Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zbudowac dom-ON nie chce o tym słyszec

anka67

Recommended Posts

Widze ze wsadzilam kij w mrowisko , strasznie jestescie nerwowi panowie .Ale to dobrze ,mdli mnie od takich związkow które sobie tylko słodzą we wszystkim sie zgadzają w 100% -to musi byc nudne chodz z pozoru wygląda na takie super.Jak ktos napisal -moze i prawda ,ale podejrzewam ,ze gdyby bylo inaczej to do tej pory bysmy mieszkali u rodzicow. Z tej calej dyskusji wychodzi na to ze mój mąż jest taki bidulek ucisniony przez wstrętną babe ,która żyć jemu nie daje .TAK jednak nie jest . Mimo wszystko nie zamieniła bym go na innego ,ajuż napewno nie na takiego co patrzył by mi w oczki i na wszystko przytakiwał.

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widze ze wsadzilam kij w mrowisko , strasznie jestescie nerwowi panowie .Ale to dobrze ,mdli mnie od takich związkow które sobie tylko słodzą we wszystkim sie zgadzają w 100% -to musi byc nudne chodz z pozoru wygląda na takie super.Jak ktos napisal -moze i prawda ,ale podejrzewam ,ze gdyby bylo inaczej to do tej pory bysmy mieszkali u rodzicow. Z tej calej dyskusji wychodzi na to ze mój mąż jest taki bidulek ucisniony przez wstrętną babe ,która żyć jemu nie daje .TAK jednak nie jest . Mimo wszystko nie zamieniła bym go na innego ,ajuż napewno nie na takiego co patrzył by mi w oczki i na wszystko przytakiwał.

Łoj nastepna nerwowa... ;-)

U mnie było na odwrót. Ja chciałem budować jakieś 15 lat temu (dobrze że tego nie zrobiłem :D :D :D ) a moja żona była usatysfakcjonowana 60 metrowym (nowym :D ) mieszkankiem na przyjemnym osiedlu. Gdzieś w 2004 żona dojrzała do tematu i dziś ocieplamy stan surowy. Myślę, że budowanie 15 lat temu byłoby błędem bo byliśmy golce.

Teraz to już przynajmniej skarpetki mamy 8) .

Konkluzja: coż... czasem trzeba poczekać na drugą połowę :D

No wlasnie a mój dzisiaj mi mowi ze trzeba bylo sie wziąć za to 15 lat temu a nie dzisiaj . Najważniejsze , ze jego CHIŃSKI MUR chyba zaczyna pękać - znalazłam dzialke duzą tyle ,ze jeszcze rolna ,ale nie będzie z nią problemu zeby przekształcić , problem polega na tym ze stoi na niej slup energetyczny15v .Dzialka ma1,5ha wiec mozna by wydzielone dzialki sprzedac -tylko ten SŁUP