś siedzisku koło kominka, ale takiego nie wymyśliłam. Bardzo fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 22.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Drodzy zetowcy po hydrauliku:) napiszcie prosze ile placiliście za punkt. Mój fachowiec chce 120 pln za punkt (ciepła zimna woda) i nie mam pojęcia jak bardzo mogę się targowac. Kibelek ze stelażem liczy 150 pln. To chyba dużo. ciekawa jestem jak Wy płaciliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszn7 25.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Mój bierze 80 z punkt przy całym domu piec np liczy jako 1 punkt, do kazdego kranu ciepła woda dwoma rurkami tez jak 1 punkt, no ale ja w małej dziurze hydraulik dobry tyle ze na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nabla 27.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Kurcze, ja też w małej dziurze, ale blisko Warszawki z cena tak sobie. No ale nic, może jeszcze coś zejdzie z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszn7 02.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 kurde cos w forum pozmieniali linki z poczty nie działają dobrze ze jakos tu dotarłem aktualnie tynkujemy pogoda sprzyja mam nadzieje ze koło połowy kwietnia hydraulik wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszn7 18.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 kurde co taka cisza wszyscy intensywnie pracują że tu nie zaglądają - u mnie tynki się kończą myślałem że szybciej pójdzie ale już końcówka została w przyszłym tygodniu hydraulik wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 30.04.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Heh.. Widzę że nikt nic nie pisze , bo po reorganizacji forum, przestały przychodzić powiadomienia o odpowiedziach Ja w końcu zrobiłem kuchnie z Ikei i nareszcie kupiłem płytki do dolnej łazienki... A tak to budynek oddany do użytku, można już legalnie mieszkać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betina29 10.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam!! Ja w prawdzie buduję Z71,ale bardzo chętnie obejrzę sobie Twoją kuchnię Hal,więc jeżeli byłbyś tak miły wrzuć jakąś focię soo?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 12.05.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam!! Ja w prawdzie buduję Z71,ale bardzo chętnie obejrzę sobie Twoją kuchnię Hal,więc jeżeli byłbyś tak miły wrzuć jakąś focię soo?? Pozdrawiam Witam koleżankę. Chętnie wstawię zdjęcie , ale najpierw musze je zrobić Póki co, te które mam - są zrobione gdy byłem w połowie prac.. A teraz przez to kafelkowanie to wszystko pozasłaniane... Z71 też fajny:) Pokukałem troszkę na wasze forum hehehe Widzę że prace idą do przodu pełną taczką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betina29 28.05.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Czekam na focie z niecierpliwością!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila111 29.05.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam serdecznie wielbicieli i mieszkańców Z32. Mamy zamiar z mężem wybudować ten domeczek ,ale w konstrukcji drewnianej. Tzn szkielet drewniany:) Bardzo podoba mi się ten domeczek mały nie drogi i przytulny. Jednak pomimo ze zna się wymiary jestem strasznie ciekawa jak to wygląda w środku .Kochani baaaaaaaaaaardzo proszę wyślijcie mi na maila lub tutaj wklejcie foteczki wnętrz.Jak to wygląda w środku. Byłabym baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna!!:) mail- [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila111 01.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 jeszcze raz baaaardzo proszę o wysłanie paru foteczek wnettrza jak to wyglada z projekcie z32:( prosze prosze prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts