ASTM 25.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Z uwagi że muszę "oszczędzać" na wylewkach i sufitach na poddaszu chcę zrobić jak najcieńszą wylewkę na stropie. Wymyśliłem sobie 3 cm styropiany (jako wygłuszenie) + 4 cm wylewki (zbrojonej siatką lub włóknami).Co o tym sadzicie? Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojto 25.03.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 O.K.Styropianu może być nawet 2 cm.(tylko koniecznie FS 20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 25.03.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 To będzie dobrze.Oczywiście styropian należy dać w celu wygłuszenia na stropie. Pamiętaj aby dobrze pielęgnować wylewki, aby były odpowiednio mocnym podłożem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Wydaje mi się, że styropian generalnie nie jest materiałem wygłuszającym - ze względu na strukturę (?) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 25.03.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 zgadzam sie z anonimem, styropian nie jest najlepszym materialem wgluszajacym. Mam namiary na produceta plyt ze styropianu, dwuwarstwowych majacych b.d wlasciwosci jak znajde to podesle na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.03.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 ja tez poprosze o namiary na "wygluszajacy styropian" jesli jest tanszy od twardej welny. a co z ta gruboscia wylewki? jaka moze byc minimalna grubosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 26.03.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Teraz jestem poza domem na szkoleniu, jak wroce to podesle na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts