TTASZT 24.12.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoruprzyniesie spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzeniażyje własnym pięknem,a Nowy 2010 Rok obdarujepomyślnością i szczęściem. Ania i Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mkkafe wraz z mężem jestesmy pod ogromnym wrażeniem twoich wnetrz.Schody cudowne!!! Brak słów Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 mkkafe mam pytanie jakiej barwy jest swiatło podświetlające cegłę(ciepłej czy zimnej ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Piękny taras. Napisz mi proszę na priva ile kosztuje taki taras, bez waszych rabatów ze wszystkim (deski, sruby, legary, wloknina, bloczki do posadowienia, olej ) - 7-8 tys dziekuje wszystkim za zyczenia. Nie dostaje powiadomien o nowych wpisach, wiec i sama nie zagladam. Pozostaje mi zyczyc wszystkim zaprzyjaznionym pomyslnosci z Nowym Roku. Realizacji celow i cieszenia sie swoimi wspanialmi domkami, wykonczonymi czy tez nie lea - dziekuje ania - zimna barwa - swiatla LED (listwy ledowe Ikea) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.02.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mkkafe, taras prezentuje się pięknie Pewnie nie możecie się już doczekać wiosny i ciepłych dni, żeby na nim odpoczywać. w ogóle nieustająco Was z mężem podziwiamy, że tyle rzeczy sami robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 22.02.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Elena - o tak, wyczekuje wiosny jak zadnego roku, a ta tegoroczna chyba zupelnie o nas zapomniala. Raz siedzielismy na skonczonym tarasie, jeden raz nam sie udalo, wiec czekam z utesknieniem.. Co do prac wlasnych - oczywiscie jestesmy dumni, szczesliwi, z drugiej strony czasem jak pomysle ze nim to wszystko wykonczymy to zaczniemy remonty...szczesciem tego uczucia nazwac nei moge Juz nas malowanie goni bo i brud, i kredki na scianach Czasem mysle ze czlowiek powinien tak na cacy robic sobie gniazdko jak juz jego dzieci sa dorosle...ale wtedy dzieci chyba wnuki przyprowadzaja... wiec nei pozostaje nic innego jak zaakceptowac sytuacje jaka jest. Teraz przymierzamy sie do ogrodzenia, na 90 % tez sami bedziemy dziergac - a jest tego ok 270 mb. Oczywiscie w wolnych chwilach konczac elewacje Wszystko pewnie rozgrzebane zostawimy bo przyjdzie listopad Widzialam postepy w Twoim dzienniku. Jeszcze chwilka i zrobicie skok na swoje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Przy małych dzieciach maziaje na ścianach raczej nieuniknione My też myślimy o ogrodzeniu, ale u nas połowa obwodu Waszej działki . No i sami na pewno tego nie ruszymy. Własnymi siłami przeniesiemy co najwyżej obecną prowizorkę na działkę obok, żeby zamknąć ją dla amatorów piwa na świeżym powietrzu Do przeprowadzki coraz bliżej, ale jeszcze jakoś tego nie czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Weźcie mnie nie straszcie W jakim wieku dzieci czują taki pociąg do malarstwa rodem z jaskiń? mkkafe my też tęsknimy za ładną pogodą co by sobie usiąść na tarasie... którego jeszcze nie mamy notabene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 23.02.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Elena - ja widzialam Wasz przyszly płot, sliczny, wypasiony..My prawdopodobnie bedziemy robic taki plot z drewna, gotowe panele, slupy i skrecamy A to dlatego miedzy innymi ze podobnie jak taras - mozemy go miec taniej. Ciagle mysle czy dobrze robimy, bo bedzie stosunkowo niski, ale maz mi powtarza ze jak ktos zechce nieproszony wejsc to plot mu nie straszny...A to ma byc po prostu granica naszej dzialki bo potrafia sobie dzialkowicze - letnicy przyjsc z wiaderkiem po zwir , traktor na skroty po moich brzozach kiedys przejechal, plug nakrecal nieopodal zbiornika oczyszczalni...No i ten nasz psiur....zeby wiedzial gdzie najdalej moze sobie pobiec cos takiego mniej wiecej http://www.allegro.pl/item919091331_plot_sztachetowy_drewniany.html Boze, znow tyle malowania mnie czeka... efilo - no to zalezy jakie poklady artystyczne drzemia w malcu My chyba duzo genow tego rodzaju przekazalismy dzieciom bo: Olga ma teraz 1,5 roku i pieknie ozdabia sciany, telewizor ostatnio pastelami upaprała... Jagoda jak sie tutaj przeprowadzilismy konczyła 3 lata i w pierwszym tygodniu tez jakimis olejnymi porysowala mi parapety i sciane, oraz tynk strukturalny A najstarsza, dzisiaj 10-letnia - Agata - miala 2 lata jak przeprowadzalismy sie do pierwszego, swojego mieszkania z wynajmowanego gdzie bylo mnostwo tapet w kwiaty, wykladziny, dywany - "babciowe" we wzory...A na nowym zero dywanow, takie minimalistyczne mieszkanko to bylo..wiec sobie w swoim pokoju dorysowala dywan bo go jej brakowało Ty sie lepiej pytaj kiedy to przechodzi No i zycze aby taras "nadszedl" szybciej niz wiosna/lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Elena - ja widzialam Wasz przyszly płot, sliczny, wypasiony..My prawdopodobnie bedziemy robic taki plot z drewna, gotowe panele, slupy i skrecamy A to dlatego miedzy innymi ze podobnie jak taras - mozemy go miec taniej. Ciagle mysle czy dobrze robimy, bo bedzie stosunkowo niski, ale maz mi powtarza ze jak ktos zechce nieproszony wejsc to plot mu nie straszny...A to ma byc po prostu granica naszej dzialki bo potrafia sobie dzialkowicze - letnicy przyjsc z wiaderkiem po zwir , traktor na skroty po moich brzozach kiedys przejechal, plug nakrecal nieopodal zbiornika oczyszczalni...No i ten nasz psiur....zeby wiedzial gdzie najdalej moze sobie pobiec cos takiego mniej wiecej http://www.allegro.pl/item919091331_plot_sztachetowy_drewniany.html Boze, znow tyle malowania mnie czeka... Wiesz co, ja w ogóle mogłabym nie mieć ogrodzenia, wystarczyłaby jakaś zieleń wokół działki, która wyznaczałaby granice... I mimo, że zgadzam się się z opinią Twojego męża - kogoś, kto ma złe zamiary nawet dwumetrowy płot nie zatrzyma - to ogrodzenie będzie, bo... daje chociaż złudne poczucie bezpieczeństwa. A skoro już ma być, to najbardziej podoba mi się właśnie taki, jak na inspiracjach, które wklejałam. Zaczęło się od któregoś wydania muratora, gdzie była płyta z ogrodzeniami, potem zobaczyłam takie ogrodzenie w dzienniku majkiego tu na forum i chyba już taka koncepcja pozostanie... przynajmniej od frontu, bo poszlibyśmy z torbami, gdybyśmy mieli tyle stali kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 23.02.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a wiesz, moja znajoma ma plot gdzie sa "wstawki" z pretow, a reszta murowana/tynkowana. Tylko ona ma w poziomie. Bardzo fajnie to wyglada. Ale szczerze to nie wiem czy to spora oszczednosc....Kiedys myslalam ze za murem nie chcialabym zyc, a teraz by mi pasowalo... My wszedzie zrobimy jednolity bo nie wiem gdzie mam front Mam go przynajmniej z dwoch stron 37 m i 105 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 a masz jakieś foty tego ogrodzenia z prętami? bo z opisu to też fajna opcja u nas działka to prostokąt, od frontu jakieś 37-38 metrów więc pryszczyk przy Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dwie ulice dalej jest ladny "domek" i maja murowany plot z metalowymi wstawkami tz pretami, ale one sa w pionie robione. Jak nie zapomne to jutro strzele foto, jak pojde z psiakiem na spacer... bo bardzo ciekawie to wyglada. Chociaz pelne murowane ploty tez mi sie podobaja szczegolnie w miescie ... tu jest taki dom z pelnym plotem - gdzies mam jeszcze troche fotek ze spacerow, tylko musze poszukac. http://img522.imageshack.us/img522/2096/img33671.jpg http://img168.imageshack.us/img168/3966/img33681.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 23.02.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zapytam czy moge dysponowac zdjeciem, bo cos by sie znalazlo...jak bede mogla - wkleje mohag - to cyknij fote... takie murowane, pelne wymagaja dobrego miejsca obserwacyjnego w gornej czesci domu. u mnie bylby to balkon A pisza na forum ze balkony w domkach sa niepotrzebne i bez sensu wydatek. A figa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja bym takiego muru u siebie nie postawiła - zaraz znalazłby się jakiś niewyżyty artysta, który uwieczniłby swoje natchnienie na moim ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 okejos cykne ja bym takiego muru u siebie nie postawiła - zaraz znalazłby się jakiś niewyżyty artysta, który uwieczniłby swoje natchnienie na moim ogrodzeniu Elena, mozna odrazu zlapac artyste zeby zrobil to na calosci gdzies w jakims metrze zdalo to egzamin i juz nie maluja wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.02.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 okejos cykne ja bym takiego muru u siebie nie postawiła - zaraz znalazłby się jakiś niewyżyty artysta, który uwieczniłby swoje natchnienie na moim ogrodzeniu Elena, mozna odrazu zlapac artyste zeby zrobil to na calosci gdzies w jakims metrze zdalo to egzamin i juz nie maluja wiecej może akurat taki artysta byłby lepszy niż jakiś tam picasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.02.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 kurde czy ktos powiedzial ze jestem blondynka slonce pieknie swici, to ja zwierza za fraki, aparat pod pache i spacerkiem w strone domu z rzeczonym ogrodzeniem ... zrobilam fote z odleglosci, podchodze blizej zeby prety zrobic a tu dupa blada - miga, piszczy, swieci, brzeczy - Akku pusty, akku pusty, akku pusty czy to sie zawsze musi tak odbywac wrrr ale jedno mam http://img713.imageshack.us/img713/1900/img6728zj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 matko ale habira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts