paradox 23.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Daggula a msza jakiegos komunikatora (typu tlen gg) bo zabrudzimy naszymi postami cale forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jasssne, już Ci podaję -gg do pracy czyli tam gdzie siedzę w dni powszednie od 9 do 17 a w soboty od 9 do 13 to: 1709458 , a do domu (jestem po 17) to 6974878. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 23.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 zender trzymam kciuki. i zazdroszcze takiego postepu prac. my sie obudzimy pewnie na wiosne z reka nie powiem gdzie... Ja sie tak obudzilem w tym roku ale to z winny architekata (mojego kolegi serdecznego) no byajmniej umowa z wykonawca jest podpisana ) Teraz mam zime na ugadanie reszty spraw oraz logistyke materjalowa - kotra mnie juz teraz przeraza :/ pozdr. A po jutrze juz do pracy musze wraca ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 WITAM-MOŻE MI KTOŚ DORADZI -CHCĘ WZIĄC W TYM ROKU/ZE WZGLEDU NA ULGĘ ODSETKOWĄ/KREDYT NA BUDOWĘ DOMU Aśka, z tym pytaniem to najlepiej na forum prawo i pieniądze. Tam Ci najlepiej doradzą bo zaglądają tam ludzie śledzący rynek finansowy na bieżąco. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraania 23.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 kusi ale Ci zazdroszczę tego pozwolenia Wow też już bym tak chciała... aśkaszymon ładniutki ten Wasz projekt, chociaż ja będę się upierała przy mojej Wierzbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No i okazało się że poznałam na forum sąsiada - buduje sie dosłownie kilka domów od mojej działki....jaki ten świat malutki, pozdrawiam wszystkich serdecznie . Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 23.08.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 My też wybraliśmy "Dom na 102". http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=211&IdKolekcji= Narazie robię poprawki. Jak będzie projekcik gotowy to go wkleję. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 23.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A jak będziecie szukać elektryka to odezwijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 23.08.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tygrys200, a jakie zmiany robicie? I jak dużą masz działkę? Cały czas się zastanawiam, czy nie zajmie za dużo miejsca dom parterowy no i jak to bedzie wyglądało, jśli dookoła same z poddaszem... Chociaż totalne pomieszanie stylów, bo to taka typowa wieś (choć w miarę cywilizowana ), jeden z nowszych domów jest na przykład kryty strzechą. Ja wciąż się waham między "102" a podobnym, ale z dwuspadowym dachem. Postaram się wkleić ten drugi projekt to będę Was prosić o pomoc w wyborze Kusi, gratuluję i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk... czy i my możemy się dołączyć do grupy 2007 ?? Jesteśmy na etapie szukania działeczki i ceny w Szczecinie niestety nie są tak zachęcające jak u niektórych z Was ... no ale mam nadzieję, że znajdziemy kącik dla siebie Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 24.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no witam, ale tłum się zrobił. Ja chciałam zapytać o wodę ze studni, jaki macie pomysł na doprowadzenie wody do domu, to znaczy jaka studnia (czy głębinowe), jaka pompa i gdzie no i co potem z wodą w domu chcielibyśmy zrobić sobie głębinową, tak by meić swoją wodę - w jak to się wyraziła Pani z urzędu gminy - "najbliższym czasie" ma być rozbudowa wodociagu w naszym rejonie ale ten "najbliższy czas" to perspektywa 2-3 lat na razie jeszcze się nie orientowałem w kwestiach dotyczących rodzaju pompy, zbiornika na wodę itp. ale raczej będzie to mała rozmiarowo pompa w domu z równie niewielkim zbiornikiem - widziałem takie zestawy bodajże w jednym z marketów budowlanych pompa plus zbiornik na chyba 25 litrów ale nie wiem czy to jest wystarczające. dobrze byłoby zrobić sobie plan co po kolei/równocześnie należy robić - dotyczy to budowy jako całości - aby później nie dziwić się zbyt często ze coś nie pasuje, jest za małe, malowdajne lub pasuje jak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witaj Małgolinka Na pocieszenie Ci zdradzę że ja na działkę wydałam więcej niż większość planuje wydać na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 24.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 My też wybraliśmy "Dom na 102". http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=211&IdKolekcji= Narazie robię poprawki. Jak będzie projekcik gotowy to go wkleję. Pozdrawiam wszystkich. hej Tygrysie wiesz ze w styczniu wchodiz do sprzedaży wersja domu na 102 z dwustanowiskowym garażem i jeszcze innymi zminami - też bralizmy ten projekt pod uwagę ale ostatecznie stanęło na C126 Dom vis-a-vis - neistety nie dział mi teraz strona z projektami muratora i nie mogę wkleić linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A u nas ceny skaczą na łeb na szyję Dzwoniłam dzisiaj do firmy która sprzedawała jeszcze w miarę tanie działki i mi powiedzieli, że już nie mają bo były za tanie A za 4 tygodnie będą gotowe działki za 120zł/m Idę szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witajcie , kochani. Małgolinka-ło matko....cena 120zł /m2 zabija z miejsca chęc do kupna i budowy domu...przynajmniej u mnie by tak było. Na szczęście udało mi się kupić działeczkę taką jak chciałam-10,45ar za 30500...i to jest cena którą jestem w stanie zabulić...ale takie ceny z księżyca to porażka całkowita.....współczuję Ci. A u mnie dziś humorek suuuuper....dziś idę ustalić datę egzaminu z prawka (termin za jakieś 1,5 m-ca pewnie najbliżej), w międzyczasie podszlifuje jeszcze jazdy bo testy mam w 1 paluszku . No a jutro notariusz-i działeczka już będzie całkiem nasza . Architekt z polecenia Paradoxa jest na urlopie , więc zaraz jak wróci czyli 1 września się z nim skontaktuję . Pozdrawiam-Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 cena 120zł /m2 zabija z miejsca zabija z miejsca? ja bym w istocie umarła ale ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 24.08.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 O rany To ja wolę nie wiedzieć ile kosztują działki w Twojej okolicy Daggulka - to jutro będziesz miała co świętować [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 24.08.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam grupę roku 2007 Ja co prawda jeszcze późnej planuję budowę, ale czy jest ktoś, kto planuje budowę w roku 2009 i już jest po uszy w to zaangażowany Witaj Małgolinka Na pocieszenie Ci zdradzę że ja na działkę wydałam więcej niż większość planuje wydać na dom. Jej, to ile zapłaciłaś za działkę, i gdzie ją kupiłaś. Ale ceny rzeczywiście czasem zwalają z nóg, np. metr ziemi na Ołtaszynie we Wrocku jedyne..... uwaga...... 500 zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cóź AnetkoS Wstyd się przyznać zwłaszcza że okolica bajka - sam środek Śląska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 24.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cóź AnetkoS Wstyd się przyznać zwłaszcza że okolica bajka - sam środek Śląska... OKI , to się nie przyznawaj , ale jeśli warto było to cóż, czasem tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts