Basia Z. 02.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Basiu - rodzinne strony?? zdradz rabka tajemnicy Rodzinne, rodzinne Moi dziadkowie mieszkali w Niemczu. Stamtąd babcia pochodziła. Tam spędzałam każde wakacje. Ach, to były piękne chwile. Szkoda, że człowiek nie może się choć na chwilę przenieść w świat swego dzieciństwa . Nakło, Koronowo, Bożenkowo i wiele innych zawsze będę ciepło wspominała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 03.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witajcie, aż miło popatrzeć jak wasz dom rośnie. Bez stempli rzeczywiście o wiele lepiej się prezentuje i od razu widać przestrzeń parteru. Z niecierpliwością czekam na kolejny etap. Co do kuchni mi bardziej podoba się wersja mkkafe. Lubie naturalne materiały wykończeniowe. Nowoczesność raczej nie przemawia do mnie. Co do funkcjonalności sami musicie zdecydować co będzie dla was dobre. Wasze propozycje się podobne. Pozdrawiam serdecznie czekając na dach [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 03.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Twoja wizja kuchni bardziej mi się podoba. Jest ponadczasowa i na pewno nie znudzi się tak szybko jak te zaproponowane przez męża wersje kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 10.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jest już sporo do oglądania:))Możemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.08.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 jasne - napisz kiedy Wam pasuje dzis dzieci jada na wakacje - bedziemy na budowie bardzo czesto - poczawszy od niedzieli zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 17.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Chceilibyśmy przyjechać do Was w najbliższą sobotę lub niedzielę. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 17.08.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 sobota wchodzi w gre bedziemy od rana wieczorem jedziemy po dzieci - sa na wakacjach wiec niedziela odpada wysylam telefon na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutiger 17.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam! Mam jedno pytanko odnośnie kolorystyki budynku, który wybraliście. Na zdjęciach przedstawiłaś (mam nadzieję, że nie uraziłem) dom w kolorach oryginalnych a później z grafitowym dachem i zielonym deskowaniem. My obecnie zastanawiamy się nad wyborem kolorystyki dachu i oryginał (z zielonym dachem) jest ok ale niestety ceny ceramiki w tym kolorze są co najmniej dziwne. Czy te "przeróbki" kolorystyczne robiliście we własnym zakresie czy przy pomocy muratora? Takie "wizualizacje" z pewnością pomogłyby nam w doborze odpowiedniej kolorystyki. Właśnie przygotowujemy kosztorys do wniosku kredytowego i w tym przypadku kolor dachu okazał się bardzo ważny Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 17.08.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 robilismy to sami - tz moj maz robil w jakims programie graficznymgrafitowy dach na gotowo z latami, kontrlatami, orynowaniem, folia, gasiorami itp i robocizna - 27 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysm_lodz 21.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witammy rowniez bedziemy budowac to samo z ytonga 40czy u was 36,5 czy 40?mam pytanie jakiej firmy macie kominy spalinowe i wentylacyjne? pzdrkrzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 21.08.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 u nas 36,5 cm- parter37,5 cm-pietro kominy Schiedelpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 29.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 mkkafe witam po latachNajbardziej podobają mi się na Twojej budowie świeczki:-)Najbardziej zazdroszczę Ci skrzynki - tej co to sztrum ma nią płynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 01.09.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 he he Kero - takie swieczki sprzedaja w Biedronce - na Kolbego ale ich zakrzywienie moge zagwarantowac w przyszloroczne upaly co do skrzynki - wiesz - agregat wciaz jest nam potrzebny. Biurokraci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 07.09.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mam nadzieje że z Waszą córką wszystko OK. Dom mi się coraz bardziej podoba i aż miło popatrzeć na efekty waszego trudu. Z niecierpliwością czekam na wznowienie wątku może już z efektami dekarza. Pozdrawiam i trzymam dalej kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wstrach 15.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 trzymam kciuki za córeczke. wszystko będzie dobrze. --------------co do projektu: mój M20L własnie kończy sie adaptować. pozdrawiamwitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 17.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Trzymajcie się w szpitalu. Powodzenia! U nas pod M20 dziś zdjęli humus - od jutra kopanie ław i do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 28.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witajcie po dłuuuuugiej przerwie Cieszę się że z córką wszystko OK. To najważniejsze więc ekipami się nie przejmujcie. Dom z ścianami szczytowymi wygląda lepiej. Czy kupiłaś już kosiarkę do trawnika Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 mkkafe prosze nie przejmuj się że coś nie idzie tak jak powinno. Trzeba szukać dalej ekipy albo tamtą op....... Ja już dawno straciłam zaufanie do ludzi, tzn. do fachowców. My po niepowodzeniach z kafelkarzami po prostu już nie potrafimy się denerwować. Raczej jesteśmy zszokowani, ze ludzie się tak zachowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 06.10.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Aga masz racje ja tez juz ucze sie aby sie nie spalac - ale jak placisz komus malo - to rozumiem ze mam papudraka, ale jak masz fachowca przez duze P, przynajmniej sie za takiego uwaza i tak sobie kaze placic a na koncu przy najbrudniejszej robocie daje noge - to nie moge zrozumiec dlaczego kazal placic za porzadna robote porzadnej ekipy. Teraz mamy ekipa pana Mirka Sz do dachu - pewnie wiesz ile kaze sobie zaplacic, przyjezdzam na budowe - widze ze ich w ogole dzis nie bylo, folia na dach lezy od wczoraj porzucona na czesciowo zakrytym folia poddaszu - kilka - chyba 3 - rolek, rozwinietych, popadalo i lezy scierka mokra Na drugi dzien telefon aby dowiezc folie bo zabraklo juz mi sie myslec nei chce czy zabraklo czy tamta sie nie nadaje - skoro cegpol wszystko wczesniej wyliczyl..... No ale mialam sie nie spalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 18.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Czy moglabys napisać ile metrów (sztuk) dachówki macie na dachu? I co to za dachówka? My we wtorek zalewamy strop "Między sosnami" i najwyzszy czas na decyzje dachowe. Blachodachówka, dachówka, blachodachówka, dachówka, blachodachówka, dachówka..... w kólko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts