Nelli Sza 21.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dużo MIŁOŚCI na każdy dzień...życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/oqdt1221536853m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 25.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego na święta i Nowy Rok dla całej Waszej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.12.2008 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syluss 03.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witaj Mam pytanie dotyczące tynków wew. - zamierzamy również połóżyć cem.-wap.-znalazłam w twoim dzienniku środek Alpol at 306 - jesli mozesz, napisz mi czy kładziony był maszynowo czy tradycyjnie - na stronie producenta jest wzmianka, że może być nakładany ręcznie ale nasz "PAN" od tynków kręci nosem, nie wiem czy mam się upierać przy tym środku (zależy mi, ponieważ chciałbym tylko potem nałożyć farbę bez gładzi). Będę wdzięczna za odpowiedź. ps. Gratuluję pięknego domu - schody rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dziekuje za wszystkie zyczeniadla wszystkich sledzacych watek - oby 2009 byl lekkim rokiem i spelnily sie Wasze marzenia syluss - ten srodek troche kosztowal...jesli sie na niego zdecydujesz - koniecznie wez dobrego wykonawce. Nasz wykonawca zapewnial ze zrobi tak ze mozna bedzie malowac - ale w niektorych miejscach poszarpal sciane - a widac to bylo dopiero podczas malowania. sam tynk nadaje fajna strukture - ziarenka i rowki. Super malowac go jednowarstwowa farba dulux. Inne farby nie kryly tak ladnie - tzn nie wchodzily w te rowki. My mielismy ekipa z maszynkaTakze sam tynk polecam - ale tylko z bardzo dokladnym wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syluss 06.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dziękuję za odpowiedź, mamy podobno "dobrego" wachowca ale bez maszynki i trochę przeraził go nasz pomysł, poza tym wszyscy pukają się w czoło kiedy mowimy, że nie chcemy gładkich ścian. Ech - żeby już tak mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.01.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no tak - pukanie sie w glowe znam. Maszynista od tynkow powiedzial ze pierwszy raz slyszy by ktos gladzi nie chcial tynk robi naprawde fajna, zadowalajaca nas fakture.....ale jeden maziaj łatą i spaprane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 07.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Świetnie. Całość baaardzo ładna. Szczególnie urzekł mnie górny korytarz - wykończenie drewnem i pięknie skomponowane paseczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 08.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Bardzo mi się domek podoba, a najbardziej interesuje mnie co macie na podłodze na dole w salonie i dalej i jak uzyskaliście ten biały pas na podłodze widoczny na ostatnim zdjęciu w Twoim dzienniku tuż przed szafką TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 08.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ... i kwiatki na tapecie beztynkowej lepiej rosną - aż na boczne ścianki wyłazi zielsko nieposłuszne [kto się bawił w wycinanki?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jakoś dawno nie zaglądałam, a tu już koniec.Super wyszło, schody są boskie, własnie taką balustradę kazałam zrobić panu stolarzowi.łazienka z czarną umywalką świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 08.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Domek urządzony zupełnie pięknie. Gratulacje! Na dziennik trafiłam przypadkiem i nie kryję podziwu. Również dołączam się do pytania co to tam na dole na podłodze, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z przyjemnością i również przypadkowo trafiłam to Waszego dzienniczka przede wszystkim muszę pogratulować małej pociechy. Niech się zdrowo chowa córunia!!!!!! pięknie urządziliście swoje gniazdko....wszystko w bardzo dobrym guście i widać b. przytulne.Wszystko mi się baaaardzo podoba!Gratuluję dobrego smaku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a i jeszcze nie napisałam, że super wymyśliliscie z podświetleniem z tyłu łoża małzenskiego łózio z Ikei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie wiem jak to sie stalo, ze do tej pory nie trafilam dio Waszego dziennika ? Przeczytalam caly od deski do deski, domek bardzo mi sie podoba, a najbardziej lazienka i sciana z cegly w salonie. Dzieciaczki bardzo sympatyczne i widze, ze chociaz wiele do zrobienia to jestes szczesliwa w tym domku. My mieszkamy juz prawie rok, a tez jeszcze wiele do zrobienia tyle, ze u nas srodek wykonczony, a na zewnatrz jest masa roboty. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 12.01.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo mi się domek podoba, a najbardziej interesuje mnie co macie na podłodze na dole w salonie i dalej i jak uzyskaliście ten biały pas na podłodze widoczny na ostatnim zdjęciu w Twoim dzienniku tuż przed szafką TV. Quick Step Linese grey i dab bialy panel sklada sie z 3 deszczulek na klik i dzieki temu mozna przemieszac sobie kolory i fakture ... i kwiatki na tapecie beztynkowej lepiej rosną - aż na boczne ścianki wyłazi zielsko nieposłuszne [kto się bawił w wycinanki?] ja sie bawilam w wycinanie gdy maz klej rozrabial ) aka - tak - malm z Ikea Irma - umywalka jest zielona Piszesz - koniec - a ja mam wrazenie ze to polowa. Jeden pokoj u gory jest strychem i nie ma jeszcze sufitu. Lazienka tak samo. Nasza lazienka i garderoba - choc z niej korzystamy - jest....w budowie (wkleje wkrotce zdjecia tej drugiej strony naszej sypialni) wiatrolap - bez podlog a jak stane na zewnatrz - to juz w ogole nie mam problemu aby okreslic gdzie jestem - na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 12.01.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ale oczywiscie nei zaprzecze ze jestesmy szczesliwi - choc mocno zmeczeni i bardzo bardzo dziekujemy za komentarze ciesze sie ze Wam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 zawsze jest coś do zrobienia, czasem sporo, ale już mieszkacie a to znaczy, ze koniec czegoś tam jest... trzymam kciuki co by wam zapał nie opadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 14.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Hej Dzielna Kobieto, któraś dom wybudowała, urządziła, dzieci urodziła...Domek macie piękny i fajnie urządzony, wypatrzyłam drzwi z Krakowa (model dobrze mi znany, bo takie same u mnie się znajdują)że piękne? no ba! pewnie że piękne, ale spieszę pytać jak Wam się sprawują?Wypatrzyłam też u Ciebie w wątku o krzesłach fajny komplet ze stołem.. IKEA doczytałam, ale jaki to model?Możliwe ze przechodziłam koło niego na ekspozycji parę razy, ale nie ujął mnie tak jak w Twoim wnętrzu.I następny och-ach! Bardzo podobają mi się Twoje "nieco burdelowe" lampy w korytarzu, też proszę o namiary- i szczegóły...no i sofy... kolorek na moim ekranie wychodzi lekko błękitny i wyglądają na super wygodne.. Ogolnie bardzo się cieszę, że znalazłam Twój dziennik, bedę zaglądać, bo widzę, że podobne rzeczy nam się podobaja.Gratuluję efektów i pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 14.01.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no to tak: drzwi z Krakowa sprawuja sie bardzo dobrze. Oby tak juz im zostalo. stol z Ikei nazywa sie Forsby (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70033525) a krzesla - kurde - nie widze ich na stronie, jakos na K...ale te ich nazwy...jak mi sie przypomni to napisze krzesla sa bardzo wygodne tanie lampy byly w Leroy Merlin, z gazetki - ale grudniowej - przecenione cos na ok 60 zl za sztuke a sofy - wygodne ale juz wysluzone. Maja wypatrzonego nastepce - tylko od finansow zalezy kiedy je wyprze Narazie stoja i mnie...denerwuja. W tym salonie trudno ustawic 3 meble do siedzenia tak by nie byly tylem do kominka ijednoczesnie byly przodem do tv i nie wchodzily na hol....Kupimy duzy naroznik a Twoj domek -projekt jakis mi znajomy..Wspanialy Muratora, Konkursowy?? Jakies znane mi klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts