polonicus 04.08.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko poważne oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 04.08.2006 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tak dla informacji, ok. 400 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 04.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 kolego, w jakim rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 05.08.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 jakis link do projektu moze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gp-5 24.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja również szukam ekipy do budowy domu wg projektu LIBRA: http://www.dobredomy.pl/?id_project=21&infopage=1&lustro=1 w Jabłonnie k. Warszawy. Planowany termin rozpoczęcia budowy:Warian 1: - jesień 2006: fundamenty; wiosna 2007: reszta Wariant 2: wiosna 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola2000 24.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Niedawno zaczeliśmy budowę domu. Wszystko idzie terminowo, wyjątkowo oszczędnie i bardzo sprawnie. Bardzo polecam. Ryszard Kubicki: 501-984-286. Ten Pan ma również uprawnienia kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wójciki Trzy 28.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja również szukam ekipy do budowy domu wg projektu LIBRA: http://www.dobredomy.pl/?id_project=21&infopage=1&lustro=1 w Jabłonnie k. Warszawy. Planowany termin rozpoczęcia budowy: Warian 1: - jesień 2006: fundamenty; wiosna 2007: reszta Wariant 2: wiosna 2007 Witam. Sam nie wiem, czy polecać moją ekipę czy nie polecać , ale nie dlatego, że mam wątpliwości czy są dobrzy, tylko boję się, że nie zdecydują się zostać u mnie na prace wykończeniowe tylko pojadą budować drugą Librę, bo jak mówią „drugą to z zamkniętymi oczami”. Jest to druga ekipa, która budowała moją Librę. Z poprzednią rozstałem się na etapie stanu zero więc mam porównanie między firmą solidną a niesolidną. Jest to mała firma rodzinna ale z bardzo dużym poczuciem odpowiedzialności i fachowym podejściem do budowy. Gdy rozstawałem się z poprzednią myślałem, że nie ma takich budowlańców ale myliłem się- Ich nie trzeba kontrolować- pilnują się sami Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gp-5 29.08.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam. Sam nie wiem, czy polecać moją ekipę czy nie polecać , ale nie dlatego, że mam wątpliwości czy są dobrzy, tylko boję się, że nie zdecydują się zostać u mnie na prace wykończeniowe tylko pojadą budować drugą Librę, bo jak mówią „drugą to z zamkniętymi oczami”. Jest to druga ekipa, która budowała moją Librę. Z poprzednią rozstałem się na etapie stanu zero więc mam porównanie między firmą solidną a niesolidną. Jest to mała firma rodzinna ale z bardzo dużym poczuciem odpowiedzialności i fachowym podejściem do budowy. Gdy rozstawałem się z poprzednią myślałem, że nie ma takich budowlańców ale myliłem się- Ich nie trzeba kontrolować- pilnują się sami Pozdrawiam Grzegorz ...lepiej, żeby u mnie z zamkniętymi oczami nie budowali bo mam projekt w odbiciu lustrzanym Ale poza tym szczegółem to ten sam poziom trudności, dlatego bardzo proszę o namiary na Pana ekipę, a co do terminów by były dla nas bezkolizyjne - myślę że możemy się zgrać tak by "upiec dwie pieczenie na jednym ruszcie". Pozdrawiam Grzegorz P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Polecam swoich chłopaków - uczciwi i solidni. Namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 30.08.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 w Twojej mojej okolicy mieszka dobry fachwiec który u mnie budował , moge z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonicus 13.09.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Solidnych fachowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacynto 18.10.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam, poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego zamkniętego. Projekt: Andromeda II z pracowni DOMUS. Lokalizacja: okolice Błonia (35 km od Warszawy). Rozpoczecie budowy na wiosnę 2007. Link do projektu: http://www.dobredomy.pl/?id_project=20 Z góry dziękuję za namiary lub oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 27.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam Czy mogę poprosić namiary na tę ekipę od Libry? I na inne solidne ekipy budujące w okolicach Warszawy również poproszę Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 27.10.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Polecam swoich chłopaków - uczciwi i solidni. Namiary na priva. Poproszę namiary na ekipę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monik75 31.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja również szukam ekipy do budowy domu wg projektu LIBRA: http://www.dobredomy.pl/?id_project=21&infopage=1&lustro=1 w Jabłonnie k. Warszawy. Planowany termin rozpoczęcia budowy: Warian 1: - jesień 2006: fundamenty; wiosna 2007: reszta Wariant 2: wiosna 2007 Witam. Sam nie wiem, czy polecać moją ekipę czy nie polecać , ale nie dlatego, że mam wątpliwości czy są dobrzy, tylko boję się, że nie zdecydują się zostać u mnie na prace wykończeniowe tylko pojadą budować drugą Librę, bo jak mówią „drugą to z zamkniętymi oczami”. Jest to druga ekipa, która budowała moją Librę. Z poprzednią rozstałem się na etapie stanu zero więc mam porównanie między firmą solidną a niesolidną. Jest to mała firma rodzinna ale z bardzo dużym poczuciem odpowiedzialności i fachowym podejściem do budowy. Gdy rozstawałem się z poprzednią myślałem, że nie ma takich budowlańców ale myliłem się- Ich nie trzeba kontrolować- pilnują się sami Pozdrawiam Grzegorz To ja poproszę o namiary na tą ekpię na [email protected] z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyotee 02.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam.Ja też poproszę o namiary na ekipy budowlane. Projekt Perła z pracowni Krajobrazy (podobny do Libry).[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 05.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 INż ELEKTRYK - INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - CAłY KRAJ- 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts