michal_m 03.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Temat wielokrotnie wałkowany, ale może ktoś coś podpowie. Mamy wylane schody betonowe, zabiegowe, na których mają być drewniane trepy. Czy nie znacie godnego polecenia stolarza, który mógłby się w niedługim czasie podjąć tej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.08.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wciąż szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 17.08.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 włanie będš kończyli schody i podłogi u mnie.zobaczymy efekt:jak będzie ok to mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.08.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 OK, czekam na namiarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzozbar 17.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam,Ja mogę polecić stolarza od schodów - właśnie skończył moje schody i wyglądają bardzo dobrze! Bardzo dokładne wykonanie.Czas wykonania schodów (18 stopni) zamknął się w tygodniu (plus lakierownie).Robi tylko schody - drewno proponuje z Drewexu z Radzymina - tzn. bierze wymiar stopni i Drewex produkuje stopnie i podstopnie. Jak ktoś jest zainteresowany namiarem proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam P.S. Zdjęć nie mogę dostarczyć, bo obecnie mam dokładnie zasłonięte schody aby inne ekipy mi ich nie zniszczyły. Jak tylko się do nich dostanę do postaram się coś wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 17.08.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 W takim razie prośba o namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Czy ja tez moge poprosic na priv. ? Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Hello, I ja również byłbym zainteresowany namiarem na tego pana... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 18.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 u mnie są w właśnie wykonywane schody - jak do tej pory wszystko OKprawidłowo i starannie montowane, drewno dobrej jakości, dobrze wysuszone. stolarz z Raszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 18.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Polecam ekipę: http://www.schodyzdrewna.com.pl/ Namiary dostałem też przez forum,wykonali u mnie dębowe bejcowane na ciemno.Na razie jestem zadowolony z efektu.Ceny także przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.08.2006 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 u mnie są w właśnie wykonywane schody - jak do tej pory wszystko OK prawidłowo i starannie montowane, drewno dobrej jakości, dobrze wysuszone. stolarz z Raszyna Mogę prosić o namiarek na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 19.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Polecam firmę : http://www.kotwicki.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech73 28.02.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/2081399844/Schody-Koscierzyna-PIEST.html Witam. Zapraszam do obejrzenia moich wyrobów i pobrania namiarów. Czekam na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts