agnikkrol 03.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Mam 200 mb ogrodzenia do obsadzenia.Chciałabym zasadzić raz i nie przycinac za czesto.Brabanty mi sie nie podobaja czy są jakieś inne tuje szybkorosnące? Smaragdy juz mam wiec odpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ja mam 300m do obsadzenia- sadzę tuje szmaragdy, miedzy nimi ale w drugim rzędzie kolorowe lisciaste- żółtei bordowe, okresowo jakas jodła - korenska i inne drzewka Bozonarodzeniowe. Sporo pecherznic i ligustr żółtolistny, cyprysiki. Nie chcę jednobarwych żywopłotów. Sa nudne. wspaniale wygladażywopłot z pecherznic pomieszany z ligustrem i tylko wymaga pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 03.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Mam takie pytanko w związku z tematem: Czy macie jakieś namiary na miejsca w których można kupić takie ilości roślin nie bankrutując momentalnie? Zastanwiam się nad tym... Bo koszty moga wyjść naprawdę astronomiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.08.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ja kupuje sporo na allegro ale wczesniej orientuje sie jakie sa ceny wokół mnie- szkółki ogrodnicze, kupuje rosliny 3-letnie- bo te maja najwiekszy ped aby rosnąc, tuje zakupiłam rok temu i dwa lata temu- przezimowały w szklarni u znajomych w ogrodku. Niestety nie da sie tego zrobic jednorazowo ale powoli cos bedzie widać - mam nadzieję. Mam doste p do fajnej szkółki niedaleko mnie i tam tez sporo kupuje ale powoli po kilka sztuk bez szaleństw , inaczej sie nie da a ogrod kosztuje niestety nie małe pieniądze. w bloku na balkonie- a mam spory, praktycznie nie ma miejsca do chodzenia- do jesieni to wszystko wysadzę pod ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts