Grzegorz Saczek 01.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Oj tak...Prąd "budowlany" to całkiem niezły wynalazek. Coś jak "sprawiedliwość społeczna"A z PLC to jest to technologia bardzo zakłócająca różne częstotlwości i dlatego wiele krajów nie zezwoliło na szerokie stosowanie tej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Popieram !!!!!! A może: POPIERAM!!!!!!!!!!!!! To zupelnie tak jak u nas : chcem a nie mogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A czy rozglądaliście już się za więźbą? Może ktoś może kogoś solidnego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 01.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Widzę, że jest nas tu kilkoro wieczorami Co do więźby. Oferta z wczoraj: 650 PLN brutto za kubik drewna na więźbę zaimpregnowany z dostawą około 10 km. Mi wyszło ok. 9000 PLN Sam nie wiem czy to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 01.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Co do tablicy, może tutaj? http://www.allegro.pl/item170101071_tablica_budowlana_informacyjna_faktura_vat_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ULA chyba już śpi !!!! Ciiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 01.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to ja też idę - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kurcze ! to chyba ja też będę musiała! Przecież sama ze sobą nie będę gadać DOBRANOCKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 02.03.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mysle, ze ten powód o sąsiadach to może i racja, ale z dziećmi??? Chyba przesada..Trzeba go odpowiednio zabezpieczyci tyle. Setki ludzi tak bierze od sąsiadów prąd i jakos nie słyszałam o takich wypadkach.. A ja słyszałem i niestety nie tylko słyszałem byłem ostatnio na zdarzeniu, gdzie dzieci bawiąc sie na dworzu przebiły szpadlem taki "zakopany" kabel w ziemi. Wierzcie mi nie chcielibyście tego widzeć a już napewno nie być w skórze tego człowieka, który użyczał prądu. Oczywiście jest to wypadek i w żadnym przypadku nie może być mowy o tym, że sie powtórzy. Zgadzam się że wystarczy właściwie zabezpieczyć i będzie dobrze, ale ... . No właśnie zawsze zostaje to "ale" Ja mam na czas budowy i skrzynkę i prąd i może dlatego tak mówię a gdybym nie miał to mówiłbym inaczej. Miałem propozycję sąsiada, żeby "pożyczyć" prąd od niego na czas kiedy mi nie podłączą ale jej nie przyjąłem i nie żałuję. Spałem spokojnie, pozatym musiałbym go przeciągnąć przez drogę, którą codziennie do pracy jeździ kilku policjantów i burmistrz. Nie ma co się narażać za 2 - 3 tygodnie zwłoki w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jesli chodzi o więźbę to ja polecam tylko i wyłącznie wiązary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jacakam Wysłany: Pią, 2 Marzec 2007 07:27 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Ja mam na czas budowy i skrzynkę i prąd i może dlatego tak mówię a gdybym nie miał to mówiłbym inaczej. No właśnie Ps. Jak wy to robicie że wcinacie cytat w tekst ? np:wiolasz napisał: Mysle, ze ten powód o sąsiadach to może i racja, ale z dziećmi??? Chyba przesada..Trzeba go odpowiednio zabezpieczyci tyle. Setki ludzi tak bierze od sąsiadów prąd i jakos nie słyszałam o takich wypadkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...wczoraj nie spałam!!! tylko nie spojrzałam że Wy tu sobie Gadu Gadu nocą....u mnie dziś kurna pada a muszę przyczepę urządzać i jeszcze mam smutną wiadomość nie zobaczę pracy przy fundamentach mam wyjazd służbowy ale będą zdjęcia i napewno wkleję tym razem obiecuję co do więżby to u nas bez deskowania dach 180mkw 5500+łaty i kontrłaty1500=7000 ...jeśli deskowanie to 2500 do tego.....co do prądu jeszcze: dziś mam mieć budowlany....niech przestanie padac!!! ps.fajnie pogadać tu, bo nie wiem jak Wy ale ja czasem muszę poprzeżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ula ja też z tych przeżywających!!!!! U nas było piękne słońce ! Było ale się chyba zmyło! A ja mam 100 post!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mikopiko gratulacje! Ja też "przeżywająca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mało! Ja przeżywająca i panikująca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Mało! Ja przeżywająca i panikująca! No normalnie jakbym swoją żone widział oczyma wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 MIŁO MI (to był komplement , mam nadzieję!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jak to ostatnio wiecznie coś przeliczam, zastanawiam się czy warto itd...nawet tablicy informacyjnej szukam najtańszej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No to trafiłaś w dziesiątkę!My też ciągle coś przeliczamy, liczymy, sprawdzamy....Mój mąż potem to komentuje : trudne jest życie ży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...i nic tym sprzedawcom nie ufam....szukam podstępu...paranoja jakaś....może fryzjer i kosmetyczka coś pomoże....bo się robir sknerus niebywały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts