iwa 25.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dagi niedrodzy tzn.Pozdrawiam zaczyna gdzieś za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.06.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 mikopiko, gratuluję. Front prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A ja właśnie zaczęłam budowę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 26.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 nie zaczęli wczoraj Normalnie mam dosc.Ale wieczorem było spotkanie z budowlancem i wiemy dlaczego.On był 2 tyg na wczasach, wiec jego ludzie nie mogli nic zaczynac bez niego, wiec robili mury w domu nr 3. We srode leja strop i potem bedzie czas,zeby skonczyc u nas. Wchodza we srode. Plan jest taki. Jeden dzien dobry i skoncza pierwszy etap robienia dachu.na piatek ma byc juz folia, w sobote dają łaty, a w poniedziałek- wtorek mury w srodu(scianki działowe) a potem dachowka. Powiedział,ze za 2 tyg bedzie koniec!!!! Musze mu wierzyc, bo co mi innego pozostało. Co to kwestii tani- chodzi o to,ze rozmowy z nim były od 3 lat, wtedy ustalilismy taką cene(21 tys) a to,ze teraz wszystko poszło w gore- to plus dla niego,ze nie krzyknął 30tys-40tys., jak teraz krzyczy.Dlatego tak jestesmy na uboczu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.06.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 u mnie skończyli pracę cieśle zaczynaja instalatorzy ,elektryk,p.od alarmów,inst.wod-kan. p.od odkurzacza centralnego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Wejść tutaj na chwilę i "serce roście". Mikopiko i Semir - gratuluję stanu surowego, Tosinek - gratuluję początku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 27.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witajcie!!!!!!!! Powoli się zaczyna , wczoraj przyszła pani Geodetka i po wyznaczeniu domu zainkasowała 500zł. . Chyba wykształcę dzieciaki na geodetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witajcie!!!!!!!! Powoli się zaczyna , wczoraj przyszła pani Geodetka i po wyznaczeniu domu zainkasowała 500zł. . Chyba wykształcę dzieciaki na geodetów. trzeba bylo troche podzwonic i poorientowac sie w cenach. nam robili za polowe tej ceny i to nie byl jedyny geodeta co zaspiewal 250 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 27.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 wszystko zależy od tego jak skomplikowaną masz bryłę domu - jak masz prostokąt to i 200 zł wystarczyu mnie liczył po 50 zł od roga - ale wyszło trochę mniej i zapłaciłam 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 28.06.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 wszystko zależy od tego jak skomplikowaną masz bryłę domu - jak masz prostokąt to i 200 zł wystarczy u mnie liczył po 50 zł od roga - ale wyszło trochę mniej i zapłaciłam 350 zł Liczyła 60 zł od drąga i niestety tyle wyszło, ogólnie u nas są takie ceny tzn. w Starachowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 wszystko zależy od tego jak skomplikowaną masz bryłę domu - jak masz prostokąt to i 200 zł wystarczy u mnie liczył po 50 zł od roga - ale wyszło trochę mniej i zapłaciłam 350 zł to w koncu od roga czy draga bo na 1 rog to 3 dragi potrzebne my zaplacilismy 250 zeta a rogow bylo wiecej niz 4 dom okolo 9x9 + wysunieta klatka + garaz w piwnicy przedluzony o taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 28.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Hej ludziska! dziś ostatni dzień, gdy piszę z mojego starego mieszkanka....od jutra nie mam netu i wyprowadzam się....życzę Wam wszystkiego najlepszego w budowaniu!!!!! pozdro.U. ps. nie myślicie, że przeprowadzka do domku tylko do rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 28.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam wpadłem, żeby się pochwalić dziś zjechała więźba od jutra lub soboty rano wchodzi ekipa od dachu dachówka zamówiona, okna i drzwi zew. też. szukam elektryka, kogoś od tynków i posadzek, hydraulik już jest. ostatnie dni ciągle leje, nie wiem, czy nie będzie to przerywać pracy. ja osobiście nie chciałbym siedzieć parę metrów na ziemią w czasie takiej burzy jak dwa temu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 28.06.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ps. nie myślicie, że przeprowadzka do domku tylko do rodziców myślałem, że będziesz pierwsza z wątku powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.06.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o czas teraźniejszy jestem na tym samym etapie co mientowy. Czasu przyszłego nie planuję już tak szczegółowo. Alarm i elektrykę położymy sami, więc nie ustaliliśmy terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A u nas w domu gdzies pod dachem zalegly sie ptaki. Dwa dni temu jak bylem na budowie wpadl taki przez garaz,myslalem ze przez przypadek.Udalo mi sie go wygonic,ale slyszalem ze gdzies lata dookola domu.Po chwili znow wpadl i znow go pogonilem.A wczoraj przyjezdzam na budowe,a elektryk mi melduje,ze mamy gniazdko i to z mlodymi.Jedyna nadzieja jest to,ze za jakies dwa,moze trzy tygodnie mlode wyjda z gniazda i bedzie mozna cos z tym zrobic.Wiem jednak jedno,ze to nie sa jaskolki,a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja to bym się tylko cieszyła. Planuję zainstalować budkę dla ptaków, a w ogrodzie posadzić krzewy żeby swoimi owocami zwabiały ptaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A ja mam już wymurowany fundament!!!! Juro ocieplam, a wy co daliście za mazidło i jaki i ile styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 03.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 mazidło -to jakiś izolbet był do izolacji przeciwwilgociowej, styropian 8 do fundamnetów (ten sztywniejszy i coś tam) siatka+ klej folia kubełkowa o i właśnie to w tej chwili robimy - dziś skończyliśmy kleić siatkę i zaczęliśmy kłaść folię Plan na jutro - obłożyć folią resztę fundamentu i zaczynamy obsypywanie domku. Musze się w tym miejscu pochwalić mężem - bo kurcze to niby urzędas ale jak trzeba zakasać rękawy to z każdą robotą sobie poradzi (i z takim pomocnikiem jak ja). Normalnie chyba jak drógi dom będziemy budowali to go sami postawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 06.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 u nas już gotowe instalacje odkurzacza centralnego dziś kończą elektrycy,i już mam założone "piony " kanalizacyjne teraz jeszcze dekarz i jakoś to przeżyjemy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts