Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

4000 postów-wystarczy!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co za piekny dom! Takie cieple przyjazne kolorki, okolica tez ladna...Jest co pokazac, nie powiem... :p :wink: Sadzac po wyglodzie zewnetrznym, wnetrza musza byc tak samo piekne...Gratulacje dla Ciebie i Twojej zony, macie powod do dumy. :p

ooooo :o

sliczna chałupa to raz (jakis archipelagowski? :wink: )

a kolega pattaya ma baaardzo artystyczny wyglad :wink: :wink: :wink: :D (juz nie chce mowic tak ...publicznie ze przystojny :wink: )

Czemu nie wypada publicznie mowic, ze ktos jest przystojny? Zielonooka, nie mow, ze sie wstidzisz..., :wink: bo to do Ciebie nie podobne... :D

ooooo :o

sliczna chałupa to raz (jakis archipelagowski? :wink: )

a kolega pattaya ma baaardzo artystyczny wyglad :wink: :wink: :wink: :D (juz nie chce mowic tak ...publicznie ze przystojny :wink: )

Czemu nie wypada publicznie mowic, ze ktos jest przystojny? Zielonooka, nie mow, ze sie wstidzisz..., :wink: bo to do Ciebie nie podobne... :D

:wink: :lol:

no to ...MÓWIĘ :wink: 8)

(wiesz ...mam watpliwosci :roll: bo jakis ludzik od wczoraj mnie sie czepia (tez publicznie ) ze niemerytorycznie sie na tym forum (wszak budowlanym) wypowiadam , wiec nie wiem...moze powinnam chwalic li i wyłącznie "urode" domu ) :o :wink:

anpi - ja fotki mam (w 1 poscie - pattaya trzyma sie twardo 4000 postow wiec zedytowal a nie dolozyl 4001 :wink: :D )

Zielonooka. Mając 4000 postów można przez długi czas tworzyć kolejne wpisy i mieć na liczniku ciągle tyle samo. Kiedyś tak robiłem przy 3333 postach w rekordzie wpisów przy ogólnym zdziwieniu i mojej uciesze :wink:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=728035&highlight=3333#728035