Sad Ripper 03.08.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 03.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Remont????Ja bym wszystko rozwalil i wybudowal od nowa.Urodzilem sie i wychowalem w takim domu i wiem ze mimo tego ze ciagle cos sie przy nim robi,lata,poprawia,to remot jako taki nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 03.08.2006 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 my wlasnie cos takiego robimy - zostaja sciany, a i to nie w calosci:))) posadzki wylatuja i przychodza nowe, dach wylatuje i przychodzi nowy, wszystkie instalacje, okna, ocieplenie no i wykonczenia tzn. obie lazienki i kuchania. Bedzie fajnie - w niektorych okolicach nie da sie juz kupic przyjemnej dzialki bez domu, a jak juz dom jest, to bedzie:) czyli bardziej przebudowa niz remont:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No to jeszcze ....3 wory piniędzoli życzę ...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.08.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Sad Ripper witaj !!! moze tak jakies foty tego Dom jest w tej chwili zamieszkały, brzydki, z eternitem i jeszcze brzydszą dobudówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 04.08.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Będą, będą) Postaram sie jutro zrobic kilka zdjęć z ulicy i mniej więcej opisać projekt zmian:)) Wasze komentarze na 100% się przydadzą, wszak co x głów, to nie jedna:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 05.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Będą, będą) Postaram sie jutro zrobic kilka zdjęć z ulicy i mniej więcej opisać projekt zmian:)) Wasze komentarze na 100% się przydadzą, wszak co x głów, to nie jedna:)) Ja też dochodze do wniosku, że lepiej budować niż remontować /czytaj przebudowywać/, ale tez kupiłem solidny murowany dom z pocz atku lat 60-tych i już jestem na ukończeniu przebudowy... i zawsze mam niedosyt, że to i tamto można było zrobić inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ja też dochodze do wniosku, że lepiej budować niż remontować /czytaj przebudowywać/ wiedzialam to od samego poczatku tylko ze mnie nie bylo stac na dzialke 3 km od miasta i do tego budowe a co innego w ogole nie wchodzilo w rachube a tak to mam miejski autobus, 15 minut na rowerze do Reala i Castoramy i do tego moglam wykonczeniowke zrobic w wyzszym standarcie... czyli jakies tam korzysci sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 05.08.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 15.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 to jest tak jak z kupnem starego samochodu . kupujesz stary - mniej płacisz , ale potem płacisz ciągle na naprawy . kupujesz nowy - wiecej płacisz , a potem jakiś czas bez napraw . tak na pewno większość myśli z domami jest trochę inaczej . stary dom możesz rozebrać do skorupy , zbić tynki , itd . i znowu go odremontować , i ten dom będzie nadal ciałem i duszą tym własnie starym domem . a spróbujcie za 40 lat zerwać tynki i odremontować dom , który jast oklejony styropianem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts