Dorota szymczak 04.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pomóżcie. Teraz już kompletnie zgłupiałam. Chodzi mi o mapkę do celów projektowych. Robi ją mój geodeta czy zamawiam ją w starostwie. Zawsze myślałam że mój a dzisiaj przeczytałam w poradniku muratora że dostaję ją ze starostwa. To jak to jest? Dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam. Ps. Chyba do śmierci zostanę budowlanym żółtodziobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 04.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Robi twój geodeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota szymczak 04.08.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki. Zaczynam już kompletnie głupieć, ale z waszą pomocą zawsze wychodzę na prostą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Robi Twoj geodeta, ja wlasnie dzisiaj odebralam taka mapke od swojego geodety. Strasznie mnie wykasowal, tzn. moze nie tyle mnie wykasowal, bo cene podawal z cennika co przerazila mnie ta cena! No ale pocieszam sie, ze najgorzej jest przebrnac przez ta papierologie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts