mzbyszek61 03.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 03.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 siatki wrublówki Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 03.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 budowa gniazd pod dachem nie chodzi o siatki, ale chyba jak takie gniazda budować ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 03.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 a w którym miejscu ? miedzy folią a pokryciem , to zapobiegają temu tzw. wróblówki ( taśma wygląda jak grzebień ) powinni ją zamocować dekarze, jeśli pod dachem ale pod okapem , to tródno , dopuki nie będzie podbitki to będą sobie robić gniazdka , u mnie masowo robiły w miejscu gdzie styropian ze ściany dochodzi do folii dachwej , było pewłno tego.Poradziłem sobie tak żeby zabezpieczyć wełnę na poddaszu do czasu podbitki, że od wewnątrz przyczepiłem między krokwie siatkę do styropianu , i teraz nawet jak gniazdko będzie to nic mi nie wydziobie wełny ani styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Może bocianie gniazdo?.Ale to juz na dachu! Wszak przyrost naturalny dramatycznie spada i nie będzie mi z czego płacic emerytury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 budowa gniazd pod dachem nie chodzi o siatki, ale chyba jak takie gniazda budować ( ) Aru tez mi sie tak zdaje ... i chodzi tu prawdopodobnie o jeże ... bo one na zime potrzebuja gniazda pod dachem ... ( ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 budowa gniazd pod dachem nie chodzi o siatki, ale chyba jak takie gniazda budować ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 03.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 no i ważna rzecz: ile za 1cm2 pc - stan developerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Kto chce niech wierzy, na dachu sš specjalne dachówki dla nietoperzy! Takie ekologiczne podejcie ma firma BRAAS. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 04.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może tu chodzi o gniazda wtyczkowe elektryczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru 04.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 sie kiepkuje a kolega załamany założył drugi post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.08.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a kolega załamany założył drugi post Widocznie nie lubi ptaszków A serio - warto dodać, że jaskółki są pod ochroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts