Floyd 05.08.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jestem tuż przed zaciągnieciem kredytu w banku Millennium. interesuje mnie kontakt z tymi, którzy korzystaja z kredytu oferowanego przez ten bank. jakie są wasze doswiadczenia w tej kwestii, poztywne, czy tez nie??1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.08.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Coz,kredyt jest kredyt.Jakie sobie wynegocjujesz warunki przy podpisaniu umowy taki bedziesz mial kredyt i tak bedziesz go splacal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 05.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Poczytaj w dziale "Prawo i pieniądze". Wnioski wyciągnij sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 05.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jestem tuż przed zaciągnieciem kredytu w banku Millennium. interesuje mnie kontakt z tymi, którzy korzystaja z kredytu oferowanego przez ten bank. jakie są wasze doswiadczenia w tej kwestii, poztywne, czy tez nie??1 chcesz czekąć 1,5 misiąca to prosże bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Ja jestem (jak na razie) bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 06.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 my też mamy w millenium, było dużo czekania i ściemiania ze strony banku ale teraz transze wypłacają bez problemu. generalnie można polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewielka 15.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ja czekam na kredyt w Millenium już od 30 maja i pomimo pozytywnej decyzji kredytowej miałam dostarczyc parę papierków i gdy je juz dostarczyłam bank nadal milczy bi p. analityczka poszła sobie na chorobowe i jak widac jest niezastapiona. Uważam że moja decyzja złożenia dokumentów w tym banku była fatalna. Bank beznadziejny a na infolinii nić nie wiedzą. Nie polecam też opena finanse - beznadziej a żadna pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floyd 16.08.2006 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Mam na oku jeszcze kredyt w Deutsche Banku,czekam tylko na decyzję i trzeba będzie się na coś zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 16.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Na razie jestem bardzo zadowolony. W maju brałem kredyt, mocno zjechali z marżą i prowizją, kredyt wypłacony 2 tygodnie po podpisaniu umowy. Nie wiem jak to będzie z kolejnymi transzami - mam nadzieję że nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 16.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 1. kredyt udzielili nam prawie bez problemu - tylko dwa razy zaginęły im dokumenty; 2. odmawiając wypłaty transzy w podanej przez nas wysokości zasłaniali się "regulaminem" - mąż nie popuścił i okazało się, że analityk jest niekompetentny i nie zna przepisów - transze wypłacili (po interwencji) od ręki; 3. limit dziennych przelewów automatycznie ustawiony na 1zł dziennie - trzeba było osobiście jechać do banku i zmieniać, 4. koszmarna obsługa internetowa ( w porównaniu z naszymi wcześniejszymi doświadczeniami z mBankiem); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Jestem tuż przed zaciągnieciem kredytu w banku Millennium. interesuje mnie kontakt z tymi, którzy korzystaja z kredytu oferowanego przez ten bank. jakie są wasze doswiadczenia w tej kwestii, poztywne, czy tez nie??1 Jakby tu ten tego...będąc jeszcze agentem PZU SA próbowałem dostać u nich kredyt na "preferencyjnych warunkach" ( w końcu PZU i Millenium to właściwie jedna firma). Z pomocą kierownictwa mojego Inspektoratu uzyskałem kontakt z osoba zajmująćą sie takimi rzeczami. I... wziąłem w PKO BP ze względu na ( Millenium)potwornie zagmatwana procedurę oceny kredytu, czas jego oceny nie wspominając o trudnościach z papierami "jak go już otrzymam". A wg opini w necie czy ulotek wyglądało to naprawdę bardzo różowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 16.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ... i każda wypłata kasy z konta 3zł !!!!! ja robię przelewy do mojego banku internetem i tam wypłacam za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 16.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja wypłacam z bankomatów Millenium i EuroNet za darmo. Transze w wysokości max. 50 tys. wypłacali bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floyd 04.09.2006 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nareszczie się zdecydowaliśmy, wypadło na Millenium , podpisaliśmy umowę i mamy nadzieję , że będzie o.k. Dzięki wszystkim za posty w znacznym stopniu pozwoly nam podjąć tą decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfol 04.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Na razie jestem bardzo zadowolony. W maju brałem kredyt, mocno zjechali z marżą i prowizją, kredyt wypłacony 2 tygodnie po podpisaniu umowy. Nie wiem jak to będzie z kolejnymi transzami - mam nadzieję że nie gorzej. Z druga transzą zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 04.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja miałem problemy z wypłata ostatniej transzy.Ostatecznie wypłacili po dostarczeniu faktur i zdjęć.Było trochę nerwów,ale wypłacili.Czas oczekiwania na decyzje faktycznie długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian 05.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 U nas baaardzo sie przeciągała wypłata I transzy - mylne informacje od infolinii i pracowników oddziału sprawiły, że czekałem na pieniądze dwa tygodnie od dyspozycji - zamiast 3 dni. Ale za to nie robili problemów z wysokością pierwszej transzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja miałem problemy z wypłata ostatniej transzy.Ostatecznie wypłacili po dostarczeniu faktur i zdjęć.Było trochę nerwów,ale wypłacili.Czas oczekiwania na decyzje faktycznie długi. A skąd takie problemy? Możesz napisać coś więcej? Mnie też czeka teraz wypłata ostatniej transzy, za jakiś miesiąc. Do tej pory nie miałem żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 07.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Problem był taki, rzeczoznawca uznał ,że wydałem więcej niż zostało zrobione o bagatela 60000 zł.Napisałem wyjaśnienie ,pokazałem faktury i zdjęcia, razem z opiekunem bankowym wyceniłem robociznę (budowa systemem gospodarczym).Poczekałem aż zakończę kilka rozpoczętych prac na budowie (instalacje,brama,przyłącza) i to wystarczył generalnie opóźnienie wypłaty o 1,5 miesiąca i trochę nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 08.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja miałem kredyt w Millenium w przez kilka miesięcy (sprzedałem dom).Z załatwianiem nie było problemów (OPEN FINANCE) jedynie kilka problemów przy spłacie kredytu a mianowicie trzeba o wszystko się prosić, najpierw podanie o określenie kwoty zadłużenia (30 PLN) czekanie do dwóch tygodni - po kilku telefonach koazało się że za dwa dni było gotowe. Po wpłacie całej sumy na konto przez bank podane okazało się że to jakieś konto techniczne i należy napisac kolejny wniosek o wcześniejszą spłate kredytu ... ręce opadają. Nikt w banku nie podał nam tych informacji wcześniej.Zaraz po spłacie kredytu byliśmy na wakacjach i niestety jeden dzień był zmarnowany na siedzenie w banku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts