ArtiW 05.01.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Mam avensis. Niegdys mialem corolle.Co prawda wykonczenia w srodku sa troche trzeszczace (doslownie), ale ogolnie mowiac bezawaryjne. I bezawaryjnosc podoba mi sie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 14.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 kolejny fan Toyoty wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 też fanka (chyba) bo nie mam sumienia pozbywac się mojej corolli... Nie mam powodu - bo co - że stara i brzydka? to takie niehumanitarne absolutnie nic jej nigdy nie dolegało... rozglądam się za Rav-ką, ale jakoś mi się nie spieszy - zawsze znajdę jakis powód dla odsunięcia kupna w czasie...dziwna chyba jestem...taka nieracjonalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 14.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 też fanka (chyba) bo nie mam sumienia pozbywac się mojej corolli... Nie mam powodu - bo co - że stara i brzydka? Nie ma takich corolli, wszystkie są piękne no może z wyjątkiem e12 dziwna chyba jestem...taka nieracjonalna... No nie wiem, Toyoty nie sprzedaje się bez powodu, jak się nie psuje i jest tania w utrzymaniu to czego chcieć od samochodu mając inną skarbonkę (dom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.11.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 no własnie nie wiem - mój mąż mówi że trzeba - bo teraz będzie dużo tracic na wartości (ma 8 lat) i stosunkowow mało będziemy musieli dokładac do nowszej... mnie sie ona nie podoba - taka żaba - a tył jak w warszawie (liftback) - do tego fioletowa (w papierach granatowa) ale ja jej nie wiebierałam...polubiłam taką brzydulę aha - sporo pali (8-10l/100km), ale poza tym - jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 17.12.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja jako miłośnik Toyki zajeżdżam moją małą Starletkę. na http://www.toyotaklub.org.pl jestem pod nickiem Coobah81 a na http://www.xtt.pl pod nickiem coobah zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.08.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Też jestem fanką Toyot, choć nigdy swojej nie miałam, trochę udało mi się pojeździć cudzą. Podoba mi się kultura pracy silnika w japońskich samochodach - taki delikatny szum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 05.08.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Rodzice jeżdżą starszą Corollą 2.0D. Potwór nie do zajechania. tylko wymieniają olej i opony. Raz pasek rozrządu. Osobiście uważam że japońska myśl techniczna nie ma sobie równych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 13.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Też jeżdże toyotami - aktualnie Corolla 1,6 E12 przejechałem ok 170 tys. km w tym wszystko na LPG poprzednia E9 ponad 100 tys. km w międzyczasie teraz jest jeszcze Yaris 1.3 i kolejnym samochodem na 100 % też będzie toyota. W zasadzie nie ma co pisać po prostu samochody nie do zajechania jeśli się o nie dba (przede wszystkim dobry olej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 13.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 W zasadzie nie ma co pisać po prostu samochody nie do zajechania jeśli się o nie dba (przede wszystkim dobry olej) jest takie mądre powiedzonko - "jak dbasz tak masz". regularne przeglądy są konieczne, ale japończyki są bardzo wytrzymałe same w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 13.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 jest takie mądre powiedzonko - "jak dbasz tak masz" dokladnie a kiedyś nie pamiętam juz na jakim forum o toyotach ktoś miał podpis w profilu że nie toyotay się psują tylko że to ludzie psuja toyoty - czy tak jakoś podobnie ale zasadę oddaje właściwą jeśli się dba to same z siebie psuja się niezbyt często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 07.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a kiedyś nie pamiętam juz na jakim forum o toyotach ktoś miał podpis w profilu że nie toyotay się psują tylko że to ludzie psuja toyoty - czy tak jakoś podobnie ale zasadę oddaje właściwą jeśli się dba to same z siebie psuja się niezbyt często to efekt przemyśleń crooma na tkp xtt i motonewsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 to nowy model tojki przelomowa zmiana konstrukcji silnika - wszedl VVti w 2000r jakie masz w komputerze srednie zuzycie paliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 26.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 z Toyot najbardziej lubie Altezze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja mam Toyote Duet uzywana. Kupilam ja w Japonii. Przez Internet:)W Europie niestety nie jest znana pod ta nazwa, ale jako Daihatsu Sirion. Chociaz ma znaczek Toyoty, na felgach z kolei Daihatsu. Wewnatrz ma wszystko. Klimatyzacje, cd, radia, szyby elektryczne, bo w Japonii to sa standardy.Jest seledynowa.I mam jeszcze Seicento, ciemno zielone.Nie zebym przepadala za zielonymi samochodami. Uwielbiam czarne. Ale zawsze tak sie jakos ulozy, a to promocja, a to cos. I mam zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliweczka1719502984 16.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 fanką Toyoty stałam się 11.08 2008 kiedyż to takiego "potworka" przywiozłam sobie pod chałupkę, taka jest fajniutka, zgrabniutka, ma niezłe osiągi, nie zawiodła mnie w bieszczadzkich śniegach, taka sobie fajniusia TLC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 19.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A ja mam Toyote Duet uzywana. Kupilam ja w Japonii. Przez Internet:) W Europie niestety nie jest znana pod ta nazwa, ale jako Daihatsu Sirion. Chociaz ma znaczek Toyoty, na felgach z kolei Daihatsu. Wewnatrz ma wszystko. Klimatyzacje, cd, radia, szyby elektryczne, bo w Japonii to sa standardy. Jest seledynowa. I mam jeszcze Seicento, ciemno zielone. Nie zebym przepadala za zielonymi samochodami. Uwielbiam czarne. Ale zawsze tak sie jakos ulozy, a to promocja, a to cos. I mam zielone. witam. czy możesz opisać sposób załatwienia takiej transakcji, koszt w stosunku do kosztów w Polsce. my jeździmy kochaną "jotą yariską" jak mówią dzieciaki. była kupiona jak było nas 3 a teraz pakujemy się w nią jak jest nas 5 .chwalimy sobie ,ale myslimy o większym. jesli możesz to poprosze o odpowiedź tu lub na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gdy kupowalam moja toyote euro bylo po 3zl. Teraz juz sie chyba nie bardzo oplaca. Poza tym mam ja za granica, nie tutaj, ale podatki takie same dochodza.Sprawdz sobie ceny na ich stronie http://www.ibcjapan.co.jpMusisz sie zalogowac, ale jest to bezplatne i bezpieczne.Wtedy mieli super samochody za naprawde male pieniadze. Technicznie ekstra. Mam tam skale od 0-5 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts