anka76 02.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Potrzebuje wiadomości na temat tego samolotu i może nie jest to forum lotnicze ale wiem że na Was moge zawsze liczyć. Czy ktoś wie coś na temat tego powietrznego statku? Bardzo prosze o linki do stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wrzuc na google: airbus A380 pokaże się kilkaset wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 03.08.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki, od tego zaczęłam ale to niestety zbyt mało. Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, rozmieszczenie zbiorników paliwa, przekroje samolotu wraz z opisami, itp. Interesują mnie strony w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 zapytaj tutajhttp://www.pasazer.com/forum2.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.08.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki, od tego zaczęłam ale to niestety zbyt mało. Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, rozmieszczenie zbiorników paliwa, przekroje samolotu wraz z opisami, itp. Interesują mnie strony w języku polskim. wow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki, od tego zaczęłam ale to niestety zbyt mało. Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, rozmieszczenie zbiorników paliwa, przekroje samolotu wraz z opisami, itp. Interesują mnie strony w języku polskim. jakby co- to zacznij od sejmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki, od tego zaczęłam ale to niestety zbyt mało. Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, rozmieszczenie zbiorników paliwa, przekroje samolotu wraz z opisami, itp. Interesują mnie strony w języku polskim. jakby co- to zacznij od sejmu woooooooooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Weź odłóż na chwilę Koran i zajrzyj na stronę http://www.airbus.com/en/aircraftfamilies/a380/ Jak rozważasz wariant bomby w butach, to przy szpilkach będziesz mieć ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 04.08.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wiedziałam że taka będzie reakcja - mogłam z tym do psychologa ale cóż wybrałam zapalonych. W końcu o paliwo chodzi. Sellimku o tym też myślałam ale na wszystko przyjdzie czas. Nie sądzisz? Prędzej czy później sami się powygryzają a byle czym ręce brudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 20.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 proponuje forum vatsim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.04.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 człowieku,i myślisz że przez blisko 3 lata dziewczyna nie znalazła wiadomości o A380??? ludzie czytajcie czasem posty na które chcecie odpowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 23.04.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ..... chciałem podtrzymać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 23.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dzięki, od tego zaczęłam ale to niestety zbyt mało. Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, rozmieszczenie zbiorników paliwa, przekroje samolotu wraz z opisami, itp. Interesują mnie strony w języku polskim. No ciekawe,czyzby byl planowany tylko start bez ladowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 23.04.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a może pierwotne pytanie pochodzi z Kancelarii Prezydenta. zakup A - 380 pod kątem wspólnego lotu z premierem. Tak więc pytanie o wyjścia awaryjne, w przypadku ewentualnego konfliktu, jest jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 .... Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, .... Jako samolotowa panikara uważam ze mozliwosci ewakuacji z jakiegokolwiek samolotu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 24.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Z wyjscia ewakuacyjnego w powietrzu raczej nie skorzystasz, ale na ziemi np.po awaryjnym ladowaniu na autostradzie, wodzie, czy nawet i na pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 .... Chodzi mi konkretnie o możliwości ewakuacji, .... Jako samolotowa panikara uważam ze mozliwosci ewakuacji z jakiegokolwiek samolotu nie ma . Jak to nie ma Jest wprost na łono Abrahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 11.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Qrka nie wiedziałam że tu jeszcze ktoś zagląda to tak dawno temu było... Małż pisał prace jako strażak-ratownik na kursie i taki temat na zaliczenie miał, a tu wyszła prawie sensacyjno-polityczna afera z tego. Mam nadzieje, że żaden CBŚ czy ABW nie dobierze się do mnie Masz babo placek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 15.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 eeeech a ja myslalem że to grubsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts