mikopiko 18.12.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam miko nim się obejrzysz minie 5 m-cy i będziesz już na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaplanowałam, wybudowałam i zamieszkałam przedswiątecznie życzę wszystkim świąt we własnym domu danap ale ci zazdraszczam miko nim się obejrzysz minie 5 m-cy i będziesz już na swoim zaczynaliśmy w tym samym czasie ...chyba spoko wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.12.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja tez w marcu zaczelam...i nie planuje wczesniej wprowadzic sie jak w przyszłym roku, kolo lutego..... MIKOPIKO- nie zazdrosc i nie smuć sie...ja tez stoje w miejscu.....te swieta beda okropne...bez sprzatania, bez choinki Moze za rok nadrobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja tez w marcu zaczelam...i nie planuje wczesniej wprowadzic sie jak w przyszłym roku, kolo lutego..... MIKOPIKO- nie zazdrosc i nie smuć sie...ja tez stoje w miejscu.....te swieta beda okropne...bez sprzatania, bez choinki Moze za rok nadrobie..... to ty i tak szybciej ja choinkę mam, upchnęłam ją w rogu... chłopaki by mi nie darowali już od początku grudnia starszy pytał..kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja mam taką mała na 60 cm koło telewizora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 22.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 kuchnia i sypialnia pomalowana Przerwa swiateczna od dzis do czwartku w robotach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 U nas też przerwa, w pracach , jedynie moze jutro przyjdą zaprawic drzwi wejściowe, bo już wszystkie tzw,brudne roboty są zrobione. po nowym roku trza już bedzie sie zdecydować wreszcie na jakieś płytki trzeba wybrać do 2 łazienek, kuchnia , salon, będzie trudna sprawa, piec c.o idzie na tzw najmniejszych obrotach w domu + 17 st. pozdrowienia dla wszystkich Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Hmm, u nas z kolei głównie przerwa w pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 27.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam w poświatecznym nastroju..... Jakoś smutne były te święta.....nie było tego nastroju, jak co roku.... I z tego co widze, to niestety Sylwester spędze w bloku....nie da sie na obecną chwile przenocowac w domu.Jest tam okropny bałagan.Pełno kurzu, bo jednak cięcie płytek nie nalezy do cystej roboty, gładz na dole tez nie gwarantuje czystosci... a tak mieliśmy obiecane,ze sie uda. Chceili nam sypialnie przywiez, ale jak, gdzie, po co???A dzisiaj jeszcze o 10.00 nikogo nie było.....moze mają przedłuzone święta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 07.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 co taka cisza??hop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 10.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 chyba muszą odpocząć po świętach. u nas zastój , ale tylko pozorny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 u mnie robią gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 10.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 U nas robia jak najęci..ale co z tego,jak 4 ekipy a nie widac wiele..Jedynie plus to to,ze jutro powinien skonczyc łazienke na gorze-robił 2 miesiace!!! Ale jest na co patrzec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 U nas robia jak najęci..ale co z tego,jak 4 ekipy a nie widac wiele..Jedynie plus to to,ze jutro powinien skonczyc łazienke na gorze-robił 2 miesiace!!! Ale jest na co patrzec..... 2 miesiące niezły ..mój mąż pewnie też tyle będzie robił pochwal sie jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dagi byłam u ciebie fajnie już masz ale ty nie masz komentarzy? chciałam się wpisać mam pytanie:będę miała w małej łazience na dole podwieszny sufit w kszt lit L i teraz : czy ten sufit robi się przed ułożeniem kafelek czy po? powiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 miałam komentarze, ale nikt nie pisał....juz mam w podpisie- mozesz KOMENTOWAC Ja bym robiła sufit po płytkach, ale nie ma to znaczenia.... no właśnie ....ale kafelki ma układać mąż a podwieszańca mają robić inni od ocieplenia poddasza i teraz...można byłoby zrobić do pełnej płytki ale jak wcześniej zrobią podwieszańca to skąd wiadomo ?? chyba trzeba robić szybko łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 widzę że długo coś trwa spanie zimowe niema zimy można pracować na budowach.... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 31.01.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 widzę że długo coś trwa spanie zimowe niema zimy można pracować na budowach.... pozdrowienia Ale już kaski nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.02.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ............ Ja bym robiła sufit po płytkach, ale nie ma to znaczenia.... my robilismy sufit przed glazura wedlug mnie tak jest po kolei rusztowanie itd, cos spadnie - nie ma strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts