Waldon 04.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Mam dosyć gwałtowny charakter i spory temperament i za te chwile uniesienia dotkniętych przepraszam. Cześć! A może by tak pattaye sprowokować to sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pattaya weź się chopie nie wygooopiaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 04.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pattaya, wzywamy cię i zaklinamy - wróć, wróć, wróć.... I co tak sobie nisko poprzeczkę ustawiłeś? 4.000? To jakaś mizerota! Stać cię na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 04.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Myślę, że pattaya miał jakiegoś doła, albo przypływ próżności, i napisał to, zeby uzyskać odpowiedzi w stylu: "nie odchodź, potrzebujemy Cię, teraz już nic nie będzie tak jak kiedyś.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 04.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 pattaya jaj se robisz czy co Mam nadzieje, że tak. Jak nie to powodzenia i do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 04.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jak wyświetlić "wszystkie posty pattaya" to otrzymuje się wynik 3998 !Więc masz jeszcze 2 posty do napisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 05.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jak wyświetlić "wszystkie posty pattaya" to otrzymuje się wynik 3998 ! Więc masz jeszcze 2 posty do napisania. tak sam widzialem brakuje jeszcze 2 posty trzymam kciuki za te dwa pozdro JZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_D 05.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Pojawi się tu znowu - bez Formu nie wytrzyma. Forum to nieuleczalna choroba i żeby normalnie funkcjować będzie tu zaglądał i doradzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Toś mnie zdziwił -swoją facjatą oczywiscie domek ładny -nawet bardzo -dwie rzeczy bym zmienił i mogłbym sie wprowadzić ... ps. bryke kupiłes w koncu ? ....to sie nazywa zwod taktyczny zmuszający do odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ooooo sliczna chałupa to raz (jakis archipelagowski? ) a kolega pattaya ma baaardzo artystyczny wyglad (juz nie chce mowic tak ...publicznie ze przystojny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Toś mnie zdziwił -swoją facjatą oczywiscie A mnie nie! W końcu słucha Gun's n'Roses to jak ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Co za piekny dom! Takie cieple przyjazne kolorki, okolica tez ladna...Jest co pokazac, nie powiem... Sadzac po wyglodzie zewnetrznym, wnetrza musza byc tak samo piekne...Gratulacje dla Ciebie i Twojej zony, macie powod do dumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ooooo sliczna chałupa to raz (jakis archipelagowski? ) a kolega pattaya ma baaardzo artystyczny wyglad (juz nie chce mowic tak ...publicznie ze przystojny ) Czemu nie wypada publicznie mowic, ze ktos jest przystojny? Zielonooka, nie mow, ze sie wstidzisz..., bo to do Ciebie nie podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hue hue, nie oszukujmy się, chłop jest uzależniony od tego forum. Co najwyżej zmieni nicka i tak czy innaczej będzie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Chyba jestem jakiś ciemniak, ale nie widzę żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ooooo sliczna chałupa to raz (jakis archipelagowski? ) a kolega pattaya ma baaardzo artystyczny wyglad (juz nie chce mowic tak ...publicznie ze przystojny ) Czemu nie wypada publicznie mowic, ze ktos jest przystojny? Zielonooka, nie mow, ze sie wstidzisz..., bo to do Ciebie nie podobne... no to ...MÓWIĘ (wiesz ...mam watpliwosci bo jakis ludzik od wczoraj mnie sie czepia (tez publicznie ) ze niemerytorycznie sie na tym forum (wszak budowlanym) wypowiadam , wiec nie wiem...moze powinnam chwalic li i wyłącznie "urode" domu ) anpi - ja fotki mam (w 1 poscie - pattaya trzyma sie twardo 4000 postow wiec zedytowal a nie dolozyl 4001 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 O faktycznie! Z przyzwyczajenia stare wątki oglądam od końca i nie zauważyłem, że zedytował. Twardy jest A domek rzeczywiście fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 O faktycznie! Z przyzwyczajenia stare wątki oglądam od końca i nie zauważyłem, że zedytował. Twardy jest A domek rzeczywiście fajny. mam tak samo i tez w pierwwszej chwili nie zauwalzylam ale...kobieca intuicja mi podpowiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Zielonooka. Mając 4000 postów można przez długi czas tworzyć kolejne wpisy i mieć na liczniku ciągle tyle samo. Kiedyś tak robiłem przy 3333 postach w rekordzie wpisów przy ogólnym zdziwieniu i mojej uciesze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=728035&highlight=3333#728035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts