gosia888 14.05.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku. ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 My zaczęliśmy pod koniec kwietnia i coraz częściej myślę, że... za późno my jeszcze nie zaczelismy. A chcemy w tym roku postawic stan surowy. Na razie czekamy na pozwolenie. Nie wiem czy okna bedzie sens wstawiac czy nie w tym roku. ms. przeciez po stanie surowym jeszcze tylko tynki z zewnetrznych robot a pozniej to mozna w domu i w zime cos robic. Wydaje mi sie,ze postawienie wlasnie stanu surowego otwartego to najmniejszy problem. Spoko,spoko nie chodzi mi o dostepnosc materialow,ale o czas postawienia stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 14.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 MAM POZWOLENIE!!! od piątku czekało na nas. mogę zaczynać tzn zaczynam w lipcu i tak jak poprzednicy chcę skończyć surowy i zamknąć go w tym roku. MAm nadzeje ze sie uda buduje z YTONGA to nadgonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieńdoberek wstawać i do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O tej porze to z poranego doglądu budowy można wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O tej porze to z poranego doglądu budowy można wrócić ja też już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No chyba że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mam tylko 300 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No nie wiem czy to sie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No nie wiem czy to sie liczy... 300 m odległości nie budowa znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To jakoś tak mało... 300m na budowe. To tak jak by się tam mieszkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 no niby tak..tylko miasto inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 15.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No tak. Historia zna takie przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 15.05.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ...Hej! a co to za ranne ptaszeczki?? lepiej mi ludzie powiedzcie czy tynkujecie kotłownie, bo ja mam zamiar dać płytki na ściany...no i na posadzkę oczywiście...metraż nieduży i sprzątnę potem szybciej...co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Płytki w kotłowni to bardzo dobry pomysł. U nas też będą, z tym że zamierzam połączyć kotłownię graniczącą z małą łazienka na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ...Hej! a co to za ranne ptaszeczki?? lepiej mi ludzie powiedzcie czy tynkujecie kotłownie, bo ja mam zamiar dać płytki na ściany...no i na posadzkę oczywiście...metraż nieduży i sprzątnę potem szybciej...co myślicie? my też i słyszałam , że ktoś bez tynkowania robił...ale masz tak równo? ..chyba wtedy dużo tej zaprawy trzeba dać..niech się wypowie ktoś mądry czy można bez tynkowania kłaść płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.05.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 co to za przerwa w nadawaniu do roboty Ja dzisiaj mocno podniecona bo mam już ścianki działowe na dole http://img255.imageshack.us/img255/6514/p5160026li8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 17.05.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 no i masz powód mikropiko jest czym serce radować a ja wracam z wygnania- albo mi pan administrator pomógł albo coś tam sam zmajstrowałam i w końcu moge się odezwać moja budowa też ruszyła 8 maja miałam wykopki i tp a 11 zakończenie prac - ściany fundamentowe stoją!!!!! teraz trochę prac ziemnych mnie czeka - dopiero teraz muszę wybrać humus, zasypać, ocieplić, zasypać od zewnątrz - super no i jak tak każdy kto do mnie wpadnie przyjeżdża i luka co tam mamy - to się śmieje że tą darninę to niepotrzebnie zrywamy, że szkoda roboty i takie tam... to mnie cholera ciężka zalewa bo i majster mówi że trzeba i tu na forum piszą że też -a wszyscy znajomi i rodzinka pukają się w czoło. No ale ja kopię dalej -szpadelkiem to trochę się zejdzie - tym bardziej że ślubny jest ale jakoby go nie było w tym momencie - dobrze że do domu chociaż spać wraca pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 co to za przerwa w nadawaniu do roboty Ja dzisiaj mocno podniecona bo mam już ścianki działowe na dole http://img255.imageshack.us/img255/6514/p5160026li8.jpg Miko, Piękne te twoje ściany z cegły. Jak zobaczysz mój bury keramzyt.... różnica ogromna... Takich ścian jak twoje to już nie trzeba tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 17.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A to te czerwone kafelki się tynkuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts