ackj 04.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ile płaciliście za wykonanie tynków wewnętrznych i położenie na nich gładzi, a ile za wylanie posadzki na chudy beton? Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 04.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja w zeszłym roku płaciłam tak (mówimy oczywiście o robociźnie):1) tynk cementowo-wapienny filcowany = 10,00PLN/m2,2) gładź gipsowa nakładana 3 razy i szlifowana + 1 raz malowanie = 8,50PLN/m2,3) wykonanie wylewek wraz z położeniem folii o styropianu = 8,00PLN/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merlin_ka 06.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja w zeszłym roku płaciłam tak (mówimy oczywiście o robociźnie): 1) tynk cementowo-wapienny filcowany = 10,00PLN/m2, 2) gładź gipsowa nakładana 3 razy i szlifowana + 1 raz malowanie = 8,50PLN/m2, 3) wykonanie wylewek wraz z położeniem folii o styropianu = 8,00PLN/m2. Czy możesz podać namiary na wykonawców? Nawet jeśli będą mieli ceny 2x takie jak podalaś to i tak są prawie o połowę tańsi o najtańszych jakich znalazłam (trochę to skomplikownie wyszło.. . A dobrze robią, trzeba ich pilnować? Z góry dziękuję zaodpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandomec 07.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jak szuka Pani dobrego wykonawcy prosze o kontakt morzemy cos zaradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts