mkkafe 13.02.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 My mamy 20 cm Megarocka, folia paro i 5 cm Rockminado drewna stelaz tez byl potrzebny...wiec na moje wychodzi tak samo a - no i my mamy jak w projekcie nad garazem czesciowo monolit - wowczas robi sie w stropie uskok ktory wyrownuje posadzka - wiec tak naprawde wylewki tam przychodzi wiecej. akurat granica pomiedzy teriva a monolitem przypadala gdzies w srodku pokoju - wiec czesc pod oknami mocno sie podwyzsza w stosunku do czesci reszty stropu. A wanna stoi pod oknem. Jesli nie macie tego uskoku - jestescie do przodu o kilka cm. A jesli macie strop jak w projekcie - to bedzie conajwyzej jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 13.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Faktycznie, pewnie wyjdzie podobnie. W takim razie będziemy się jeszcze raz przymierzać do skosów:). Muszę jakąś balię skombinować, i paletę pod nią podłożyć :) My mamy 20 cm Megarocka, folia paro i 5 cm Rockmina do drewna stelaz tez byl potrzebny...wiec na moje wychodzi tak samo a - no i my mamy jak w projekcie nad garazem czesciowo monolit - wowczas robi sie w stropie uskok ktory wyrownuje posadzka - wiec tak naprawde wylewki tam przychodzi wiecej. akurat granica pomiedzy teriva a monolitem przypadala gdzies w srodku pokoju - wiec czesc pod oknami mocno sie podwyzsza w stosunku do czesci reszty stropu. A wanna stoi pod oknem. Jesli nie macie tego uskoku - jestescie do przodu o kilka cm. A jesli macie strop jak w projekcie - to bedzie conajwyzej jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 http://www.otofotki.pl/img6/obrazki/yk4900_00.jpg Słodkiego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Puk puk Pięknie macie w środku: baaaardzo mi się podoba kuchnia, ja też planuję czerwoną (masz nawet mój upatrzony czajnik - dobrze się sprawuje? Bo ja się zakochałam jak go zobaczyłam w necie, ale po zmacaniu mnie specjalnie nie przekonał, jakiś taki był rozklekotany ten egzemplarz co widziałam...), super schody, super ściany z cegły, podobają mi się Twoje boazeryjne k-g na górze i plis zdradź co to za lampki, strasznie mi się podobają? http://img215.imageshack.us/img215/5135/layk8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 juz wiem Betsy i Beatrice http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p6453_BETSY.html http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p6456_BEATRICE.html Odpowiadam w imieniu właścicielki komentarzy, bo sama kiedyś pytałam o te lampki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 17.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przepięknie urządzacie Wasz dom! Kolory, dodatki cud miód! Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Super wyszedł ten wiatrołap. W ogóle fajowo macie . Powoli i wszytsko będzie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.02.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziekuje;) Neli - dzieki za czujnosc - bo ja chyba nie dostalam powiadomienia - dzieki za wyreczenie mnie;) czajnik - jest oki, ale uzytkuje dopiero 2 miesiace gotuje wode bardzo bardzo szybko - bo ma wieksza moc - ale za to halasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 18.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam gratuluje i podziwiam Chcialbym zapytac o jedna rzecz zwiazana z oknami. Jaki kolor macie widoczny po otworzeniu okna? Chodzi mi o to ze jak okleina jest w slicznym RAL 7001 z jednej i drugiej strony to co widac w "srodku"? O juz wiem. Na jaki kolor okno jest barwione w masie? dziekiN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.02.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 widac zwykly bialy okna zdaje sie nei sa barwione w masie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 18.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Eeeeeeeeeeekspresowo! dziekuje N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 18.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 obróbka drzwi wyszła Wam po prostu super, skąd Wy bierzecie te pomysły?My w naszym m20 jesteśmy na etapie kładzenia elektryki. Może macie jakieś spostrzeżenia co do projektu tej instalacji w m20? PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 19.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Mkkafe, jak będziesz miała już dosyć pytań to mów śmiało Tymczasem ja mam następne Pojawił się ostatnio wątek pomieszczeń nad garażem i związanych z tym strat ciepła. U nas bedzie na całym stropie 5cm styropianu. Ile Wy dawaliście? I czy czujecie, że jest jakoś chłodniej w tej sypialni nad garażem niż w reszcie pomieszczeń na poddaszu? W garażu zamierzamy dać grzejnik. Chcieliśmy też dać styropian pod stropem w garażu, ale przez niskie nadproże (20cm) nie możemy za bardzo tego zrobić bo nie zmieści się brama garażowa i napęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.02.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 obróbka drzwi wyszła Wam po prostu super, skąd Wy bierzecie te pomysły? z gloweczki Kochany, z gloweczki o elektryce pomysle, pogadam z mezem...dokladalismy swiatelek, dolozylismy w jadalni pstryczek do zapalania lampek w oczku wodnym i ewentualnej zewnetrznej choinki - by nie wychodzic i nie ciagnac kabli. Reszty juz nei pamietam. Dopisze jakby co Janusz - to pomieszczenie nad garazem jest chyba najcieplejsze na calym poddaszu - z racji podlogowki w garderobie i lazience - notabene polaczonej z sypialnia Juz nie pamietam ile dalismy styro...napisze jutro Grzejnik w garazu tez mamy, ale garazu nie ogrzewamy - poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 19.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Janusz - to pomieszczenie nad garazem jest chyba najcieplejsze na calym poddaszu - z racji podlogowki w garderobie i lazience - notabene polaczonej z sypialnia Juz nie pamietam ile dalismy styro...napisze jutro Grzejnik w garazu tez mamy, ale garazu nie ogrzewamy - poki co dzięki, to dobra wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.02.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 co do elektyrki - maz mowi ze gniazdka mamy wszystkie po swojemuwlaczniki grupowalismy no i nie mamy lampy nad gospodaczym dlugo maz siedzial nad elektryka...my chyba nie mamy jak w projekcie a styro - mamy tak jak w projekcie 4 cm a na spadku 12 cm - spadek mial 8 cmtam gdzie podlogowka 8 cm do wyrownania plus mata od rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 20.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Widzę, że znalazłaś fajne kafle do wiatrołapu. Wyglądają bardzo ciekawie - no i są na pewno praktyczniejsze niż te moje białe (zimą mop mieszka w watrołapie,hihi). Pochwal się co to za kafle - chętnie zobaczę je na żywo (o i le mają na wystawce) ps. zdolny mąż to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.02.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 hej pyciu - noo - te kafle sa suuuper praktyczne. Naprawde kupilismy je w Obi - napewno tam jeszcze sacos niecale 60 zl za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 bardzo ładny dom gratuluję zacięcia przy wykańczaniu bo nie łatwo mieszka się z małymi dziećmi i wykańcza w naszym pierwszym domu było podobnie ściągnęła mnie do Ciebie ceglana ściana ja się zastanawiam nad pomalowaniem komina biała farbą no pewnie nie wszystkim się spodoba a obramowanie w drzwiach wejściowych robiliście z prawdziwego kamienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 02.03.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziekuje za gratulacje i pochwalykamien nie jest naturalny, to okladzina kamienna Roma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts