aru 25.03.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Poszukuję osoby, która poprowadziła by nadzór nad budową bliźniaka w W-wie (okolice Piaseczna, od A-Z). Nie uktywam, że interesuje mnie cena takiej usługi.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propagator 25.03.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Ceny są różne. Zależy jak się umawiasz. Można za całą budowę albo miesięcznie. Czy dochodząco, czy nonstop na budowie. Z tego co wiem, niektórym w Warszawie płacono do 10 tys. za całą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanley 26.03.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ja (dom 120 m2 okolice Piaseczna)płaciłem za każdy przyjazd 100 zł, pan prowadzacy wpisywał wtedy do dziennika kilka robót wykonanych wcześniej.dodam iż buduje metodą gospodarczą, i że jego 1 słowa jak zobaczył projekt brzmiały "5000 za całość", nigdy nie dowiedziałem się co owa całość miałaby oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts