Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

magdar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

w sierpniu napisałam że może uda mi sie wylac fundamenty, no i udało się,

własnie je zasypałam, uf

czekam teraz na prawdziwą zimę, i zabieram się za szukanie materiałów

piszcie z czego budujecie, zastanawiam sie nad pustakami z plecewic

no i nie mam pojęcia jakiej firmy dachówkę wybrac?

pozdrawiam,

Małgolinka! Ja podkradłam ekipę ze Szczecina :oops: dobrą, tanią :oops: od fundamentów po dach z położeniem dachówki biorą 20,000... :wink:

ul@ oddawaj ekipę :wink: :lol:

ja chcę taką spotkać :cry: jak narazie to wszyscy śpiewają takie kwoty jak podałam wyżej :evil:

Jak można to proszę o namiary :D (może być na priv)

Pozdrawiam

A nie chwaliłam się jeszcze, że w końcu zamówiliśmy projekt :D mam nadzieję, że dojdzie przed świętami, byłoby trochę czasu na poczytanie :lol:

A z jakiej pracowni macie projekt jesli mozna wiedzieć? :wink: :wink: :wink: A ta ekipa uli@ to niezła mis ie cena też podoba tez bym chciała namiar jesli mozna :p :p :p :p

ARCHON+ Dom w Groszku 3

A ja se też będę budował w 2007 roku . Mam nadzeiję, że rozpocznę jak tylko się ociepli. Hmmm a może n ie będzie zimy i zacznę w styczniu. Pozwolenie mam, kredyt podpisany teraz tylko czekam. A tak ciężko się czeka jak się może juz zacząć alke boję sie mrozu. Stawiam dom w zachodniopomorskim i tu faktycznie fachowców wywiało na zachód. Ci co zostaki robią sobie cenowy zachód tutaj. Mimo to liczę, że uda sie jakoś przez to przebrnąć. Ulga odsetkowa w kieszeni więc choć to się udało w tym roku.

Witam wszystkich planujących i tych już budujących :)

z powodu nawału pracy nie mogę zbyt często udzielać się w naszym wątku ale śledzę w miarę możliwości na bieżąco i nie ukrywam, że szczerze zazdroszczę :oops: tym, którzy moga pochwalić się fundamentami, wyceną materiałów itd.

Jacakam - gdzie budujesz?

Co do braku ekip w zachpom. to masz całkowitą rację - firmy budowlane pukają się znacząco w głowę na pytanie o budowę na wiosnę 2007.

Teraz szukam kilku znających się na rzeczy budowlańców z praktyką, z kilkoma rozmawiałem, nawet widziałem "w akcji" na dachu :o

strach się bać, chociaż dach po miesiącu jest o. k.

A ponieważ druga taka wolne chwila w pracy może zdażyć się dopiero po Nowy Roku (jeśli w ogóle) życzę wszystkim wesołych, spokojnych Świąt, rozrzutnego Mikołaja i właściceli hurtowni materiałów budowlanych o miękkich sercach :wink:

pozdrawiam