piotrulex 25.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 - brama garażowa zamontowana - drzwi wejściowe leżą w garażu - tymczasowo zamontowałem jakieś z odzysku żeby nowe nie uległy zniszczeniu - dach + okna dachowe na swoim miejscu - ściany działowe na dole i na górze stoją - okna w całym domu zamontowane - w sobotę wchodzi hydraulik, w poniedziałek elektryk - tynki i wylewka w sierpniu dzis chcemy zamowic okna, drzwi wejsciowe oraz brame garazowa dach sie robi i okna tez trzeba zamowic jak bedzie konkretnie wiadomo jakie dziury im wyszly sciany dzialowe robia jak tylko dach skoncza hydraulika jeszcze szukam aczkowliek jedna dobra oferte juz mam - kto wie czy nie poczekamy az bedzie chalupa zamknieta bo to roznie bywa elektryk zamowiony i wszystkie kable juz czekaja ekipy do tynkow caly czas szukam a wylewki to najmniejszy problem jseli chodzi o zadbanie aby nic sie nie rozeschlo to jak najbardziej jestesmy gotowi - pojdzie moment bo przemeczeni jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No to hydraulika mamy juz poza soba.Dzisiaj wlasnie skonczyl instalacje wodno-kanalizacyjana.A od poniedzialku wchodzi dekarz,mamy przynajmniej taka nadzieje ,no i elektryk na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 27.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 U nas jutro wchodzą od CO. Kominy wyprowadzone poza dach, tynk juz skonczony(tylko łazienka została). za 2 tyg wylewki, a od poniedziałku- dachodke układają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 U nas jutro wchodzą od CO. Kominy wyprowadzone poza dach, tynk juz skonczony(tylko łazienka została). za 2 tyg wylewki, a od poniedziałku- dachodke układają. u nas podobnie tynki skończone za 1,5 tyg dachówki i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 co to urlop? U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika trzeba miec taka prace aby moc i zarobic i odpoczac. ja ostatnie 3 dni spedzilem oczywiscie sluzbowo w pensjonacie na podhalu. sauna, basen, tenis, zakupy na slowacji, wycieczki samochodowo-objazdowe w gory no i w sumie z 3 godziny pracy + 16 godzin jazdy U mnie ostatnio była Moskwa, ale czasu podrózy było trochę mniej, bo leciało się samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 co to urlop? U mnie w tym roku to słowo zniknęło ze słownika trzeba miec taka prace aby moc i zarobic i odpoczac. ja ostatnie 3 dni spedzilem oczywiscie sluzbowo w pensjonacie na podhalu. sauna, basen, tenis, zakupy na slowacji, wycieczki samochodowo-objazdowe w gory no i w sumie z 3 godziny pracy + 16 godzin jazdy U mnie ostatnio była Moskwa, ale czasu podrózy było trochę mniej, bo leciało się samolotem u mnie to ew Włochy pozostają pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.07.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nie przejmuj się, we Włochach też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ula widzę cię co tam u cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 30.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My zaczęliśmy wiosną tego roku, to dopisujemy się do tego wątku. Mamy wylany strop i czekamy na rozpoczęcie budowy poddasza. Garaż w stanie surowym też już jest. Szkoda tylko, że tak cały czas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 31.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 u nas koniec pracy budowlanców. Wlasnie sprzątają podworko i sie wyprowadzają z budy. Jutro wkracza ich szef do dachowki. CO jest w połowie zrobione. Dzis spotkanie z panami od wylewki. Tynki skonczone, rozszalowane schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 u nas tylko przykleić taśme miedzianna na dachówki i dach gotowy po 20 sierpnia kopanie studni po 15 sierpnia tynki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.08.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Hej dzieciaki u mnie robi sie mała łazienka...zdjęć niet, bo nie ma komu się za to wziąć kupiłam biała cieszynkę i jadę gruntować ściany...sama !!!!! jakies rady praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 02.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Hej dzieciaki u mnie robi sie mała łazienka...zdjęć niet, bo nie ma komu się za to wziąć kupiłam biała cieszynkę i jadę gruntować ściany...sama !!!!! jakies rady praktyczne? Odnośnie malowania - założyć coś na głowę i dużo samozaparcia, bo to robota wbrew pozorom ciężka, szczególnie malowanie sufitu. Jeżeli wolno spytać, to kiedy zaczynaliście budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ...w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Hej dzieciaki u mnie robi sie mała łazienka...zdjęć niet, bo nie ma komu się za to wziąć kupiłam biała cieszynkę i jadę gruntować ściany...sama !!!!! jakies rady praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 02.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 mam zamknięty domek..okna, drzwi....wylewki za tydzien, prad w domku, CO na wykonczeniu.... Jak pieknie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 02.08.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ...w marcu W marcu tego roku? Macie niezłe tempo, gratuluję! U nas niestety nie idzie tak gładko, bo nasz wykonawca ma jeszcze inne roboty w tym samym czasie. Jak duży dom budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 03.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czandra u mnie niestety też budowanie idzie bardzo powoli. Wziełam taka ekipę, która powiedizała mi że wczesnie zaczną. Niestetymimo tego, że zaczeli już na poczatku czerwca, maja tez inne budowy, i buduje tylko dwie, trzy osoby. Krew mnie zalewa, jak przychodzę z pracy, a tak mało wybudowane. No, ale niestety, chyba nie będe teraz zmieniał ekipy. Żyję tylko nadzieją, że do końca sierpnia się wyrobią. Bo i tak dekarz ma przyjść we wrześniu. Rada dla innych: bierzcie takie ekipy, które pracują tylko dla siebie. U mnie jest główny murarz, który ma swoich ludzi, i wyobrażacie sobie płaci im od godziny. Nie dawno się o tym dowiedziałam Ja jestem z nim umówiona na konkrentą kwotę. A on jest przez to stratny, bo jak go nie ma , to jego pracownicy się ruszaja jak muchy w smole... ja jestem tylko stratna, że sie stresuje i denerwuje dłuzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 05.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Domek nieduży taki jak w awatarku : Iskierka z ING.....jutro spotkanie z malarzem....średnio mi idzie to malowanie sił brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 05.08.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dziewczyny! ...niech budują wolno ale dobrze....ja juz swoje z murarzem przeszłam....wykopany i zniesławiony na Amen! teraz sami działamy z pomocą rodziny...ale jestesmy wykonczeni.....budujcie spokojnie jeśli możecie....powodzonka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts