Dagi31 27.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 gratulacja...a jakie masz tynki??Tradycyjne???Czy moze gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tradycyjne , potem na to gładz gipsowa przyjdzie ,. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 a u nas juz sa wylewki, tynki, dachowka, teraz czekamy na ocieplenie dachu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tradycyjne , potem na to gładz gipsowa przyjdzie ,. pozdrawiam a po co gadz? my tez mamy tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym , gotowe do malowania, gladziutkie, rowniutkie , niczym nie trzeba zacierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tradycyjne , potem na to gładz gipsowa przyjdzie ,. pozdrawiam a po co gadz? my tez mamy tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym , gotowe do malowania, gladziutkie, rowniutkie , niczym nie trzeba zacierac ale po gładzi sa jeszcze gładsze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 tradycyjne , potem na to gładz gipsowa przyjdzie ,. pozdrawiam a po co gadz? my tez mamy tradycyjne zacierane piaskiem kwarcowym , gotowe do malowania, gladziutkie, rowniutkie , niczym nie trzeba zacierac ale po gładzi sa jeszcze gładsze pozdrawiam to po co cementowo wap robisz? gipsowe trzeba bylo robic, bylyby jeszcze rowniejsze spoko ...kazdy robi tak jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 29.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a ja mam na dole wylewki w komplecie i troche gory.....a ile to nie wiem,bo nie byłam tylko budowlaniec dzwonił..... A tak poza budowa..koniec wakacji i wracam do pracy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 30.08.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 normalnie ......co z wami???Nic nie robicie na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 30.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 normalnie ......co z wami???Nic nie robicie na budowie??? A zebys wiedziala,ze nic. Wlasnie czekamy na tynkarzy ,poczatek wrzesnia powinni zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.08.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 normalnie ......co z wami???Nic nie robicie na budowie??? Jak to nic się robię, więźbę robię, to nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 31.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Faktycznie cos cicho tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 31.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jak to nic pierwsza warstwa z Ytonga już ułożona, rura do wodociągów już zasypana, normalnie pod z czoła zcieka a co do tynków gipsowych to nie wszędzie sie nadają np nie powinno się ich dawac w kuchniachh i łazienkach - a to z ostatniego wydania MURATORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 31.08.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jak to nic pierwsza warstwa z Ytonga już ułożona, rura do wodociągów już zasypana, normalnie pod z czoła zcieka a co do tynków gipsowych to nie wszędzie sie nadają np nie powinno się ich dawac w kuchniachh i łazienkach - a to z ostatniego wydania MURATORA My dajemy cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 a ja mam pytanie.....jak długo trzeba czekać lub czekaliście po wylewkach, żeby układać gres/ glazurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 02.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 2 miesiace zalecają...i tak mam zamiar robic. 2 miesiące, a dokładnie 2x28 dni,Tyle schnie beton. a ja mam problem..jest na wnętrzach....nie wiem co dac na schody zabiegowe... Nareszcie ktos sie odezwał..NO!!!! U mnie tez zmiany.....wszystko w dzienniku budowy. A co do tynkow gipsowych....Dlatego mysmy nie dawali, choc kazdy nam radził.Nie mozna dawac nawet w garazu i kotłowni..nie mowiac o WC i kuchni.Tam gdzie jest woda, bo pecznieje....a nie mam zamiaru w zimie sciagac snieg z auta zeby do garazu wjechac.Wiec zrezygnowałam!!!!Ale rozne sa szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 czyli mamy jeszcze 7 tyg... a właściwie 6,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 03.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ja tez.... prawie 7 tygodni.Jestem wstepnie umowiona z panem od układania deski na koniec pażdziernika.....Wole odczekac, niz pozniej miec problem. Mieszkam w blku oddawanym 7 lat temu i wiem, jak to wygladało. Zaraz po wylewkach dali klucze ludziom i nam tez.Wszyscy w ciagu 2 tyg mieszkali i teraz mamą wilgoc, grzyb.Administracja kaze wietrzyc.....a my czekalismy przepisowo i jako jedni zniewielu- mama spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 taj jak mówicie trzeba odczekać 2 miesiące ,niestety,i twedy podłogi mozna montowac.tak samo z tynkami nie mozna robic gładzi zaraz ,tylko po ok.60 dniach pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 03.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 czyli u mnie koniec wrzesnia moge sciany robic.A co powinno sie najpierw???Sciany czy płytki, deske??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dagi31, najpierw roboty mokre - ściany, płytki. Potem drewno. Jak posadzki będą gotowe, wtedy maluje się jeszcze raz ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts