komarek 08.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kusi pomyśl o robakach, które na pewno bedą zagladać do waszego domku. Ja też sie brzydzę takich zwierzątek a mój szanowny małżonek ma ubaw i się tylko pyta:i ty kobieto chcesz mieszkać na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ale na pewno piękny widok za oknem i bliskość przyrody wynagradza wszelkie "niedogoności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Komarek- zgadzam się w zupełności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hej, gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 cos mi się stało z kompem i was nie widziałam... a ja chciałabym mieszkać na wsi bez robaków, ale że to niemożliwe to spróbuję się do nich przyzwyczaić... a teraz się pochwalę, a co...jadę dziś zamawiać stal na fundamenty....ale mnie radość rozpiera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 08.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wszystkich Ja równiez dołacze do waszego grona, działka juz jest kupiona, projekt wybrany teraz czeka mnie załatwianie pozwolenia na budowe. http://www.dobredomy.pl/?id_project=91&infopage=1&lustro=1 Mam tylko nadzieje, ze moj protonek nie zje mnie finansowo pozdrawiam wszystkich zapalenców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Szelma29, a gdzie ma stanąć Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dziewczyny jaka u Was pogoda. U mnie okropnie deszcz i zawierucha. A przy tym humorki nieciekawe. Współczuję tym na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kusi to pomyśl jaka radość będzie jak przyjdzie czas urządzania wnętrz-wyboru i kupowania mebli. ja wciąż czekam na telefon z info, ze podział działki dokonany. szlak mnie trafia ale co mam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 komarek.. ja już wybieram meble...nie mogę się powstrzymać i łazikuję po tych sklepikach.... a pogoda w Toruniu fatalna. Wczoraj wieczorem przeszła potężna burza i dziś wieje i jest zimno....a mój ślubny chciał jechać na działkę karczować krzaczki..... nie puściłam chłopiny co by go później nie leczyć...zabrałam autko i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 widzisz jaki zapaleniec. Oby tylko nic Go nie zniechęciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja dziś też chciałam pojechać na działkę i napatrzeć się na nią choć jeszcze nie jest moja tak do końca. Ale nie pojadę bo w Warszawce wiatr głowę chce urwać. Jutro ma być lepiej to zapakuję psa, dziecko i zrobię im wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 zniechęca go papierologia i bieganie po hurtowniach więc wzięłam to na siebie. Na pewno będą moment zniechęcenia, kłótni. Ale potem położymy się przy kominku z lampką wina w ręce i będziemy dumni, że własnymi rękoma ten dom pobudowaliśmy... ale się rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 i o to chodzi. Ja gdy mam doła to od razu zamykam oczy i marzę jak to bedzie za chwil kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 najbardziej będe się wkurzać jak już zrobimy fundamenty, że stoimy i nic nie robimy...chcemy w tym roku zrobić tylko fundamenty, a na wiosnę polecieć z murami. Ale tak sobie własnie siedzę w pracy i zastanawiam się czy nie damy jednak rady postawić w tym roku murów i dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 chyba wszystko zależy od pogody i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 kasa będzie, bo we wtorek podpisujemy kredyt tylko strach z pogodą. Poza tym chchcieliśmy bk kupić w grudniu, bo są niższe ceny, ale czy warto czekać tylko dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dlatego musicie sie powaznie nad tym zastanowić. Niedawno czytałam na forum wypowiedzi czy budować w jeden sezon. Szkoda byłoby gdybyście zaczęli i nei wyrobili przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no i tego własnie się boję, że może zdążymy postawić mury,a le trzeba jeszcze zrobić więźbę, przykryć dach. Chyba jednak zrobimy tylko fundamenty i na wiosnę resztę. Moi rodzice pobudowali się trzy lata temu. Zaczeli na początku marca, a w sierpniu juz mieszkali. Diabelskie tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 08.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ja też raczej bym poczekał do wiosny bo to jednak ryzyko. A jak widać pogoda kiepska. Ja staram sie być optymistką i mam nadzieję, że przez zimę uda sie załatwić te wszystkie pozwolenia, media itd. Choć wiem, ze u nas w gminie to cięzkie przejscia są z tym. Licze, zę zima będzie krótka, wiosna nadejdzie szybko i wszyscy bedziemy mogli ruszyć pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts