TEDD 03.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chciałbym położyc gładź w otworze okiennym (wewnątrz). Mam wrażenie, że szpachla gipsowa jest dobrym środowiskiem dla grzybów tym bardziej, że miejsce to jest już nieco zmurszłe. Może ktoś wie czym to potraktować i jakiego rodzaju tynku użyć. Niech wytrzyma chodźby dwa lata. rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan2 04.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 miejsce to jest już nieco zmurszałe. Przyjrzałbym się najpierw temu, co jest między oknem a murem. To nie jest normalne, żeby tamtędy dostawała się do środka wilgoć. Jak wilgoci nie będzie, to grzyby się nie rozwiną... A jak będzie to święty Boże nie pomoże... Może skuć trochę tynku, dostać się do szczeliny i zaatakować pianką montażową, albo silikonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 05.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 gips i wilgoc - to sie wyklucza jak radzi kolega, najpierw sprawdz skad sie biora ogniska zawilgocenia, usun je i w tedy gladz gipsowa jak najbardziej inaczej to nie ma sensu z tym nic raczej robic. Strata czasu i pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 ja na wilgoc uzylem ace pomoglo troszke smierdzialo ale pomoglo wilgoc zniknela i musialem przy okazji zmienic okno bo to byla czyczyna wilgoci teraz mam szczelne okienko opianowane i spodziewam sie wildoci a raczej plesni gdzie inndziej bo i tak wyjdzie tylko pytanie kiedy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts