mkkafe 03.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 mkkafe! Brak mi słów! Wiesz, że od początku mojego pobytu na forum PODZIWIAM CIĘ OGROMNIE!!! Każde zdjęcie zamieszczone przez Ciebie w dzienniku przyprawia mnie o zawroty głowy, przyspieszone bicie serca itp. Widać, że cierpliwość popłaca! Wasz domek jest PIĘKNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i z każdym dniem staje się jeszcze piękniejszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oboje z mężem jesteście bardzo zdolni! Biję pokłony i pozostaję w zadziwieniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 04.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Neli - dzieki, az sie czerwienie Postaram sie wklejac troche czesciej zdjecia. Choc zimowa pora ciezko bedzie ze zmianami i chwaleniem sie postepami Bardzo bardzo dziekujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 04.11.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dawno nie przeglądałam dziennika tak fajnego domku My też z tych grzebków-wymyślaczy i w dodatku Zosie Samosie (i to też z trójką dzieciaczków) Pozwoliłam sobie zapisać w głowie i na dysku kilka Waszych genialnych pomysłów Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mkkafe widziałam wasze schody w muratorze piękne myślę o takich ratanowych lampach nad stołem jak u Ciebie nawet stół i krzesła mam takie same tylko ja łączę dwa stoły dłuzszymi bokami tak na codzień a w razie większej ilości gości ustawię je w drugą stronę nestety kable wiszące z sufitu sa trochę źle umiejscowione i mam zdryz jak to zmienić bez prucia ścian widzę że Ty masz jakis patent na suficie - zdradź proszę co to a czy zadowolona jesteś z tych lamp i czy jest wysarczająco światła (btw myslałaś o tych większych 60 cm baaardzo mi się podobają ale obawiam się czy nie za wielkie ) a i jeszcze na jakiej wysokości nad stolem powiesiłaś swoje Lerany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 05.11.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 agagaj - bardzo dziekuje. Sledz nasz dziennik bo mamy w glowie jeszcze kilka fajnych a moze i nawet genialnych pomyslow Ciagle sie gryziemy z obudowa kominka - ktora juz ma szkielet i kilka plyt welny pomiedzy. Chcemy uciec od typowej obudowy - ogromnego sarkofagu i oczywiscie by nie bylo banalnie - plyta gk i marmur. Przeszlismy juz kilka etapow, miedzy innymi kominek mial miec obudowe zblizona do kuranta , mial byz rzezba drewniana...a teraz na czym stanelo nie bede zdradzac....To chyba najbardziej czasochlonny element wykonczenia w domu - myslimy nad nim juz rok Jak bym mogla - sprzedalabym ten wklad i kupila mocna koze. No ale nie moge aniawuratorze - tez dzieki za pochwaly co do pytan: maz zrobil z gotowych, oszlifowanych desek taka "kasetke" nawiercajac w niej otwory dla kabli tak, by ich rostaw byl odpowiedni. Pozniej przemalowalam ja wybielajacym beckersem by nie byla zbyt "drewniana". Przykrecil ja do sufitu i gotowe co do lamp - sa super, daja fajne, miejscowe oswietlenie na stol i nieco rozproszone swiatlo dookola. Bardzo cieple i klimatyczne. Ogladalam te najwieksze - ale jakos sercem te mi pasowaly. To jest tez to ze my Ikee mamy dopiero w Poznaniu i wymiana/zwrot sie komplikuje. Lampy wisza 60 cm nad stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 sprytny pomysł z drewnianą kasetką tylko muszę pomysleć jak ją do sufitu przymocować Ja jestem fanką kóz domowych to moja druga http://img11.imageshack.us/img11/8669/013ups.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 za szybko wysłałam dzięki bardzo za podpowiedź wszystkiego dobrego no i czekam na Wasz kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 05.11.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 sprytny pomysł z drewnianą kasetką tylko muszę pomysleć jak ją do sufitu przymocować Ja jestem fanką kóz domowych to moja druga http://img11.imageshack.us/img11/8669/013ups.jpg no wlasnie...takie kozy jak mi sie zaczely podobac - akurat wybieralismy wklad kozy okazaly sie miec zbyt mala moc5-6 kw. Teraz widze ze sa juz takie po kilkanascie kw. Sliczna!!! Super alternatywa dla kominkow z wkladem oblozonych tym paskudnym kg. Gratulacje kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nasza ma 15kw i naprawdę ostro daje ja w pewnym momencie zauroczyłam się kominkami z kg i marmurem ale to nie była miłość prawdziwa i na szczęście mi przeszło myślalam też przez chwilę o młotkowanej stali lub miedzi do obudowy wkładu ale stanęło na dużej kozie z bezpośrednim doprowadzeniem powietrza z zewnątrz Myślę że stworzysz coś takiego że nie będziesz żałować wyboru i polubisz swój kominek Wybrałam ceglaste płytki do obłożenia klatki schodowej chcę ją podswietlić od dołu ale u mnie schody będą zabiegowe więc stolarz ma coś pokombinować jak będzie czym to się pochwalę ale kiedy to będzie nie wiem muszę nauczyć się cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 skorzystałam z Waszego patentu jeszcze przed drugim malowaniem skrzynka na lampy wisi http://img134.imageshack.us/img134/8/011pn.jpg dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.11.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 polecam sie my zdjelismy te gorne oslonki - "lzej" wyglada ale juz u Was slicznie sie zrobilo i jak znajomo gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 nie dość że mamy takie samo oświetlenie to stół i krzesła też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.11.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dobre prototypy trzeba kopiowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ze stołu korzystamy już od kilku lat dokupiliśmy teraz drugi i zestawimy je razem ta oslonka przy lampach mnie zaciekawiła bo przecież pod nią ukryty jest wieszak na którym wisi lampa jakoś inaczej ją zawiesilaś u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.11.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 nie wiem, nei pamietam, musze zapytac kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Piękny taras. Napisz mi proszę na priva ile kosztuje taki taras, bez waszych rabatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/76fcb5c11d2754db637cbbac8076d092,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/SzE0bDTSLCI/AAAAAAAAOxw/2wHWbPU9gA4/boze_narodzenie21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.edycja.pl/upload/kartki/239.jpeg Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts