Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

,,jedyna rzecza ktora zepsułam to nie dalam styropianu do okoła wanny akrylowej i teraz mi szybko woda stygnie"

I to są właśnie rady na wagę złota! Ja np. nie miałam o tym pojęcia...

A u nas przy podniesionej ściance kolankowej ciut za krótkie krokwie. Gdybyśmy budowali po raz drugi byłyby troszkę dłuższe. Więcej grzechów na razie nie pamiętam ;)

Pozdrawiam :)

I też już chcę mieszkać w Z-32 :(

• Odpowiedzi 389
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie wśród Zetowców :)

kamaene, u nas ścianka podniesiona - bardzo dobra decyzja, pod skosami zmieści się dość wysoka komoda i raczej głów sobie nie porozbijamy. Okna w ścianach szczytowych ale pokój od wschodu doświetlony też dachowym. A tak w ogóle to jestem z zach- pomorskiego i zapraszam! :)

ak-77 dziękujemy za radę.

A możesz napisać o ile cm podniosłes ściankę kolankową?

I zastanawiamy się nad zmianą stropu bo drewnianego nie chcemy.Zalezy nam na murowanych ścianach działowych na piętrze :lol:

I my chyba też damy okno dachowe bo mamy jeden pokój od wschodu.

Ale jak na razie jest to nasze gdybanie.

Zetowcy moglibyście udzielić nam informacji na temat tego ile czekaliście na projekt od chwili zamówienia?Czy jest tak jak pisza na stronce?

Zależy nam na czasie bo wiosna tuż tuż a jeszcze daleka droga przed nami :roll:

Pewnie będziemy mieli jeszcze wiele pytań ale "kto pyta nie błądzi" :lol:

Czekamy na cenne wskazówki, ta z wanną jest niezwykle istotna :wink:

czekamy na inne takie.

Ps. ak-77 mógłbyś nam dokładniej dać znać o lokalizacji swojego z32?

Często bywamy w Koszalinie jeśli to niedaleko to chętnie zobaczylibyśmy na "żywo" Z32 :lol:

Pozdrawiamy

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Heh.. Widzę że nikt nic nie pisze , bo po reorganizacji forum, przestały przychodzić powiadomienia o odpowiedziach :-)

Ja w końcu zrobiłem kuchnie z Ikei i nareszcie kupiłem płytki do dolnej łazienki...

A tak to budynek oddany do użytku, można już legalnie mieszkać :]

• 2 weeks później...
Witam!!;) Ja w prawdzie buduję Z71,ale bardzo chętnie obejrzę sobie Twoją kuchnię Hal,więc jeżeli byłbyś tak miły wrzuć jakąś focię soo?? ;) Pozdrawiam ;)

:) Witam koleżankę. Chętnie wstawię zdjęcie , ale najpierw musze je zrobić:) Póki co, te które mam - są zrobione gdy byłem w połowie prac.. :D A teraz przez to kafelkowanie to wszystko pozasłaniane...

Z71 też fajny:) Pokukałem troszkę na wasze forum hehehe Widzę że prace idą do przodu pełną taczką..

• 3 weeks później...

Witam serdecznie wielbicieli i mieszkańców Z32.

Mamy zamiar z mężem wybudować ten domeczek ,ale w konstrukcji drewnianej. Tzn szkielet drewniany:)

Bardzo podoba mi się ten domeczek mały nie drogi i przytulny.

Jednak pomimo ze zna się wymiary jestem strasznie ciekawa jak to wygląda w środku .Kochani baaaaaaaaaaardzo proszę wyślijcie mi na maila lub tutaj wklejcie foteczki wnętrz.Jak to wygląda w środku. Byłabym baaaaaaaaaaaardzo wdzięczna!!:):):) mail- [email protected]