ula1719501037 24.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej! a ja w weekend bedę pomieszkiwać w domku!!! dzis zamawiam kuchnię i aż mnie głowa boli... od przyszłego tygodnia kładziemy płytki w łazience....kupiłam drzwi wew. wc i umywalkę oraz szafkę ...wszystko cersanit ....mam płytki na cały dom i panele również....mam tez bramę i drzwi wejściowe...zdjęcia po weekendzie....ale się cieszę....szukam Miko grzejników i pieca....jakie planujecie kupić?????piszcie.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 aaaaaaaaaa mam jeszcze podmurówkę i słupki z 3 stron....chwalenie się to moja mocna strona... wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej! a ja w weekend bedę pomieszkiwać w domku!!! dzis zamawiam kuchnię i aż mnie głowa boi... od przyszłego tygodnia kładziemy płytki w łazience....kupiłam drzwi wew. wc i umywalkę oraz szafkę ...wszystko cersanit ....mam płytki na cały dom i panele również....mam tez brzmę i drzwi wejściowe...zdjęcia po weekendzie....ale się cieszę....szukam Miko grzejników i pieca....jakie planujecie kupić?????piszcie.u. brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej! a ja w weekend bedę pomieszkiwać w domku!!! dzis zamawiam kuchnię i aż mnie głowa boli... od przyszłego tygodnia kładziemy płytki w łazience....kupiłam drzwi wew. wc i umywalkę oraz szafkę ...wszystko cersanit ....mam płytki na cały dom i panele również....mam tez bramę i drzwi wejściowe...zdjęcia po weekendzie....ale się cieszę....szukam Miko grzejników i pieca....jakie planujecie kupić?????piszcie.u. Wow, Ula, ale się rozbujałas z tymi zakupami Zazdroszczę Ci!! Ja to sobie na razie mogę pooglądac prospekty wykonczeniówki, bo w realu to bez sensu skoro w przyszłym roku dopiero bedziemy wykańczac. Jaka kuchnia, za ile i gdzie zamawiałas? I oczywiscie pochwal się projektem tego cudeńka. Wklejaj zdjecia ile wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ulka ale dajesz czadu u mnie tynki w tym tyg koncża są piękne ekipa suuperaśna potem ...jakoś pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 a ile u was było tynków.. bo u nas uwaga....730 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ...u nas 260 m/kw ale tylko dół...góra to regipsy robimy własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 a ile u was było tynków.. bo u nas uwaga....730 ja jeszcze nie wiem jakie kladliscie tynki, dlaczego i jaka cena w jakim regionie Polski ja szukam ekipy w okolicach Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 24.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 a ile u was było tynków.. bo u nas uwaga....730 ja jeszcze nie wiem jakie kladliscie tynki, dlaczego i jaka cena w jakim regionie Polski ja szukam ekipy w okolicach Torunia Piotr, naszym znajomym kładą tynki, ale zabij mnie nie wiem jakie. Usłyszalam tylko cenę 25 zl/m2. I nie wiem czy to dobra cena czy nie, bo na razie się tym nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Piotr, naszym znajomym kładą tynki, ale zabij mnie nie wiem jakie. Usłyszalam tylko cenę 25 zl/m2. I nie wiem czy to dobra cena czy nie, bo na razie się tym nie interesuje. jak mozesz to zdobadz namiar i mi wyslij takies gipsowe znalazlem po 22 zeta oczywiscie juz z materialem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 24.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A u nas konczą tynki na gorze..dól skonczony. Koszt 13 zł /m2, a ile ich było..nie wiem. A teraz tez wybieram grzejniki..własnie dzisiaj byłam w sklepie...cudne są. W sobote pan od Co wchodzi....a za 2 tyg wylewki robimy. W przyszłym tygodniu okna i drzwi nam montują.....robota pali się w rękach. A co do tynkow gipsowych- chcie;lismy takie zrobic, ale okazało się,ze w miejscach podwyzszonej wilgoci nie mozna, czyli kotłownie, Wc, garaze....i koszt tez 22zł/m z materiałem.Wiec robimy zwykle i w sumie wyjdzie chyba nawet taniej..niz gipsowe pod malowanie. A grzejniki planuje na dół dac z Firmy ENIX, modle Royal®, a łazienka Qu atro a góra Kermi, białe. to sa do salonu: http://enix.pl/enix_design/files/008_royal_R_foto_m.jpg cała stronka ENIX http://enix.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=82 i łazienka http://enix.pl/enix_design/files/001_quatro_Q_foto_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A co do tynkow gipsowych- chcie;lismy takie zrobic, ale okazało się,ze w miejscach podwyzszonej wilgoci nie mozna, czyli kotłownie, Wc, garaze....i koszt tez 22zł/m z materiałem.Wiec robimy zwykle i w sumie wyjdzie chyba nawet taniej..niz gipsowe pod malowanie. A grzejniki planuje na dół dac z Firmy ENIX, modle Royal®, a łazienka Qu atro a góra Kermi, białe. cala piwnice i lazienki i tak chcemy cementowo-wapienne czyli standardowe do reszty pewnie gipsowe bo nie tyle o koszta tu chodzi co o czas - takie z maszyny to zawsze szybciej. no i jeszcze jakas solidna ekipa aby nie trzeba bylo przypadkiem jeszcze klasc gladzi po nich bo i tacy sie trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 24.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 dlaczego dłuzej??u nas gdyby był pełny stan a nie robili we dwoch w tydzien cały dom by zrobili..a tak to dopiero teraz weszli na gore.Ale wczoraj było ich 4 i połowa gory zrobiona... A gipsowe- zawsze trzeba poprawiac....a jak po tynkach bedzie CO i kucie????Nie zaszpachlujecie dobrze nigdy. a ja mam problem z tynkami...mam pęknięcia i martwie sie....W kuchni taka pajęczynka wyszła....Ale tez robia fajnie...z żółtego piasku, super teraz domek wygląda.....tylko gdbyby nie peknięcia byłoby idealnie. To normalne???Mowia,ze za szybko schnie tynk, w koncu mamy po 35 stopni...ale zeby az tak??Poprawiaja, ale czy to pomoze??? Mikopiko- a elektrycy juz poszli???Ile krzyknęli za instalacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 tynki cem - wap wykonane -gotowe do malowania, równiutkie (wyobrażałam sobie jakiegoś baranka), ponad 700 m - robione też z agregatu na początku i zacierane piaskiem kwarcowym będą trwały 7 dni roboczych koszt całkowity to 26zł za m2. Co do grzejników to będą prawdopodobnie purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 24.07.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ..Też planuję Purmo ...u nas tynki gipsowe 24 zł za mkw...ładne ale widzę małe niedoróbki...w sobotę kosmetyka osobiście dopilnuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 czy wiecie, że do chwili obecnej w całej Polsce wydano o 53% więcej pozwoleń na budowę niż w roku ubiegłym??? I teraz wszystko jasne, a waszym zdaniem te ceny to staneły/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 25.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dzień dobry wszystkim w ramach chwalenia się : - brama garażowa zamontowana - drzwi wejściowe leżą w garażu - tymczasowo zamontowałem jakieś z odzysku żeby nowe nie uległy zniszczeniu - dach + okna dachowe na swoim miejscu - ściany działowe na dole i na górze stoją - okna w całym domu zamontowane - w sobotę wchodzi hydraulik, w poniedziałek elektryk - tynki i wylewka w sierpniu a w piątek spróbujemy zaradzić żeby to wszystko się nie rozeschło czy rozsypało... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 25.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No dobrze dobrze, ale jaki piec na eko-groszek??? mozna dostać oczopląsu!...jaki planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 a jakie płytki wybraliście Ula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 25.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 jestem ciekaw czy wśród osób budujących są Panie budujące samotnie bez wsparcia mężów, ojców, kochanków , które wzięły sprawy w swoje ręce, czytają, analizują, wybierają i budują. jak są takowe to moje ukłony i wyrazy podziwu jestem właśnie taką panią, spełniam marzenie bardziej mojego męża niż moje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts