jiska 17.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mkkafe, dom jest przesliczy, rowniez zdecydowalismy sie na jego budowe Mam pytanie, jak sprawdzily Ci sie lampy koronkowe na parterze i jaka jest ich srednica? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 17.06.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dziekibede trzymala kciuki za budowe lampy daja lekkie i przytulne oswietlenie. Szukam takich na stoliki przy lozkach w sypialni - odpowiednio male, bo jestem nimi wciaz zauroczonaMaja srednice ok 35 cmByly chyba i wieksze i ciut mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mkkafe, koniecznie wrzuć zdjęcia jak elewacja będzie gotowa Jestem bardzo ciekawa efektu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 17.06.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wiesz ze to moze byc za dwa lata? i do tego czasu skasuje juz swoj dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nawet o tym nie myśl Dla potomności trzeba zostawić wiesz ze to moze byc za dwa lata? i do tego czasu skasuje juz swoj dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 26.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 bardzo mi się podobają twoje wnętrza. Mam pytanie odnośnie tych wiszących siedzisk w pokojach córek: do czego je montowaliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 26.06.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dzieki siedziska zawiesilismy na linach przewieszonych przez jętki - mamy wszędzie niezabudowane pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.07.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] zachwycil mnie twoj korytarz !!!! wykonczenie przy drzwiach - klimatyczne !!! cudne !!!! z niecirpliwoscia czekam na dalsze postepy i zdjecia !!! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik88709.htm witam, fantastyczne są drzwi zewnętrzne. jeśli mogę proszę o info na priv firmę i cenę!!! bardzo pomysłowo wykończone! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik26024.htm drzwi AFB - nei pamietam ceny bo kupowalismy wiosna 2008 - miedzy 5 a 6 tys nie piszcie prosze w dzienniku lecz w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam, Mam pytanie dot. ściany z cegły w salonie. W jaki sposób ją oświetliliście od dołu? Robi super wrażenie i zastanawiam się co jest w tym rowku przy ścianie żeby dawało jak "najwyższe światło"???pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja Cię jeszcze muszę pomęczyć o tę boazerię. Mass zmoże zdjęcia, które zdradzałyby jak sobie Twój magik od boazerii radził z mocowaniem łat w miejscach takich jak to na zdjęciu poniżej?http://img102.imageshack.us/img102/2308/boazeyx0.jpg Dokładnie to chodzi mi o ten narożnik po prawej stronie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 17.07.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 szczerze nei pamietam, pewnie jakis ruszt z łat zrobil zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 17.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Obserwuję Twoją budowę!Naprawdę ładny dom.Twoje zdjęcia służą mi do "urabiania" męża bo bardzo go namawiam na cegłę we wnętrzu.Pozdrawiam Gratulujętrzymam kciukiPS. Elewacja cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.07.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mkkafe - elewacja wyszła super I oświetlenie bardzo efektowne. Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 21.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam, bardzo się cieszę z kontynuacji dziennika. Efekty bardzo mi się podobają. W perspektywie mojej budowy muszę stwierdzić że wysoko postawiłaś poprzeczkę nowo budującym , mam nadzieje że podołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 21.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam. Pierwszyraz odwiedziłam Wasz dziennik. Jestem zauroczona. Sama zaczynam się juz zastanawiać nad jakąś surową sciana z cegły:) chyba mnie to właśnie zauroczyło Podziwiam za kontrasty i pomysły. BRAVO;) od dziś bede śledzić wasze poczynnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 13.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Gratuluję, już nie tylko my forumowicze doceniamy Twój gust ale i w muratorze docenili Twój wysiłek. Jeszcze raz gratulacje. Nie zapominaj o nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 14.08.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dziekuje Wam gorąco!! To juz wyszedl wrzesniowy Murator, tak? I TTASZT wyhaczyla w nim moje schodki Mnie ten egzemplarz obiecano gratis - wiec czekam na listonoszke Dzieki jeszcze raz za pochwaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 15.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jakie dobrałaś parapety wewnętrzne do szarych okien? białe? bo jakoś nie mogę się dopatrzyc na zdjęciach ;(ja się własni zastanawiam czy białe czy drewniane, czy drewniane pomalowane na biało lub szaro, no i nie mogę się zdecydowac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 15.08.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 drewniane, malowane na szaro kryjaca farba do drewna - chyba Dekoralem o zapachu poziomki takim samym jak jętki na poddaszu w jednej ze sypialni i w gornym holu Chcielismy tez zostawic drewniane, dlugo zastanawialismy sie - poniewaz w jadalni mamy "koszowe" zyrandole i fajnie to wygladalo...do czasu gdy na probe pokrylam je lakierem - bezbarwnym po ktorym parapety stracily swoj jasniutki kolor na niekorzysc żółtego drewna. Zrobily sie retro i zapadla decyzja o szarych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Widziałam, widziałam Kupiłam Muratora i co widzę?! Skąd ja znam te schody ?? Gratulacje! super, że doceniono Wasz pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts