bobiczek 08.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 moją 2letnią (cietą już) posłałem do ogrodu. I co?gałązki opadły, zbielała, zmarniała..kurczeCo je sie dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 08.05.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Szok termiczny.Zimowane, rozhartowane rośłiny, trzeba wystawiać na dwór w dni ciepłe, w miejsca osłoniete od słońca i wiatru i zabierać na noc do domu. Lub zostawić na dworze gdy nie ma przymrozków ale przez parę dni okryć agrowłókniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 no nie ma przymrozków. Hm.Słońce niby lubi. JA ją dałem na słońce, kurcze. Kiedyś padło mi takie w donicy mango. Dla picu zakopałem te szczątki w ziemie. Drugi rok pieknie sie rozwija, przycinam a ono wbrew wszystkiemu gna do góry. Może i ona? Jak ja nie zabije, to wzmocni i będzie potem silna i dzielna, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts