Wojty 03.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No wlasnie mam problem. Chialam wyslac kolezance w Anglii paczke z jakimis ciuszkami dla dziecka, kilka plyt, moze maskotke, czyli jednym slowem malowartosciowe pierdolaski No a dzisiaj dowiedzialm sie, ze na poczcie najtaniej wysle to listem za 40zl za 1kg !! Wiecie, moze gdybym chciala wyslac jej cos bardziej wartosciowego to dalabym te 40 zl, ale jak pomysle ze cala zawartosc pasczki nie przekracza 40zl to zastanawiam sie jaki jest tego sens . Moze znacie jakis tanszych przewoznikow, albo inny sposob na wyslanie malej paczuszki. Aha, kolezanka mieszka w Oksfordzie wiec, raczej odpada podanie paczki przez kierowce autobusu, bo ci glownie jezdza do Londynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 no to i tak tanio znalazles moja mamuska wysyla mi fajki przewaznie 20 paczek i paci za to 35 zloty a policz sobie ile wazy taka paczka napewno nie przawie kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 28.04.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Od 2006r, to już pewnie powracali do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts