mk3 05.08.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam mam pytanie czy należy sie zwrot za piec ekologiczny, właśnie stałem sie posiadaczem Viadrusa z podajnikiem na ekogroszek,przyznam ze nie był tani stad moje pytanie. Wiem że jeśli ktoś wymienia piec na stary na nowy to może tam na jakąś sumke liczyć , czy ktoś zna temat bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Czasami gmina cos tam zwraca,dowiedz sie w gminie.A jesli chcesz sprobowac z Unii,to wal do Urzedu Marszalkowskiego.Wieksze sa na to szanse gdy zmieniasz stary piec na nowy(nazwijmy go ekologiczny),niz jak kupujesz piec jako pierwszy do nowego obiektu.Jakby nie bylo,to i tak warto sprobowac.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts