efilo 25.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a ja jestem po lekturze prawodawstwa i wcale mi nie jest do śmiechu. po pierwsze amstaff nie został wpisany na liste groźnych psów (podobno interweniowało lobby hodowców - a tych jest w pigułę od kiedy to najmodniejszy pies łysoli). po drugie przepisy odnośnie kagańca i smyczy to przepisy lokalne. a u mnie w mieście radni-barany wymyślili sobie że pies musi nosić obroze na grzmota mi obroża jak on będzie zagryzał moje dziecko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 25.02.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Cześć Monika, mam do Ciebie takie pytanie jak montowaliście drzwi wewnętrzne w małym pokoju na dole? Jak sobie poradziliście z brakiem tam węgarka? Chodzi mi o to jaką macie tam ościeżnice i jak to wszystko się trzyma . Przeglądałem z uwagą dziennik i nie mogę sie dopatrzyć jak to u Was wygląda ta strona drzwi od salonu bez węgarka, może masz jakieś zdjęcie prezentujące te drzwi. Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.02.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czesc Darku mamy po prostu obcieta oscieznice od strony salonu, od pokoju jest pelna postaram sie zrobic zdjecie i wkleic dzisiaj Efilo - moze zawalczyc o dobre stosunki z sasiadem, skoro przepisy sa niekorzystne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 u mnie 90% drzwi nie ma węgarka po jednej stronie mkkafe - nie będzie wyjścia. choć pan jest typowym przedstawicielem grona posiadaczy niebezpiecznych psów - twierdzi że to kochany miły bezpieczny piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 u mnie 90% drzwi nie ma węgarka po jednej stronie mkkafe - nie będzie wyjścia. choć pan jest typowym przedstawicielem grona posiadaczy niebezpiecznych psów - twierdzi że to kochany miły bezpieczny piesek zawsze pozostaje opcja proca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.02.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 u mnie 90% drzwi nie ma węgarka po jednej stronie mkkafe - nie będzie wyjścia. choć pan jest typowym przedstawicielem grona posiadaczy niebezpiecznych psów - twierdzi że to kochany miły bezpieczny piesek zawsze pozostaje opcja proca no wlasnie pozyczyc? Darku - niestety maz wzial karte od aparatu, wiec zdjecie zrobie wieczorem A Ty pytasz o jedna strone czy o dwie? z jednej strony Przemek wysunal wegarek na etapie murowania dzialowek http://klausfinger.com/zdjecia/dom/wegarek.jpg a z tej drugiej - jak pisalam - zwężono przy montazu drzwi oscieznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 26.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć, dzięki za odpowiedź i za zdjęcie. My z tej strony co pokazujesz na zdjęciu dokładnie mamy tak jak Wy, jest mały węgarek. Chodziło mi tak jak piszesz o tą stronę gdzie zwężono Wam ościeżnice czyli od strony schodów. Pozdrawiamdarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.02.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Darek, a Ty byś w końcu wrzucił coś nowego do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 03.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 wrzucam te zalegle zdjeciamalo widac bo oscieznica jest bardzo ciemna http://klausfinger.com/zdjecia/dom/osc.jpg http://klausfinger.com/zdjecia/dom/osci.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.03.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mk, dopiero teraz będę robić obiad, tak się zaczytałam Wszystko mi się u Was podoba, wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 04.03.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 milusio bardzo dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 15.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź i za zdjęcie. Zrobiliśmy dokładnie tak jak jest u Was.PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witaj Wpadłam do Ciebie z prośbą podania mi czym malowaliście deski na skosach...? Jaka to była farba/bejca. Szalenie podobają mi się deski bielone, i też u siebie będziemy mieli sufit w salonie z takich desek. Z góry dziękuję z odpowiedź. Ps. Masz ładny dom i super elewacje . Cieszę się, że się udało z tym kamieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Ps. mkkafe, odezwij się!!! Bardzo, bardzo tęsknię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jen77 02.02.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Na wstępie gratuluję ładnie wykończonego domu. Doczytałam, że na dole kuchni/jadalni macie panele Quick-Step Linesse Dąb Francuski Biały Satynowy. Ponieważ poważnie zastanawiam się nad ich zakupem ( na początku miała być deska trójwarstwowa jesion bielony przyklejana, ale ponoć starsznie się rysuje i zrezygnowaliśmy , więc w salonie, gdzie jest przejście na taras trójwarstwówka odpada). Zainteresowały nas więc te panele - ponoć są dobrej jakości - i mają fajny system. Czy masz je ułożone może na ogrzewaniu podłogowym? Czy dawaliście pod nie jakiś podkład lub folię? Z tego co doczytałam to one chyba mają już dołączony podkład 3,5mm. Jak się te panele sprawują, czy się rysują, albo jest z nimi jakiś inny problem? Czy w dalszym ciągu jesteście zadowoleni z ich wyboru? Czy widac że to panele, czy moze niektórzy mylą z drewnem - na tych zdjęciach trudno określić Jeśli można prosić o wklejenie zdjęcią , gdzie widoczny byłby większy fragment tej jasnej podłogi, byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 24.11.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam, jak się mieszka w M20 ?? szkoda że zdjęcia wcięło bo podglądać lubiłem sobie zastanawiając się nad problemami budowlanymi i szukając rozwiązań tych problemów. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 29.07.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witam,chcialabym bardzo obejrzec Wasz domek i wnetrza i okna szare,moze utworzysz galerie?Przeczytalam dziennik i brakuje tylko zdjec:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga i Karol 26.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 aneta89 mam tak samo, nie wiem gdzie podziały się zdjęcia:( Chcemy szare okna i tutaj znalazłam;) no ale gdzie foty? mkkafe prosimyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts