Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak się ma cenowo beckers do benjamina moore'a

malgosimi

Recommended Posts

My malowalismy caly dom farbami BM, typ farby to mat ceramiczny i po roku jestem bardzo zadowolona. Nie mam glazury na scianie w kuchni pomiedzy blatem i szafkami, a ta farba dobrze sie sprawdza (ostatnio duzo dryluje wisni :wink: )

Cenowo to BM jest drozszy od Beckersa, ale niezbyt duzo. Nie moge dac ci konkretnej odpowiedzi, po prostu wzronik BM bardziej nam sie podobal, no i brat tez chwalil BM, a mieszka w nowym domu troche dluzej od nas.

Znajomi maja Beckersa i sa zadowoleni, wiec to kwestia indywidualnego gustu. Powodzenia

oj, dzięki za tak szybką odpowiedz! mam przed soba wzorniki benjamina i beckersa i bardziej mi podpasowaly kolory BM jednak... to fajnie, ze nie jest jakoś diametralnie droższa, bardzo fajnie

no i super wiadomosc z tą sciana w kuchni - tez tak planuję :) Bm ma jakąś jeszcze soepcjalną farbę do kuchni i łazienek... ty tę masz, cyz w calości tę ceramiczną?

Nie przypominam aby w kuchni byla specjalna, tylko mat ceramiczny, ale nie jestem na 100% pewna :oops: Ale sprawdza sie bardzo dobrze, szczegolnie na klatce schodowej (slady dzieciecych lapek :wink: ), w pokojach dzieci, no i w kuchni. Po przerobieniu 12 lubianek wisni (mamy sad) sciana w kuchni wygladala troche nieciekawie, ale po zmyciu lekko ciepla woda, wyglada jak nowa. Gdzies na forum byla moja kuchnia, chyba w watku z wyspa w kuchni, tam mozesz zobaczyc te farby.

• 2 weeks później...