sinesium 03.08.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam,mam potrzebe wynajecia szalunkow dopasowanych do wymagan fundamentu zgodnie z projektem. Czy mozecie podac mi namiary, na firme ktora swiadczy takie uslugi w okolicach Wroclawia lub Olesnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 04.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja brałem z firmy Thyssen - nie jestem pewien pisowni. Ale to było 5 lat temu. Teraz jest pewnie więcej takich firm.Po fakcie okazało się, że chyba lepiej było kupić deski, bo potem i tak trzeba było je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kelus 04.08.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 odradzam... do ceny wynajmu dolicz cenę ochrony. Bardzo chodliwy towar i drogi. pewnego ranka możesz ich nie zobaczyć na placu budowy Wykonawca polecił mi zwykłe dechy w cenie ok 400 zł/m3. desek się nie opłaca kraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts