BasH 07.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Pewnie że tak Mam 3. letnie leżaki (takie calówki) pod zadaszeniem oraz świeże ścinki w obecnym domu - impregnat na świeżych spływa, na sezonowany nie zdąży nawet spłynąć i się wchłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frendli 27.02.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 witajcie !! czy robił ktos może lukarny ?????? ja sie zastanawiam po jednej w kazdym pokoju !!! jesli ktoś ma prosze o zdjecia !!! pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamkaz 16.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam wszystkich uczestników forum Muratora, a szczególnie - oczywiście - tego jego działu. Buduję M02a, w okolicach Rzeszowa, a ztego co tu widzę to chyba jako pierwszy zdecydowałem sią na .. loszek pod całym naszym Konkursowym Serdecznie wszystkich pozdrawiam! Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frendli 11.01.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witam ponownie !! kto podpowie jak z ogrzewaniem ??? mam kominek z płaszzcem wodnym i piec gazowy !! ciekaw jestm jakie sa koszty sezonu grzewczego ???? na cąłym domku łaczne z garażem nan podłogówke !!!! pozd i czekam na opine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 26.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 My mamy pompę ciepła, która już w tym sezonie rozpoczęła pracę. Dodatkowo mamy zamontowany kominek i na poddaszu rozprowadzimy sobie instalację, coby ciepełko z kominka nie marnowało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 12.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Nikt ze "świeżych" nie buduje m02a? Energooszczędność wyklucza projekty w "T" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts